Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Agentima isplatili 18.500 eura za službena putovanja * Političke štetočine me predstavljaju kao saradnika DPS-a * Sudija me gurnula, pa inscenirala napad * Lazović kupio 2.000 akcija za 16.000 * Agentima isplatili 18.500 eura za službena putovanja * Zaharčenko poginuo u eksploziji * Srbija neće prihvatiti ponižavajuće rješenje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 01-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
Ne može biti normalno da DPS podrži aktivnosti opozicije kojima je cilj smjena DPS-a.

Vic Dana :)

Grdi otac svog, već odraslog i oženjenog sina, pa mu kaže:
Kako te nije sramota, svakodnevno jurcaš za ženama a imaš djecu koja idu u školu. Sin se malo zamisli pa kaže ocu:
• Pa šta da radim, da ispišem djecu iz škole?


Mujo dobio novi posao kao električar u bolnici i nakon par dana pošalju ga na intenzivnu njegu zbog nekog kvara. Pregledava Mujo instalacije, češka se po glavi i napokon skonta šta je u pitanju, pa otvori vrata od šok sobe gdje su pacijenti priključeni na aparate za vještačko disanje:
- ‚Ajmo sad, svi duboko udahn‘te, moram promijen‘t osigurače!
Gospodine, jedan ludi čovjek je pobjegao iz bolnice. Mršav je i ima 200 kila.
- Pa kako to?
- Jel vam kažem da je lud.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport NAJBOLJI SRPSKI TENISER IZBORIO PLASMAN U TREĆE KOLO JU-ES OPENA
Krunić Novakov tenis prejak za Tenisa
Dan - novi portal
Naj­bo­lji srp­ski te­ni­ser No­vak Đo­ko­vić pla­si­rao se u tre­će ko­lo Ju-Es ope­na i to po­bje­dom nad Te­ni­som Sand­gre­nom, re­zul­ta­tom 6:1, 6:3, 6:7, 6:2. Še­sti re­ket svi­je­ta pr­va dva se­ta do­bio je re­la­tiv­no la­ko (6:1, 6:3), me­đu­tim, on­da se u tre­ćem iz­ner­vi­rao, ka­ko ka­že ni sam ne zna zbog če­ga.
– Za­slu­ge Te­ni­su ko­ji je igrao do­bro, bo­rio se i imao je od­li­čan stav na te­re­nu. Mi­slim da sam igrao ve­o­ma do­bro u pr­va dva se­ta, a on­da sam po­pu­stio men­tal­no... Po­bi­je­snio sam na ne­što, na se­be, mo­ju igru, ne znam – re­kao je Đo­ko­vić i do­dao:
– Ni­sam sre­ćan na na­čin na ko­ji sam iz­gu­bio kon­cen­tra­ci­ju i pri­bra­nost, ali sam uspio da se vra­tim u če­tvr­tom se­tu. Pri­čao sam sam sa so­bom, sa ti­mom i svi­ma na sta­di­o­nu. Ali, u tim si­tu­a­ci­ja­ma na­u­či­te lek­ci­ju i na­dam se da će me to uči­ni­ti bo­ljim igra­čem.
U tre­ćem ko­lu po­sled­njeg Grend sle­ma u se­zo­ni, Đo­ko­vić će se sa­sta­ti sa Fran­cu­zom Ri­ša­rom Ga­ske­om. Taj meč bi­će po­sled­nji na sta­di­o­nu „Ar­tur Eš” še­stog da­na Ju-Es ope­na. Nji­hov okr­šaj ne bi tre­ba­lo da kre­ne pri­je 02:30 u no­ći iz­me­đu su­bo­te i ne­de­lje.
Đo­ko­vić i Ga­ske do sa­da su od­i­gra­li 13 me­če­va i srp­ski te­ni­ser vo­di sa 12:1 u po­bje­da­ma.
Na­dal: Ovo
ni­je zdra­vo
Vru­ći­ne u Nju­jor­ku su glav­ni pro­blem svim ak­te­ri­ma po­sled­njeg Grend sle­ma u se­zo­ni, a to sta­nje pro­ko­me­nta­tri­sao je i naj­bo­lji te­ni­ser svi­je­ta Ra­fa­el Na­dal. Špa­nac je oba svo­ja me­ča od­i­grao u ve­čer­njem ter­mi­nu, ta­ko da još uvi­jek ni­je is­ku­sio ono što je na­pra­vio No­vak Đo­ko­vić pro­tiv Mar­to­na Fu­čo­vi­ča u pr­vom ko­lu, ali ni uve­če na „Fla­šing Me­do­u­zu” ni­je pri­jat­no.
– To­kom da­na je za­i­sta pre­vru­će, a no­ću je spa­ri­na još ve­ća, ta­ko da je i jed­no i dru­go te­ško. Do­bra stvar je što bi vri­je­me tre­ba­lo da se „smi­ri” u na­red­nih par da­na. Igra­ti u ovim uslo­vi­ma ni­je zdra­vo, ni­ti do­bro za sve ko­je uče­stvu­ju, igra­če i na­vi­ja­če – re­kao je Na­dal, a pre­no­si por­tal „B92”.
Špa­nac je u me­ču dru­gog ko­la pro­tiv Va­še­ka Po­spi­ši­la do­bio opo­me­nu zbog pre­ko­ra­če­nja vre­me­na pri­je ser­vi­sa, po­sle jed­nog du­gog po­e­na, a raz­log je bio jer je če­kao da se Ka­na­đa­nin opo­ra­vi usled ve­li­kog na­po­ra po te­škim uslo­vi­ma. Ipak, Špa­nac je do­bio opo­me­nu, a po­sle me­ča se ču­dio, jer Po­spi­šil ni­je do­šao do glav­nog su­di­je me­ča da mu ob­ja­sni si­tu­a­ci­ju.
Slo­un Sti­vens
nad­vi­si­la Aza­ren­ku
Ak­tu­el­na šam­pi­on­ka Ju-Es ope­na, Ame­ri­kan­ka Slo­un Sti­vens, pla­si­ra­la se u tre­će ko­lo, po­što je u dva se­ta po­bi­je­di­la Vik­to­ri­ju Aza­ren­ku. Sti­ven­so­va je sla­vi­la po­sle 108 mi­nu­ta igre sa 6:3, 6:4. U na­red­nom ko­lu, do­ma­ća te­ni­ser­ka će se sa­sta­ti sa Elis Mer­tens, ko­ja je sa­vla­da­la Bar­ba­ru Štri­co­vu.
Pla­sman u tre­će ko­lo obez­bi­je­di­la je i Ana­sta­si­ja Se­va­sto­va ko­ja je po­sle pre­o­kre­ta sla­vi­la pro­tiv Eka­te­ri­na Ma­ka­ro­va – 4:6, 6:1, 6:2. Le­ton­ka će u bor­bi za osmi­nu fi­na­la igra­ti pro­tiv Eli­ne Svi­to­li­ne, ko­ja je sa­vla­da­la Ćing Vang u dva se­ta.
D.P.

