Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Finansiraju Milovu kampanju, a oštetili državu za pola miliona * Ne kopaj po grobovima zbog partijskog interesa * Isplatio 4.000 eura svojim studentima * Direktor na čelu sindikata * SAD neće prihvatiti vojni scenario u Siriji * EU neće pokleknuti pred SAD * I djecu će im napraviti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-10-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dritan Abazović:
– Obećavam DPS-u, da ne brinu, možda će biti i neka ćelija koja se otvara na dugme.

Vic Dana :)

Opalio Hasu auto... i leži on sad u bolnici, ono došla djeca u posjetu... Narod k`o narod, kako dolazi neko donese voća, neko soka, neko keksa... Jedu djeca zamazala se sva kad čuješ Hasu sav srećan:
- Samo jed`te djeco... nek ste vi meni zdravi i živi... biće opet svega...
baciće se babo pod auto čim ozdravi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2016-10-02 U CENTRU NIKŠIĆA UBIJEN DRAGOLJUB ŠMIŠKE MIJUŠKOVIĆ (56), UHAPŠENI PEKO ĐIKANOVIĆ (43) I DRAGAN KONTIĆ (33)
Mijušković i uviđaj na licu mjesta Bokseru sasuli 12 metaka u leđa U momentu dok je Mijušković prilazio vozilu, sa leđa su mu prišli Đikanović i Kontić i u njega iz dva pištolja ispalili dvanaest hitaca Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni su na saslušanju u policiji priznali izvršenje krivičnog djela, a kao motiv likvidacije naveli su sukob između Mijuškovića i Đikanovića
Dan - novi portal
Nik­ši­ća­nin Dra­go­ljub Šmi­ške Mi­ju­ško­vić (56) ubi­jen je ju­če oko 10 ča­so­va is­pred di­sko­te­ke Fejs u sa­mom cen­tru Nik­ši­ća, ka­da su nje­go­vi su­gra­đa­ni Pe­ko Đi­ka­no­vić (43) i Dra­gan Kon­tić (33) na nje­ga iz dva pi­što­lja is­pa­li­li dva­na­est hi­ta­ca. Ta dvo­ji­ca Nik­ši­ća­na su se na­kon ubi­stva pre­da­li po­li­ci­ji.
Mi­ju­ško­vić je sa pri­ja­te­lji­ma kao i obič­no is­pio ju­tar­nju ka­fu u obli­žnjem ka­feu Li­be­ro, oda­kle se upu­tio ka svom auto­mo­bi­lu. U mo­men­tu dok je pri­la­zio vo­zi­lu, sa le­đa su mu pri­šli Đi­ka­no­vić i Kon­tić i na nje­ga iz dva pi­što­lja mar­ke te­te­jac sa­su­li ki­šu me­ta­ka, o če­mu svje­do­če i ča­u­re pro­na­đe­ne na li­cu mje­sta to­kom uvi­đa­ja.
Po pri­či oče­vi­da­ca, u mo­men­tu dok su mu pu­ca­li u le­đa, Mi­ju­ško­vić je raz­go­va­rao sa ne­kim te­le­fo­nom. Po­ko­šen hi­ci­ma, pao je na ze­mlju, ne da­ju­ći zna­ke ži­vo­ta, dok se iz te­le­fon­skog apa­rata ko­ji mu je is­pao iz ru­ku ne­ko­li­ko mi­nu­ta ka­sni­je čuo glas mu­škar­ca ko­ji je kroz su­ze go­vo­rio „ubi­še ga s le­đa”.
Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni su na saslušanju u policiji priznali izvršenje krivičnog djela, a kao motiv likvidacije naveli su sukob između Mijuškovića i Đikanovića.
Ka­ko je sa­op­šte­no iz po­li­ci­je, sum­nja se da su Đi­ka­no­vić i Kon­tić, oko 10. 30, na Tr­gu slo­bo­de u Nik­ši­ću, iz va­tre­nog oruž­ja, dva pi­što­lja mar­ke TT kal. 7,62 mm, u Mi­ju­ško­vi­ća is­pa­li­li vi­še hi­ta­ca, od či­jeg je dej­stva on pre­mi­nuo.
– Đi­ka­no­vić i Kon­tić su se na­kon to­ga pre­da­li slu­žbe­ni­ci­ma po­li­ci­je u CB Nik­šić. Oni su po­li­ci­ji pre­da­li i dva pi­što­lja ko­ja su, ka­ko se sum­nja, ko­ri­sti­li pri­li­kom iz­vr­še­nja pred­met­nog kri­vič­nog dje­la – na­vo­di se u sa­op­šte­nju UP.
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, ko­ji će kva­li­fi­ko­va­ti kri­vič­no dje­lo.
U pri­su­stvu in­spek­to­ra Pod­ruč­ne je­di­ni­ce Nik­šić i za­mje­ni­ka vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­o­ca Su­za­ne Mi­lić, uvi­đaj su oba­vi­li teh­ni­ča­ri kri­mi­na­li­stič­ke slu­žbe.
Đi­ka­no­vić i Kon­tić se na­la­ze u pri­tvor­skim pro­sto­ri­ja­ma u Pod­ruč­noj je­di­ni­ci Nik­šić, a da­nas će bi­ti pri­ve­de­ni tu­ži­o­cu.
Mi­ju­ško­vić je biv­ši bok­ser BK „Nik­šić”. Za so­bom je osta­vio si­no­ve Dra­žu i Vu­ka.
L.N.


Po­li­ci­ja obez­bje­đu­je ku­će osum­nji­če­nih

U ci­lju spre­ča­va­nja da­ljih su­ko­ba, nik­šić­ka po­li­ci­ja ju­če je obez­bje­đi­va­la po­ro­dič­ne ku­će Dra­ga­na Kon­ti­ća u Kli­če­vu i Pe­ka Đi­ka­no­vi­ća u Dra­go­voj Lu­ci. Đi­ka­no­vić je po­li­ci­ji po­znat od­ra­ni­je kao po­vrat­nik u vr­še­nju kri­vič­nih dje­la iz obla­sti nar­ko­ti­ka, dok je Kon­tić hap­šen u Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni i ro­bi­jao je u za­tvo­ru u Ba­nja­lu­ci.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"