Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Radmilin Univerzitet najgori u regionu * Obračunaćemo se sa svima koji prikrivaju dokaze * Tuže državu zbog zakona o švajcarcima * Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Šapat ispod lipe * Pisanje i čitanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-09-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RADE MILOŠEVIĆ, bivši direktor Zavoda za zapo#:
Vrijeme je da se počne sprovođenje zakona prema onima koji zloupotrebljavaju službeni položaj.

Vic Dana :)

Пи­та же­на му­жа:
- Је­си ли ре­као свом ше­фу да нас дво­је не мо­же­мо жи­вје­ти од те тво­је ма­ле пла­те?
Муж од­го­ва­ра:
Је­сам.
Же­на:
- И, што ти је ре­као?
Муж:
- Да се раз­ве­дем...

Ка­же Ци­га Ци­ги:
- Знаш да је умро Вер­са­ће?!
- Ко­ји бре, ори­ги­нал?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana PODGORIČANIN DRAGAN MUJOVIĆ POKUŠAO OD IVA STRUGARA DA OTKUPI LIČNI DOKUMENT ZA POTREBE REŽIMA
Strugar i Mujović Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš Uslovili su me ova gov.. iz vlasti da pokupim koju ličnu za njih, baš mi gori. Mogu li računati na tebe pa ću platiti ako treba koliko god hoćeš ili pij kod mene džabe ako treba, piše u SMS poruci Mujovića Mujović tvrdi da se šalio, Strugar to negira
Dan - novi portal
Pod­go­ri­ča­nin Ivo Stru­gar op­tu­žio je su­gra­đa­ni­na Dra­ga­na Mu­jo­vi­ća da je po­ku­šao od nje­ga, za po­tre­be vlasti, da ot­ku­pi lič­nu kar­tu. Stru­gar je kao do­kaz re­dak­ci­ji „Da­na“ dao na uvid SMS, raz­mi­je­njen iz­me­đu nje­ga i Mu­jo­vi­ća, ko­ji do­ka­zu­je tvrd­nje o po­ku­ša­ju ku­po­vi­ne lič­ne kar­te. Mu­jo­vić tra­ži od Stru­ga­ra da mu pro­da lič­nu kar­tu i spre­man je da pla­ti ci­je­nu ko­ju on ka­že, jer su ga, ka­ko na­vo­di, „uslo­vi­li ovi sa vla­sti“.
U iz­ja­vi za „Dan“, Stru­gar je po­tvr­dio da ga je Mu­jo­vić, ko­ga po­zna­je od ra­ni­je, vr­bo­vao da pro­da lič­nu kar­tu.
–Tra­žio je od me­ne da mu pro­dam lič­nu kar­tu jer ga pri­ti­ska­ju ovi iz vlasti da to ura­di. Ka­zao mi je da je spre­man da pla­ti ko­li­ko ka­žem, čak ako tre­ba i da idem da dža­be pi­jem u nje­gov lo­kal, sa­mo da mu po­mog­nem. Po­nu­dio mi je da mu pro­dam lič­nu kar­tu, pa da slo­bod­no idem i gla­sam na pa­soš, jer je nje­mu ve­li­ka fr­ka i mo­ra što vi­še lič­nih kar­ti da uzme. Ni­ka­da to ne bih ura­dio jer ni­je­sam na pro­da­ju. Sve ovo sam ob­ja­vio jav­no da na­rod vi­di da ne­ma če­ga da se pla­ši, ka­zao je Stru­gar za „Dan“.
To­kom SMS ko­mu­ni­ka­ci­je iz­me­đu njih dvo­ji­ce, ko­ja je tra­ja­la ne­ko­li­ko mi­nu­ta, ka­ko se mo­že vi­dje­ti, Mu­jo­vić je bio upo­ran da ot­ku­pi lič­nu kar­tu od Stru­ga­ra.
– Ba­ka tre­ba mi od te­be uslu­ga baš ve­li­ka... uslo­vi­li su me ova gov.. iz vla­sti da po­ku­pim ko­ju lič­nu za njih, baš mi go­ri. Mo­gu li ra­ču­na­ti na te­be pa ću pla­ti­ti ako tre­ba ko­li­ko god ho­ćeš ili pij kod me­ne dža­be ako tre­ba. Mo­lim te uči­ni mi!!!!, na­pi­sao je Mu­jo­vić u pr­voj SMS po­ru­ci.
Stru­gar mu je od­go­vo­rio: „Ni­kad!!! Pra­štaj!!!“. Me­đu­tim, Mu­jo­vić se ni­je za­u­sta­vio na to­me već je i da­lje in­si­sti­rao na ot­ku­pu lič­ne kar­te.
– Baš mi go­ri za fir­mu pa mi tre­ba, pla­ćam ko­li­ko se zi­ne. Imaš li ko­ga? Ja bi ti uči­nio, a či­nio sam ti do­sta pu­ta. Mo­lim te – pi­še Mu­jo­vić.
Me­đu­tim, Stru­gar mu od­go­va­ra: „Ne znam šta da mi daš ne bih gla­sao za DPS i ove p...... I što si mi či­nio?“
– Ne mo­raš gla­sat, sa­mo daj lič­nu a gla­saj na pa­soš slo­bod­no... ne­ma ve­ze što sam ti či­nio, znaš ti do­bro. Mo­lim te uči­ni mi, od­ma da­jem pa­re bez če­ka­nja“, i da­lje je bio upo­ran Mu­jo­vić.
Stru­gar mu je po­ru­čio da ni­šta ni­je uči­nio za nje­ga.
– Ni­si mi či­nio ni­šta!!! I ne­ću, ja se ne pro­da­jem. Pihhh...“, na­pi­sao je Stru­gar.
Ta­da je Mu­jo­vić od­u­stao i na­pi­sao: „Ok. Ja bi ti uči­nio, mi­slio sam da smo pri­ja­te­lji, al ne­ma ve­ze“...
Stru­gar ka­že da je Mu­jo­vi­ću re­kao da će sve ovo da ob­ja­vi, ka­ko bi i dru­gi gra­đa­ni vi­dje­li o če­mu se ra­di.
– Ne pla­šim se lju­di sa vla­sti, ra­dim svoj po­sao ča­sno i po­šte­no. Sa­mo že­lim da jav­nost vi­di či­me se po­je­di­ni slu­že da ostva­re svo­je pla­no­ve. Ne po­sto­je te pa­re na svi­je­tu, ni­ti bi­lo šta dru­go što bi me­ne mo­glo na­tje­ra­ti da gla­sam za DPS – re­kao je Stru­gar.
To­kom kam­pa­nje za pro­šle lo­kal­ne iz­bo­re u Pod­go­ri­ci pro­ce­su­i­ra­no je ne­ko­li­ko slu­ča­je­va ku­po­vi­ne lič­nih ka­ra­ta za po­tre­be DPS-a. U jed­nom od tih slu­ča­je­va, osu­đu­ju­ća pre­su­da pr­o­tiv li­ca ko­ja su u to­me uče­stvo­va­la po­sta­la je pra­vo­sna­žna.
D.ŽIV­KO­VIĆ