Đo­ko­vić: Di­vim se se­stra­ma Vi­li­jams

Pe­ti dan Ju-Es ope­na obi­lje­ži­će der­bi se­sta­ra Vi­li­jams, nji­hov ju­bi­lar­ni 30. su­sret u ka­ri­je­ri, a 16. na Grend sle­mo­vi­ma. Iako u po­znim igrač­kim go­di­na­ma i da­lje su me­đu naj­bo­ljim te­ni­ser­ka­ma svi­je­ta, a vi­še od 20 go­di­na su jed­na dru­goj naj­ve­ća kon­ku­ren­ci­ja. Nji­ho­vo ri­val­stvo ju­če je pro­ko­men­ta­ri­sao i No­vak Đo­ko­vić, ko­ji je ka­zao:
– Iskre­no, ne znam ka­ko to ra­de i imam ogrom­no po­što­va­nje za obje. Imam dvo­ji­cu mla­đe bra­će, za­mi­šljao sam ka­ko bi bi­lo ka­da bih igrao sa ne­kim od njih. Stvar­no ne znam. Sre­ćom ne­ću to is­ku­sti­ti jer ne znam da li bih bio spo­so­ban da bu­dem že­stok pro­tiv svog bra­ta. Ali, one to uspi­je­va­ju. Igra­le su 30 pu­ta. To je im­pre­siv­no i to po­štu­jem. Ono što su obje ura­di­le u svo­jim je in­spi­ra­ci­ja za sve nas – pro­ko­men­ta­ri­sao je Đo­ko­vić.

Kru­ni­će­va u tre­ćem ko­lu

Naj­bo­lja srp­ska te­ni­ser­ka Alek­san­dra Kru­nić iz­bo­ri­la je pla­sman u tre­će ko­lo Otvo­re­nog pr­ven­stva Ame­ri­ke u Fle­šing Me­do­u­zu. Ona je u dru­goj run­di „po­či­sti­la” sa te­re­na is­ku­snu Bel­gi­jan­ku Kir­sten Flip­kens sa 2:0 (6:1, 6:3) za sa­mo sat i tri mi­nu­ta igre.
Na­red­na pro­tiv­ni­ca Kru­ni­će­ve bi­će Ame­ri­kan­ka Me­di­son Kiz, 14. no­si­telj­ka, ko­ja je u dru­gom ko­lu bi­la bo­lja od ze­mlja­ki­nje Ber­nar­de Pe­re.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"