Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vlada potvrdila zabranu, ministar policije negirao * EU da se uključi u rad odbora * Trojica zatvorenika pretukla cimera * Strahuju od poplava zbog uništavanja Tare * Vlada potvrdila zabranu, ministar policije negirao * Dikinson počasni građanin Sarajeva * Neobjavljene pjesme Džordža Majkla
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-11-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, književnik:
– Da li se zabrana ulaska u Crnu Goru odnosi na mene živog ili mrtvog, s obzirom na to da imam namjeru kad umrem da živim u Crnoj Gori.

Vic Dana :)

Najlakši način da udvostručite svoj novac je da ga presavijete i vratite u džep.

„Doktore, ja sam došao na operaciju krajnika, a vi ste mi izvadili i slijepo crijevo?!”
„Da, istina je. Kolege su mi toliko aplaudirali poslije prve operacije, pa sam morao nešto izvesti na bis.”


Dolazi muž kući i kaže ženi: „Kupio sam ti tablete za glavobolju.”
„Što će mi? Pa, ne boli me glava.”
„Tu sam te čekao… Skidaj se!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI U PETOM KOLU EVROLIGE VEČERAS (19.00) DOČEKUJU PANATINAIKOS
Da odigraju sa srcem i strašću Motor njihove ekipe je Nik Kalates, dosta će zavisiti od njega i načina na koji se mi postavimo prema njemu, rekao je Nikola Ivanović
Dan - novi portal
Du­el Evro­li­ge sa Pa­na­ti­na­i­ko­som do­la­zi u ne­zgod­nom mo­men­tu za ko­šar­ka­še Bu­duć­nost Vo­li. Ne tre­ba podsje­ća­ti da su pla­vi po­sli­je ubje­dlji­vog i oče­ki­va­nog po­ra­za od Re­a­la u Ma­dri­du na vol­še­ban na­čin osta­li bez bo­do­va pro­tiv Ce­de­vi­te. Iako su bi­li bo­lji ri­val u ve­ćem di­je­lu utak­mi­ce u Za­gre­bu, ima­li 18 po­e­na po­e­na pred­no­sti u pr­voj če­tvr­ti­ni, 14 u po­sled­njoj, uspje­li su da iz­gu­be, što je iza­zva­lo bur­ne re­ak­ci­je. Usli­je­di­li su ra­zni sa­stan­ci ne bi li se sa­ni­ra­la te­ška si­tu­a­ci­ja i zbi­li re­do­vi pred no­vim is­ku­še­nji­ma. Ja­sno je da će struč­ni štab ima­ti naj­te­ži po­sao na psi­ho­lo­škom pla­nu, jer ih već ve­če­ras če­ka kva­li­tet­ni­ja eki­pa, vi­so­ko mo­ti­vi­sa­na po­sli­je dva ve­za­na po­ra­za.
- Že­li­mo da po­ka­že­mo na­šim na­vi­ja­či­ma da ih po­štu­je­mo i da tre­ba­ da bu­du uz nas. Ne­ma bo­ljeg na­či­na od igra­nja sr­cem i sa stra­šću pro­tiv eki­pe kao što je Pa­nat­i­na­i­kos. Od po­čet­ka do kra­ja me­ča. Oni su od­lič­na eki­pa, ali mi tre­ba da mi­sli­mo na stva­ri ko­je mo­že­mo kon­tro­li­sa­ti - naš fo­kus, ener­gi­ja i eg­ze­ku­ci­ja. Do­bri ti­mo­vi te ka­zne čim im se uka­že pri­li­ka, po­ru­čio je tre­ner Bu­duć­nost Vo­li Alek­san­dar Dži­kić.
U ta­bo­ru do­ma­ći­na svi­ma je ja­sno da ulo­ga fa­vo­ri­ta pri­pa­da Pa­na­ti­na­i­ko­su, a da naj­ve­ća opa­snost pri­je­ti od ide­o­lo­ga igre ze­le­nih Ni­ka Ka­la­te­sa.
- Ima­mo ve­li­ko po­što­va­nje za igra­če Pa­nat­i­na­i­ko­sa, do­sta njih je već du­go u Evro­li­gi, igra­ju do­bru ko­šar­ku i bi­će ve­li­ki iza­zov za nas. Motor nji­ho­ve eki­pe je Nik Ka­la­tes, do­sta će za­vi­si­ti od nje­ga i na­či­na na ko­ji se mi po­sta­vi­mo pre­ma nje­mu, ob­ja­snio je plej­mej­ker Pod­go­ri­ča­na Ni­ko­la Iva­no­vić.
Ni ko­šar­ka­ši­ma Pa­na­ti­na­i­ko­sa ne cvje­ta­ju ru­že u po­sled­nje vri­je­me. Ze­le­ni su pred svo­jim na­vi­ja­či­ma po­ra­že­ni od Žal­gi­ri­sa i skor 2-2 ni­je ne­što či­me se mo­že po­hva­li­ti eki­pa ko­ja sa­nja o faj­nal fo­ru Evro­li­ge.
- Mo­ra­mo da go­vo­ri­mo o na­red­noj utak­mi­ci. Sa­da smo na sko­ru 2-2 a na­ši po­ra­zi su bi­li ti­je­sni. Ali to je ko­šar­ka. Ra­de­ći iste stva­ri mo­že­te da do­bi­je­te ili iz­gu­bi­te. Za nas je ova utak­mi­ca kao fi­na­le. Mo­žda je to čud­no re­ći ova­ko ra­no, ali je to isti­na sva­ka­ko. Mo­ra­mo od­i­gra­ti do­bro. Bu­duć­nost na­pre­du­je iz utak­mi­ce u utak­mi­cu, po­go­to­vo ku­ći. Pro­tiv Ma­ka­bi­ja su bi­li do­bi­je­ni na če­ti­ri mi­nu­ta do kra­ja i mo­ra­mo bi­ti sprem­ni, re­kao je tre­ner Pa­na­ti­na­i­ko­sa Ća­vi Pa­skval.
Igrač Ati­nja­na Kon­stan­ti­nos Mi­to­glu sma­tra da će do po­bje­de do­ći ona eki­pa ko­ja je bu­de vi­še že­lje­la.
- Bi­će to te­ška utak­mi­ca. Ra­di se o vru­ćem par­ke­tu sa buč­nim na­vi­ja­či­ma. Po­ku­ša­će­mo da od­i­gra­mo naj­bo­lje što mo­že­mo i bo­ri­će­mo se za po­bje­du. Ključ će bi­ti u od­bra­ni i u to­me ko će ima­ti ve­ću že­lju za po­bje­dom.
Ko­šar­ka­ši Bu­duć­no­sti, ko­ji ima­ju skor 0-4 u Evro­li­gi, pro­tiv Pa­na­ti­na­i­ko­sa će si­gur­no igra­ti bez ra­ni­je po­vri­je­đe­nog cen­tra Zo­ra­na Ni­ko­li­ća. Ne­iz­vje­stan je i na­stup Pe­tra Po­po­vi­ća, ko­ji je ne­zgod­no pao, ali se ipak oče­ku­je da bu­de na ras­po­la­ga­nju tre­ne­ru Dži­ki­ću.N.Z.

