Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2017-11-28 MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA SRBIJE IVICA DAČIĆ SAOPŠTIO
Dačić Izmišljeno sedam- osam priznanja Kosova Suočavamo se s moćnim protivnicima i njihovim zaštitnicima. Zemljama se prijeti, protestuje se kod svih država koje su povukle priznanje, nude im se različite stvari, rekao je Dačić
Dan - novi portal
Mi­ni­star spolj­nih po­slo­va Sr­bi­je Ivi­ca Da­čić iz­ja­vio je da se na spi­sku ze­ma­lja ko­je su pri­zna­le jed­no­stra­no pro­gla­še­nu ne­za­vi­snost Ko­so­va na­la­zi bar “se­dam-osam” iz­mi­šlje­nih pri­zna­nja i do­dao da ako Sr­bi­ja ozbilj­no pri­đe pro­ble­mu, taj broj mo­že pa­sti is­pod 100. Da­čić je u in­ter­vjuu za ,,Ve­čer­nje no­vo­sti’’ re­kao da će Sr­bi­ja pro­vje­ri­ti sve in­for­ma­ci­je o to­me da je Ma­da­ga­skar pri­znao ne­za­vi­snost Ko­so­va, upr­kos tvrd­nja­ma ko­sov­skog še­fa di­plo­ma­ti­je Be­dže­ta Pa­co­li­ja.
Ka­ko je na­veo, pri­je­ti se i ze­mlja­ma ko­je su po­vu­kle pri­zna­nje ne­za­vi­sno­sti Ko­so­va.
-Pro­vje­ri­će­mo sve oko Ma­da­ga­ska­ra, ali bor­ba tra­je. Su­o­ča­va­mo se s moć­nim pro­tiv­ni­ci­ma i nji­ho­vim za­štit­ni­ci­ma. Ze­mlja­ma se pri­je­ti, pro­te­stu­je se kod svih dr­ža­va ko­je su po­vu­kle pri­zna­nje, nu­de im se raz­li­či­te stva­ri- ka­zao je šef srp­ske di­plo­ma­ti­je, pre­no­si N1.
Da­čić je is­ta­kao da je raz­go­va­rao s mi­ni­stri­ma spolj­nih po­slo­va ni­za ze­ma­lja ko­je ni­su pri­zna­le Ko­so­vo i do­dao da je nji­ho­va po­zi­ci­ja ja­sna.
-Raz­go­va­rao sam i s mi­ni­stri­ma spolj­nih po­slo­va ne­kih ze­ma­lja ko­je su pri­zna­le ne­za­vi­snost Ko­so­va i mi­slim da mo­že do­ći do pre­i­spi­ti­va­nja tih od­lu­ka- re­kao je Da­čić i do­dao da ne že­li da go­vo­ri o ko­jim ze­mlja­ma je ri­ječ ka­ko ne bi “po­ma­gao Pri­šti­ni”.
Go­vo­re­ći o unu­tra­šnjem di­ja­lo­gu u Sr­bi­ji o Ko­so­vu, ka­zao je da je cilj ta­kve ini­ci­ja­ti­ve da se iz­ne­su svi sta­vo­vi šta bi mo­glo da pred­sta­vlja traj­no rje­še­nje.
-Da bi se do to­ga do­šlo, dru­ga stra­na tre­ba da pri­hva­ti da raz­go­va­ra. A Pri­šti­na sma­tra da ne­ma o če­mu da se raz­go­va­ra i da je, ka­ko ka­žu, ne­za­vi­snost ne­po­vrat­na. Po­ka­za­lo se da to ni­je tač­no. Taj­van je svo­je­vre­me­no pri­zna­lo vi­še od 80 ze­ma­lja, a sa­da je taj broj ve­o­ma ma­li- ka­zao je Da­čić.
Ko­men­ta­ri­šu­ći pred­log ko­sov­ske stra­ne da se u di­ja­log Be­o­gra­da i Pri­šti­ne uklju­če SAD, Da­čić je re­kao da mi­je­nja­nje for­ma­ta di­ja­lo­ga pod­ra­zu­mi­je­va ne­ku no­vu od­lu­ku, kao i da bi u tom slu­ča­ju dru­ge ze­mlje že­lje­le da se uklju­če, a i Sr­bi­ja bi ima­la svo­je pred­lo­ge.
M.Nj.


Sr­be ne mo­gu op­tu­ži­ti za ge­no­cid

Mi­ni­star spolj­nih po­slo­va je na­veo da iz­ri­ca­nje ka­zne do­ži­vot­nog za­tvo­ra rat­nom ko­man­dan­tu VRS Rat­ku Mla­di­ću ne mo­že da su­o­či Sr­bi­ju sa ne­kom no­vom Re­zo­lu­ci­jom SB UN u ko­joj bi se Sr­bi op­tu­ži­li za ge­no­cid.
-Vje­ro­vat­no po­sto­je ze­mlje ko­je će ne­što ta­ko po­ku­ša­ti. Ovo ne mo­že da bu­de pre­su­da ko­ja se od­no­si na je­dan na­rod, ni­ti na Re­pu­bli­ku Srp­sku- ka­zao je Da­čić i do­dao da ze­mlje ko­je bi po­kre­nu­le ta­ko ne­što ne bi mo­gle da ima­ju pri­ja­telj­ski tret­man u Sr­bi­ji.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"