Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preljuba završila ubistvom * Nanizali bisere rasute po Adi * Srbija odbila da izruči Zindovića * Smanjite plate ministrima pa će biti za sve * Preljuba završila ubistvom * Đoković nakon preokreta srušio Delpa * Opravdali ulogu favorita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
STEVO MUK, predsjednik UO Instituta Alternativa :
– Imenovanje Zorana Jelića u Senat DRI je udar na nezavisnost i integritet vrhovne revizorske institucije, čiji je zadatak da čuva budžet od zloupotreba kojima je upravo Jelić godinama pribjegavao.

Vic Dana :)

Šta ne može kornjača kada se okrene na leđa?
- Ne može da vjeruje.

- - - - - -

Idu dva digitrona ulicom i vide kompjuter. Jedan kaže:
- Vidi štrebera!?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana U ULCINJU UBIJEN BEĆA LIKAJ (53), UHAPŠEN SAVO ĐURIŠIĆ
Likaj i Đurišić Preljuba završila ubistvom Prema preliminarnim rezultatima istrage, Đurišić je Likaja zatekao u stanu kod djevojke. Došlo je do fizičkog obračuna, a potom je Đurišić u Likaja ispalio više hitaca
Dan - novi portal
-Švaj­car­ski dr­ža­vlja­nin Be­ća Li­kaj (53) ubi­jen je si­noć u jed­nom sta­nu u ul­cinj­skom na­se­lju Pi­nješ. Nje­ga je, ka­ko je sa­op­šti­la po­li­ci­ja, ubio Ul­ci­nja­nin Sa­vo Đu­ri­šić, ko­ji je uhap­šen ubr­zo po­sli­je po­či­nje­nog kri­vič­nog dje­la. Pre­ma pre­li­mi­nar­nim re­zul­ta­ti­ma is­tra­ge, Đu­ri­šić je Be­ća Li­ka­ja za­te­kao u sta­nu kod dje­voj­ke i ta­da je do­šlo do fi­zič­kog ob­ra­ču­na, na­kon če­ga je u nje­ga is­pa­lio vi­še hi­ta­ca.
– Sum­nja se da je Đu­ri­šić si­noć, na­kon kra­će pre­pir­ke ko­ju je imao sa M.D., oko 19.30 do­šao u stan ko­ji M.D. iz­najm­lju­je u na­se­lju Pi­nješ, gdje ju je za­te­kao u dru­štvu sa Li­ka­jem. On je za­tim, ka­ko se sum­nja, iz pi­što­lja ka­li­bra 7,65 mm u prav­cu Li­ka­ja is­pa­lio vi­še hi­ta­ca ko­ji su ga po­go­di­li u pred­je­lu gru­di. Li­kaj je ubr­zo pre­mi­nuo. Đu­ri­šić je po­tom po­bje­gao sa li­ca mje­sta.
Slu­žbe­ni­ci OB Ul­cinj su od­mah po oba­vje­šte­nju o do­ga­đa­ju pred­u­ze­li ak­tiv­no­sti na pro­na­la­sku osum­nji­če­nog, ko­jeg su pro­na­šli i li­ši­li slo­bo­de oko 20.10 – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, ko­ji je kva­li­fi­ko­vao kri­vič­no dje­lo.
Ti­je­lo pre­mi­nu­log je tran­spor­to­va­no na Odje­lje­nje sud­ske pa­to­lo­gi­je u Kli­nič­kom cen­tru u Pod­go­ri­ci ra­di ob­duk­ci­je.
Li­kaj je imao ku­ću i ho­tel u na­se­lju Pi­nješ, gdje je du­že vri­je­me i bo­ra­vio. Mje­šta­ni Pi­nje­ša is­pri­ča­li su da u Švaj­car­skoj vi­še go­di­na po­sje­du­je po­ro­dič­nu fir­mu i da je u Ul­ci­nju bio stal­no na­sta­njen, a imao je i lič­nu kar­tu. Osim Đu­ri­ši­ća, ko­ji je uhap­šen, pri­ve­de­na je i M.D., ko­ja je je­di­ni svje­dok ubi­stva. Uvi­đaj na li­cu je­sta oba­vi­li su slu­žbe­ni­ci kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je OB Ul­cinj. Po­sled­nje ubi­stvo u Ul­ci­nju, pri­je ovog zlo­či­na, do­go­di­lo se u sep­tem­bru 2015. go­di­ne, ka­da je u svo­joj ku­ći u na­se­lju Me­te­ri­zi ubi­je­na pen­zi­o­ni­sa­na uče­te­lji­ca iz Ul­ci­nja Sta­na Bo­žo­vić (67). Ne­sreć­nu sta­ri­cu ubi­li su ma­lo­ljet­ni­ci iz Al­ba­ni­je A.P. (16) i A.P. (17), a mo­tiv zlo­či­na bi­la je pljač­ka. Pri­je ne­go što su po­bje­gli iz­vr­ši­li su pre­me­ta­či­nu u ku­ći i ukra­li 70 eura. Sa mr­tve sta­ri­ce ski­nu­li su dva pr­ste­na, uze­li ta­blet, te­le­fon „sam­sung ga­lak­si”, ruč­ni sat i ne­što zla­ta. Ne­du­go na­kon zlo­či­na uhap­še­ni su u Al­ba­ni­ji, a u Ul­ci­nju je uhap­šen Go­ran Đu­ri­šić zbog sum­nje da je ma­lo­ljet­ni­ci­ma ti­po­vao ku­ću Bo­žo­vi­će­ve. Pri­je šest go­di­na ina­če mir­ni Ul­cinj po­tre­sla je vi­jest o dvo­stru­kom ubi­stvu. Ta­da je lje­kar Ra­de Alek­sić, pu­ca­ju­ći iz pi­što­lja, usmr­tio su­gra­đa­ni­na Ha­li­la Ado­vi­ća i slu­čaj­nog pro­la­zni­ka Ah­me­ta Ta­či­ja (45), tu­ri­stu sa Ko­so­va ko­ji je ži­vio u Nje­mač­koj. Ubi­stvu u cen­tru gra­da pret­ho­di­la je sva­đa na­kon ko­je je Alek­sić is­pa­lio naj­ma­nje pet me­ta­ka. Dva zr­na po­go­di­la su Ado­vi­ća u po­ti­ljak, ko­ji je na­kon 45 mi­nu­ta pre­mi­nuo na pu­tu ka bar­skoj bol­ni­ci, dok je Ta­či na mje­stu ostao mr­tav.
M.K.


Do­la­zi­li kod iste dje­voj­ke

Đu­ri­šić je po­li­ci­ji po­znat od ra­ni­je po sit­ni­jim pre­stu­pi­ma. U do­si­jeu ni­je imao te­žih kri­vič­nih dje­la. Sta­na­ri zgra­de u ko­joj se de­si­lo ubi­stvo is­pri­ča­li su da su če­sto vi­đa­li Đu­ri­ši­ća, ali i Li­ka­ja. Be­ća Li­kaj je du­go ra­dio u Švaj­car­skoj, a u po­sled­nje vri­je­me je bio na­sta­njen u Ul­ci­nju.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"