CSKA – Olim­pi­ja­kos 69:65, Ba­sko­ni­ja – Da­ru­ša­fa­ka 82:56, Fe­ner­bah­če – Ba­jern 88:84, Bar­se­lo­na – Ma­ka­bi 74:58, (pe­tak) Him­ki – Gran Ka­na­ri­ja (18.00), Bu­duć­nost Vo­li – Pa­na­ti­na­i­kos (19.00), Žal­gi­ris – Re­al (19.00), Ar­ma­ni – Ana­do­lu Efes (20.45).

Pla­vi i pro­tiv tra­di­ci­je

Ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li su se po­sled­nji put sa Pa­na­ti­na­i­ko­som sa­sta­li u SC Mo­ra­ča 11. de­cem­bra 2002. go­di­ne i pre­tr­pje­li po­raz 84:92, po­što su po­pu­sti­li u dru­gom po­lu­vre­me­nu. Pla­vi su i u pret­hod­na tri okr­ša­ja sa Ati­nja­ni­ma bi­li ne­u­spje­šni, ta­ko da će ve­če­ras igra­ti pro­tiv objek­tiv­no ja­čeg pro­tiv­ni­ka, ali i protiv tra­di­ci­je.

U pro­da­ji 1600 ula­zni­ca

Za utak­mi­cu sa Pa­na­ti­na­i­ko­som pu­šte­no je u slo­bod­nu pro­da­ju 1600 ula­zni­ca i to po ci­je­ni od se­dam 10 i 15 eura. Do sa­da je pro­dat naj­ve­ći dio onih ka­ra­ta od 10 i 15 eura, ta­ko da oni ko­ji bu­du da­nas ku­po­va­li ula­zni­ce uglav­nom mo­gu da se na­da­ju oni­ma od se­dam eura. Kar­te će se pro­da­va­ti na bi­le­tar­ni­ca­ma SC Mo­ra­ča do po­čet­ka utak­mi­ce.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"