Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ubio djevojku, pa presudio sebi * Neistomišljenike prijavljuje policiji * Funkcioneri DPS-a kupovali glasove za Brajovića * Ako DPS ne podrži smjene, raskinućemo koaliciju * Zablistali na pet jezika * Čovjek u plamenu ispao iz auta * Ubio djevojku, pa presudio sebi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-06-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije:
Dok su drugi trgovali i pogađali se sa Milom Đukanovićem, srpski narod je nepokolebljivo stajao u opoziciji nakaradnom, kriminalizovanom i korumpiranom režimu.

Vic Dana :)

Razgovaraju dva ludaka od kojih jedan plete džemper:
- Šta to radiš?
- Pletem džemper.
- Koje će boje da bude?
- Je l’ znaš onu boju trula višnja?
- Znam.
- E, isti takav samo zelen.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2015-06-10 RUSKI AMBASADOR U SRBIJI ALEKSANDAR ČEPURIN SAOPŠTIO Beograd ne odustaje od projekata sa Rusijom
Dan - novi portal
Sprem­nost srp­skih vla­sti na al­ter­na­tiv­ne va­ri­jan­te snab­di­je­va­nja ener­gen­ti­ma ne zna­či da Be­o­grad od­u­sta­je od ener­get­skih pro­je­ka­ta sa Ru­si­jom, re­kao je am­ba­sa­dor Ru­si­je u Be­o­gra­du Alek­san­dar Če­pu­rin.
Če­pu­rin je na 15. eko­nom­skom sa­mi­tu u be­o­grad­skom ho­te­lu „Me­tro­pol” sa­op­štio da Sr­bi­ja ne­ma sred­sta­va za iz­grad­nju ga­so­vo­da na svo­joj te­ri­to­ri­ji i da nje­na po­tro­šnja ga­sa ni­je ve­li­ka, od­no­sno da iz­no­si ma­lo vi­še od je­dan od­sto ukup­nog obi­ma is­po­ru­ka ru­skog ga­sa u Evro­pu.
Pred­nost Sr­bi­je je, pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, to što je mo­gu­će is­ko­ri­sti­ti za­jed­nič­ko pred­u­ze­će ko­je je već stvo­re­no u okvi­ru pro­jek­ta Ju­žni tok, a Sr­bi­ja je i tra­di­ci­o­nal­ni part­ner Ru­si­je.
Ru­ski am­ba­sa­dor oci­je­nio je i da je Bri­sel, pod pri­ti­skom Va­šing­to­na, spri­je­čio iz­grad­nju Ju­žnog to­ka iz po­li­tič­kih raz­lo­ga.
– Van sva­ke sum­nje, to je bi­lo ostva­re­no na šte­tu ze­ma­lja ju­go­i­stoč­ne Evro­pe, me­đu nji­ma i Sr­bi­je – re­kao je Če­pu­rin i do­dao da su ri­va­li Ju­žnog to­ka iz to­ga iza­šli za­do­volj­ni, a uče­sni­ci su iz­gu­bi­li.
Pred­vi­đe­no je da ga­so­vod Tur­ski tok ide po dnu Cr­nog mo­ra i pla­ni­ra­ne su če­ti­ri ci­je­vi ka­pa­ci­te­ta po 16 mi­li­jar­di me­ta­ra kub­nih ga­sa.
Če­pu­rin ka­že da će da­lja tra­sa Tur­skog to­ka iz prav­ca Tur­ske za­vi­si­ti od to­ga ko će pla­ti­ti, ka­ko će se gra­di­ti i ku­da će pro­ći ga­so­vod.
Naj­ra­ci­o­nal­ni­ji pra­vac za je, ka­ko je re­kao Če­pu­rin, od Tur­ske, pre­ko Grč­ke, Ma­ke­do­ni­je i Sr­bi­je do Austri­je, gdje bi bio cen­tar za di­stri­bu­ci­ju za cen­tral­nu Evro­pu.
– Ru­si­ja se sa­da, ka­da se od­u­sta­lo od Ju­žnog to­ka, okre­će azij­skom tr­ži­štu jer su iz­vo­ri ga­sa u Si­bi­ru bli­zu azij­skih ze­ma­lja ko­je že­le ru­ski gas, a i ci­je­na ga­sa u Azi­ji je vi­so­ka – re­kao je Če­pu­rin na ener­get­skom pa­ne­lu u okvi­ru sa­mi­ta.
M.Nj.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"