Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2017-11-21 NOVOGODIŠNJE SLAVLJE U GLAVNOM GRADU CRNE GORE POČINJE 19. DECEMBRA Doček na Trgu uz Cetinskog
Dan - novi portal
Glav­ni grad Pod­go­ri­ca i ove go­di­ne pri­re­di­će za­i­sta bo­gat i ra­zno­vr­stan no­vo­go­di­šnji pro­gram. Na­i­me, 31. de­cem­bra pro­gram će bi­ti otvo­ren dje­či­jim no­vo­go­di­šnjim kon­cer­tom. Ma­li­ša­ne će za­ba­vlja­ti hor Zvje­zdi­ce i so­li­sti, uz ani­ma­to­re: Da­vora Dra­go­je­vića, Žar­ka Ža­pca i Šan­tu Pan­tu. Dje­ca će se dru­ži­ti i sa De­da Mra­zom, ko­ji će im di­je­li­ti po­klo­ne i slat­ki­še.
Na­kon to­ga, iste ve­če­ri, na­stu­pi­će cr­no­gor­ski bend NEO­N, dok će so­li­stič­kim kon­cer­tom sve pri­sut­ne u No­vu go­di­nu uve­sti hr­vat­ski kan­ta­u­tor To­ni Ce­tin­ski.
Pr­ve ve­če­ri 2018. go­di­ne, su­gra­đa­ne i go­ste Pod­go­ri­ce za­ba­vlja­će Vlat­ko Ste­fa­nov­ski, a no­vo­go­di­šnji pro­gram spek­ta­ku­lar­nim kon­cer­tom za­tvo­ri­će naš Ser­gej Ćet­ko­vić.
Pro­mo­ci­ja no­vo­go­di­šnjeg pro­gra­ma u Pod­go­ri­ci, ko­ji se or­ga­ni­zu­je na Tr­gu ne­za­vi­sno­sti i u pod­go­rič­kim ho­te­li­ma, or­ga­ni­zo­va­na je pro­te­klog vi­ken­da u Be­o­gra­du, či­me je ujed­no i po­če­la re­gi­o­nal­na kam­pa­nja Na­ci­o­nal­ne tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je, pod na­zi­vom „Cr­na Go­ra: sun­ce, sni­jeg i mo­re”, a u okvi­ru ko­je su i osta­le lo­kal­ne tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je ko­je or­ga­ni­zu­ju do­če­ke na otvo­re­nom, pred­sta­vi­le svo­je pro­gra­me.
Na pres kon­fe­ren­ci­ji, ko­ja je odr­ža­na u ho­te­lu „Zi­ra“, di­rek­to­ri­ca TO Pod­go­ri­ce, Ta­tja­na Po­po­vić, na­ja­vi­la je no­vo­go­di­šnji pro­gram u Glav­nom gra­du.
– No­vo­go­di­šnja at­mos­fe­ra u Pod­go­ri­ci po­či­nje već od 19. de­cem­bra, ro­đen­da­na gra­da, na­kon če­ga će 25. de­cem­bra bi­ti otvo­ren „No­vo­go­di­šnji ba­zar“, gdje će svi pri­sut­ni u vi­še­dnev­nom pro­gra­mu, bi­ti u pri­li­ci da uži­va­ju u ra­zno­vr­snoj po­nu­di.
Po­red do­če­ka na Tr­gu, i pod­go­rič­ki ho­te­li­je­ri ta­ko­đe su se po­tru­di­li da osmi­sle bo­gat no­vo­go­di­šnji pro­gram. Ta­ko će u ho­te­lu Hil­ton Pod­go­ri­ca na­stu­pi­ti Ma­ri­na Vi­sko­vić i Ba­ne Ne­do­vić sa ben­dom, dok će u ho­te­lu „Ver­de” Luks kom­pleks, u okvi­ru dvo­dnev­nog pro­gra­ma go­sto­va­ti Ana Be­ku­ta, Ri­blja čor­ba i Atlas bend.
To­kom no­vo­go­di­šnjih pra­zni­ka bi­će ve­se­lo i u svim ugo­sti­telj­skim objek­ti­ma u glav­nom gra­du, ko­ji su se po­tru­di­li da osmi­sli­le za­ni­mlji­ve pro­gra­me i kre­i­ra­li spe­ci­jal­ne ci­je­ne uslu­ga, znat­no ni­že ne­go ina­če, te se za da­ne pra­zni­ka oče­ku­je ve­ći broj tu­ri­sta u gra­du i ve­ća po­pu­nje­nost ho­tel­skih ka­pa­ci­te­ta.
A.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"