Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Tužio Aca jer mu je uzeo 2,1 milion sa računa * Vukinom bratu dali 560 eura za drva * Plaše se da ga ne ubiju bivši šefovi * Ubistvo priznao, a sporazum propao * Crna farba za bijeli grad * Nikad se ne ponizi * Ko da mi otme iz moje duše Vučića
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGAN HAJDUKOVIĆ, PREDSJEDNIČKI KANDIDAT :
Katastrofalno loše vođenje države i nedostatak kvalitetne opozicije takvom vođenju države doveli su Crnu Goru na prag suštinskog nestajanja.

Vic Dana :)

Sretnu se dva prijatelja:
– Je li istina da si dobio sina?
– O, naravno, i presrećan sam zbog toga!
– A supruga?
– Eee, ona još ništa ne zna ...

Došao čovjek sa zgodnom ženom u hotel, naručio sobu i bocu šampanjca. Recepcionar ga pita:
– Želite li nešto za suprugu?
– Oh da, jednu razglednicu s markicom!


Bračni razgovor:
– Ljubavi, hoćeš li kafu?
– Može ...
– E, ajd` skuvaj i meni jednu, molim te!
Jorgovanka zove komšinicu preko plota:
– Zore, može li oklagija na pola sata?
A, ova će:
– Ne može, Jorgovanka, ... i ja čekam muža!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija NAKON RAZGOVORA S ALBANSKIM PREDSJEDNIKOM U PRIŠTINI, HARADINAJ PORUČIO Problem je što članice EU nisu priznale Kosovo
Dan - novi portal
<br />
Pred­sjed­nik Al­ba­ni­je Iljir Me­ta, ko­ji je ju­če bo­ra­vio u Pri­šti­ni, iz­ja­vio je da će nje­go­va ze­mlja mak­si­mal­no po­dr­ža­ti Pri­šti­nu na evrop­skom pu­tu, a pre­mi­jer Ra­muš Ha­ra­di­naj je oci­je­nio da je bez­bjed­no­sna si­tu­a­ci­ja u ju­žnoj srp­skoj po­kra­ji­ni sta­bil­na, te da su bez­bjed­no­sne in­sti­tu­ci­je ozbilj­no shva­ti­le is­tra­gu u ve­zi sa ubi­stvom srp­skog po­li­ti­ča­ra Oli­ve­ra Iva­no­vi­ća.
-Svi me­ha­ni­zmi za­ko­na i re­da po­tvr­đu­ju da je bez­bjed­no­sna si­tu­a­ci­ja na Ko­so­vu sta­bil­na i mir­na. Ubi­stvo Oli­ve­ra Iva­no­vi­ća ozbilj­no su shva­ti­le sve in­sti­tu­ci­je – po­li­ci­ja, is­tra­ži­te­lji i oba­vje­štaj­ne slu­žbe u ze­mlji- re­kao je Ha­ra­di­naj.
Ha­ra­di­naj tvr­di da ne­ma upo­zo­re­nja da bi si­tu­a­ci­ja na Ko­so­vu mo­gla bi­ti de­sta­bi­li­zo­va­na.
-To je po­ka­za­la i po­sje­ta pred­sjed­ni­ka Vu­či­ća, ko­ja je pro­te­kla u do­broj at­mos­fe­ri- re­kao je Ha­ra­di­naj.
Ra­zu­mlji­vo je, do­dao je, da se Pri­šti­na su­o­ča­va sa mno­go­broj­nim iza­zo­vi­ma ko­ji ni­su me­đu­et­nič­kog ka­rak­te­ra.
-Čak i da­nas, u raz­go­vo­ru sa pred­sjed­ni­kom Me­tom re­če­no je da smo svje­sni od­go­vor­no­sti ko­je ima­ju po­seb­no dr­ža­ve na Bal­ka­nu i sma­tra­mo da su evrop­ske i evro­a­tlant­ske per­spek­ti­ve Bal­ka­na ono što nas sve uje­di­nju­je. Vje­ru­jem da ne­će bi­ti okli­je­va­nja za na­pre­do­va­nje- re­kao je Ha­ra­di­naj.
Kao ote­ža­va­ju­ću či­nje­ni­cu za Pri­šti­nu, Ha­ra­di­naj je na­veo to što pet dr­ža­va čla­ni­ca EU ni­je pri­zna­lo ko­sov­sku ne­za­vi­snost.
-Ne za­bo­ra­vi­mo da je ovo ve­li­ka pre­pre­ka u na­pret­ku. Či­nje­ni­ca da ni­smo pri­zna­ti od pet ze­ma­lja čla­ni­ca EU zna­či da smo tre­ti­ra­ni kao en­ti­tet, bez od­go­va­ra­ju­ćeg po­li­tič­kog iden­ti­te­ta kao ne­za­vi­sne i su­ve­re­ne re­pu­bli­ke, što je u su­prot­no­sti sa sta­vom SAD- re­kao je Ha­ra­di­naj.
Ha­ra­di­naj je kazao da je Me­ta obe­ćao pu­nu po­dr­šku Al­ba­ni­je Pri­šti­ni i nje­mu lič­no za rje­ša­va­nje otvo­re­nih pi­ta­nja ko­ja će, ka­ko je re­kao, oja­ča­ti me­đu­na­rod­nu po­zi­ci­ju Ko­so­va.
Me­ta, ko­ji je re­kao da je u Pri­šti­nu do­šao po­vo­dom obi­lje­ža­va­nja go­di­šnji­ce smr­ti biv­šeg pred­sjed­ni­ka Ibra­hi­ma Ru­go­ve, re­kao je da je sa Ha­ra­di­na­jem raz­go­va­rao o stra­te­gi­ji pro­ši­re­nja Evrop­ske uni­je, što je oci­je­nje­no kao va­žno, ne sa­mo za Al­ba­ni­ju i Ko­so­vo, već i za sve ze­mlje re­gi­o­na.
-Vje­ru­jem da mo­ra­mo uči­ni­ti sve u Al­ba­ni­ji i na Ko­so­vu, kao i u dru­gim ze­mlja­ma u re­gi­o­nu i po­ka­za­ti da is­pu­nja­va­mo na­še oba­ve­ze na pu­tu evrop­skih in­te­gra­ci­ja. Što se ti­če stra­te­gi­je pro­ši­re­nja, va­žno je to uze­ti u ob­zir u svim iz­vje­šta­ji­ma o na­pret­ku. Ta­ko će cio re­gi­on bi­ti ohra­bren- re­kao je Me­ta.(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"