Mu­jo­vić tvr­di da se ša­lio, Stru­gar to ne­gi­ra

Dra­gan Mu­jo­vić u iz­ja­vi za „Dan” ka­že da ne­ma šta da ko­men­ta­ri­še u ve­zi sa tvrd­nja­ma Stru­ga­ra.
– Ne ku­pu­jem lič­ne kar­te za DPS, a to što sam mu na­pi­sao bi­la je ša­la – re­kao je Mu­jo­vić.
Stru­gar tvr­di da ni­je ri­ječ o ša­li, već da je Mu­jo­vi­ća strah od po­sle­di­ca, pa sad po­ku­ša­va da se va­di.


Nad­le­žnost Spe­ci­jal­nog tu­ži­la­štva

U Skup­šti­ni su ne­dav­no usvo­je­ne iz­mje­ne za­ko­na, ta­ko da se iz­bor­nim zlo­u­po­tre­ba­ma sa­da ba­vi Spe­ci­jal­no tu­ži­la­štvo na če­lu sa Mi­li­vo­jem Kat­ni­ćem. Pre­ma ra­ni­joj za­kon­skoj od­red­bi „ko si­lom ili pri­jet­njom pri­nu­di dru­gog, ili na dru­gi pro­tiv­pra­van na­čin na nje­ga uti­če da na iz­bo­ri­ma vr­ši ili ne vr­ši pra­vo gla­sa­nja, ili da gla­sa za ili pro­tiv od­re­đe­nog kan­di­da­ta iz­bo­r­ne li­ste, od­no­sno pred­lo­ga, ka­zni­će se nov­ča­nom ka­znom ili za­tvo­rom do tri go­di­ne“.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"