Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Finansiraju Milovu kampanju, a oštetili državu za pola miliona * Ne kopaj po grobovima zbog partijskog interesa * Isplatio 4.000 eura svojim studentima * Direktor na čelu sindikata * SAD neće prihvatiti vojni scenario u Siriji * EU neće pokleknuti pred SAD * I djecu će im napraviti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-10-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dritan Abazović:
– Obećavam DPS-u, da ne brinu, možda će biti i neka ćelija koja se otvara na dugme.

Vic Dana :)

Opalio Hasu auto... i leži on sad u bolnici, ono došla djeca u posjetu... Narod k`o narod, kako dolazi neko donese voća, neko soka, neko keksa... Jedu djeca zamazala se sva kad čuješ Hasu sav srećan:
- Samo jed`te djeco... nek ste vi meni zdravi i živi... biće opet svega...
baciće se babo pod auto čim ozdravi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2016-09-28 SLUŽBENIK ZIKS-A DRAGAN KADIĆ TEŠKO POVRIJEĐEN POD ČUDNIM OKOLNOSTIMA, TUŽILAŠTVO POKRENULO ISTRAGU
Kadić (Foto: Fejsbuk) Komandir pronađen slomljene lobanje Istraga ide u više pravaca, a na osnovu medicinskog nalaza zaključuje se da nije došlo do samopovređivanja već da je Kadić pretučen. On još uvijek nije dao izjavu policiji zbog teškog stanja u kojem se nalazi Kadiću su u Hitnoj pomoći konstatovane teške tjelesne povrede, a, prema saznanjima „Dana”, od jačine udara naprsla mu je lobanja i ima unutrašnje krvarenje
Dan - novi portal
Ko­man­dir u Za­vo­du za iz­vr­še­nje kri­vič­nih sank­ci­ja u Spu­žu Dra­gan Ka­dić te­ško je po­vri­je­đen pod još ne­raz­ja­šnje­nim okol­no­sti­ma. Pre­li­mi­nar­ni re­zul­ta­ti is­tra­ge uka­zu­ju na čvr­stu sum­nju da je Ka­di­ć brutalno pretučen. Na­pa­da­či su ga, naj­vje­ro­vat­ni­je, uda­ri­li tvr­dim pred­me­tom na­no­se­ći mu ozbilj­ne po­vre­de lo­ba­nje. Navodno je napadnut dok se vraćao s posla, a iz tužilaštva je saopšteno da je slučaj prijavio građanin koji ga je pronašao.
Ka­di­ća je, ka­ko „Dan” sa­zna­je, pro­na­šao slu­čaj­ni pro­la­znik. Od­mah je po­zvao po­li­ci­ju ko­ja je Ka­di­ća pre­ve­zla u Hit­nu po­moć, a po­tom je zbog te­ži­ne po­vre­da pre­ve­zen i ho­spi­ta­li­zo­van u Kli­nič­kom cen­tru Cr­ne Go­re.
Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Pod­go­ri­ci i da­ni­lov­grad­ska po­li­ci­ja otvo­ri­li su is­tra­gu po­vo­dom ovog slu­ča­ja ka­ko bi ot­kri­li pod ko­jim okol­no­sti­ma je Ka­dić po­vri­je­đen.
– Gra­đa­nin je Odje­lje­nju bez­bjed­no­sti Da­ni­lov­grad pri­ja­vio da je pro­na­šao po­vri­je­đe­nog slu­žbe­ni­ka Za­vo­da za iz­vr­še­nje kri­vič­nih sank­ci­ja, D.K., ko­ji je zbog za­do­bi­je­nih po­vre­da smje­šten u Kli­nič­kom cen­tru Cr­ne Go­re. O pri­ja­vlje­nom do­ga­đa­ju po­li­ci­ja je od­mah oba­vi­je­sti­la de­žur­nog tu­ži­o­ca, ko­ji je dao od­re­đe­ne na­lo­ge, u ci­lju ra­svje­tlje­nja pred­met­nog do­ga­đa­ja – sa­op­šti­la je za „Dan” port­pa­rol Osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva Dan­ka Iva­no­vić Đe­rić.
Ka­di­ća ko­ji je bio bez svi­je­sti pro­na­šao je slu­čaj­ni pro­la­znik na ze­mlji u bli­zi­ni ku­će u ko­joj ži­vi i od­mah po­zvao po­li­ci­ju.
Ka­di­ću su u Hit­noj po­mo­ći kon­sta­to­va­ne te­ške tje­le­sne po­vre­de, a, pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na”, od ja­či­ne uda­ra nje­mu je na­pr­sla lo­ba­nja i ima unu­tra­šnje kr­va­re­nje. Hit­no je pre­ve­zan u Kli­nič­ki cen­tar Cr­ne Go­re gdje je osta­vljen ra­di da­ljeg li­je­če­nja.
Lje­ka­ri ni­je­su mo­gli da se iz­ja­sne ka­ko je Ka­dić po­vri­je­đen, ali su bez sum­nje za­klju­či­li da po­vre­de ni­je­su na­sta­le sa­mo­po­vre­đi­va­njem ili u sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di. Utvr­đe­no je da je ko­man­dir, naj­vje­ro­vat­ni­je, uda­ren tvr­dim pred­me­tom u gla­vu.
Po­li­ci­ja je iz­vr­ši­la uvi­đaj, sa li­ca mje­sta je uze­to vi­še tra­go­va ko­ji su po­sla­ti na vje­šta­če­nje ka­ko bi se ot­kri­li po­či­ni­o­ci ovog dje­la.
Ovo ni­je pr­vi slu­čaj na­pa­da na slu­žbe­ni­ka ZIKS-a. Pri­je oko po­la go­di­ne
šef spro­vod­nič­ke slu­žbe ZIKS-a Mi­lo­je Pe­ko­vić uspio je da pre­ži­vi sa­če­ku­šu u pod­go­rič­kom na­se­lju Za­go­rič. Na nje­ga je, dok se na­la­zio u vo­zi­lu, pu­ca­no iz dru­gog auto­mo­bi­la u po­kre­tu, a je­dan me­tak ga je po­go­dio u no­gu.
U puc­nja­vi na Pe­ko­vi­ća uče­stvo­va­le su naj­ma­nje dvi­je oso­be, a po­li­ci­ja ima od­re­đe­na sa­zna­nja o ko­me se ra­di. Na­pa­da­či još ni­je­su iden­ti­fi­ko­va­ni, ali je po­li­ci­ja si­gur­na da je Pe­ko­vić na­pad­nut zbog po­sla ko­jim se ba­vi, od­no­sno da na­pa­da­či ima­ju ve­ze sa ro­bi­ja­ši­ma.M.V.P.


Bez in­ci­de­na­ta na po­slu

Sa­go­vor­ni­ci „Da­na” iz ZIKS-a ka­za­li su da je Ka­dić po­znat kao do­bar i po­šten rad­nik ko­ji u toj usta­no­vi ni­ka­da ni­je imao in­ci­dent. Pre­ma nji­ho­vim ri­je­či­ma, Ka­dić ni­je imao su­ko­ba sa ko­le­ga­ma, čak ni sa za­tvo­re­ni­ci­ma. Zbog to­ga i ne mo­gu pret­po­sta­vi­ti da bi ne­ko mo­gao da ga na­pad­ne. I iz Uprave policije smatraju da Kadić nije napadnut zbog posla kojim se bavi.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"