Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2017-11-21 SANDI CENOV UHVAĆEN U ZABRANJENOJ LJUBAVI Vraćanje duga Dalmaciji
Dan - novi portal
Broj­ne lje­po­ti­ce pa­le su na nje­gov šarm, što ni on sam ni­je krio, ali jed­nu osvo­jio ni­je. San­di Ce­nov na­kon go­di­na ka­ri­je­re ot­krio nam je, ka­ko mu je us­kra­će­na lju­bav zbog dru­štve­nih raz­li­ka.
Za­bra­nje­na lju­bav, te­ma je ak­tu­el­ne mu­zič­ke pri­če, ever­gri­na „Lju­bi san va­šu kćer” le­gen­dar­nog Du­brov­ča­ni­na Ibri­ce Ju­si­ća, u od­lič­noj San­di­je­voj iz­ved­bi.
„Osnov­na ide­ja za ovaj spot mi je bi­la da do­bi­je­mo at­mos­fe­ru, ko­ju ima­mo u pje­smi. Mi­slim da smo to i uspje­li. Do­ča­ra­ti tu ži­vot­nu pri­ču za­bra­nje­ne i ne­pre­ža­lje­ne lju­ba­vi iz­me­đu mor­na­ra i kće­ri iz vi­so­kog dru­štva, ne­do­sti­žnog jed­nom „ma­ri­ne­ru”.
Re­ži­ju spo­ta pot­pi­su­je DM stu­dio, ko­ji je ra­dio i spot za pje­smu „Naj­ljep­ša”. Mo­del i glu­mi­ca je Kri­sti­na Vra­ča­rić, a sni­ma­li smo ga u oko­li­ni No­vi­gra­da i oko­li­ni Opa­ti­je, u pri­rod­nom okru­že­nju jed­nog „ma­ri­ne­ra”, a to je ri­bar­ski brod i na­rav­no – mo­re - is­ta­kao je San­di.
Ka­ko se sam „ju­nak” sna­šao na bro­du, s mre­ža­ma, ali i pre­div­nom dje­voj­kom, ot­krij­te sa­mi na YouTu­be ka­na­lu Hit Re­kord­sa.
„Lju­bi san va­šu kćer” na ovaj je na­čin pot­pu­no za­slu­že­no za­ži­vje­la kao sa­svim no­va pje­sme, ko­ja će na­da se San­di još go­di­na­ma tra­ja­ti u ra­dij­skom i te­le­vi­zij­skom etru.
– Ovo je na ne­ki na­čin mo­je vra­ća­nje du­ga Dal­ma­ci­ji, gdje me iz­u­zet­no sve ovo vri­je­me mo­je ka­ri­je­re, ci­je­ne, vo­le i po­štu­ju. Ovo je jed­na od pje­sa­ma ko­ju pje­vam za svo­ju du­šu. Ka­men mi je pao sa sr­ca, ka­da sam Ibri­ci pu­stio pje­smu, a on mi je re­kao da je do­bro, da mu se ja­ko svi­đa’, za­klju­čio je San­di Ce­nov.
Ci­je­la je pri­ča ot­krio nam je San­di, kre­nu­la sa­svim slu­čaj­no ka­da su ga na jed­noj ga­ži tra­ži­li da od­svi­ra pje­smu po svom gu­štu, za du­šu. Na­kon što su svi osta­li ‘osup­nu­ti’ iz­ved­bom upra­vo ove pje­sme, te na­kon što je ne­ko­li­ko da­na ka­sni­je, ku­ći sa­svim slu­čaj­no u sta­rom ro­kov­ni­ku pro­na­šao pa­pir sa tek­stom iste, ko­ji mu je sam Ibri­ca iz­dik­ti­rao na jed­noj ka­fi po­čet­kom de­ve­de­se­tih, od­lu­čio je ka­ko su to sve zna­ko­vi da tre­ba sni­mi­ti upra­vo ovu kom­po­zi­ci­ju, ali kao sa­svim no­vu pje­smu, u no­vom aran­žma­nu i sa svo­jim ben­dom.
A.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"