Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Agentima isplatili 18.500 eura za službena putovanja * Političke štetočine me predstavljaju kao saradnika DPS-a * Sudija me gurnula, pa inscenirala napad * Lazović kupio 2.000 akcija za 16.000 * Agentima isplatili 18.500 eura za službena putovanja * Zaharčenko poginuo u eksploziji * Srbija neće prihvatiti ponižavajuće rješenje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 01-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
Ne može biti normalno da DPS podrži aktivnosti opozicije kojima je cilj smjena DPS-a.

Vic Dana :)

Grdi otac svog, već odraslog i oženjenog sina, pa mu kaže:
Kako te nije sramota, svakodnevno jurcaš za ženama a imaš djecu koja idu u školu. Sin se malo zamisli pa kaže ocu:
• Pa šta da radim, da ispišem djecu iz škole?


Mujo dobio novi posao kao električar u bolnici i nakon par dana pošalju ga na intenzivnu njegu zbog nekog kvara. Pregledava Mujo instalacije, češka se po glavi i napokon skonta šta je u pitanju, pa otvori vrata od šok sobe gdje su pacijenti priključeni na aparate za vještačko disanje:
- ‚Ajmo sad, svi duboko udahn‘te, moram promijen‘t osigurače!
Gospodine, jedan ludi čovjek je pobjegao iz bolnice. Mršav je i ima 200 kila.
- Pa kako to?
- Jel vam kažem da je lud.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport RUDAR POD GOLUBINJOM IGRA SA LOVĆENOM (16) Tomašević: Cilj je jasan
Dan - novi portal
Ni­je la­ko tre­ne­ru Edi­su Mu­la­li­ću pred utak­mi­cu sa Lov­će­nom. Isti­na je igra­či su sprem­ni za utak­mi­cu, svi kon­ku­ri­šu za start­nih je­da­na­est, ali je naj­ve­ći pro­blem što sko­ro po­lo­vi­na ti­ma još uvi­jek lu­ta ka­da je for­ma u pi­ta­nju. Obri­si igre već su vi­dlji­vi na te­re­nu, jer je ja­sno da će Ru­dar igra­ti čvr­sto u od­bra­ni i str­plji­vo u na­pa­du, ali broj­ne gre­ške u po­sled­nje dvi­je utak­mi­ce i igra ve­znog re­da is­pod oče­ki­va­nja ni­su do­ni­je­li eki­pi že­lje­ni bo­dov­ni sal­do. Isti­na, i da­na­šnji pro­tiv­nik Ru­da­ra, eki­pa Lov­će­na, po­ka­za­la je, na­kon od­lič­nog star­ta da ni­je još uvi­jek ukom­po­no­vala sve li­ni­je ti­ma ta­ko da će utak­mi­ca u Plje­vlji­ma ima­ti ve­li­ki zna­čaj za oba ti­ma. Po sve­mu su­de­ći oče­ku­je se faj­ter­ska bor­ba jer bod ne­će za­do­vo­lji­ti am­bi­ci­je ni­ko­ga, po­go­to­vo do­ma­ći­na ko­ji još uvi­jek pred do­ma­ćom pu­bli­kom ni­je sla­vio. U po­sled­njem du­e­lu ova dva ri­va­la Ru­dar je sla­vio sa 2:0, a za po­raz od Lov­će­na ne zna u po­sled­njih se­dam pr­ven­stve­nih du­e­la.
Su­de­ći po igri pro­tiv Mor­na­ra Želj­ko To­ma­še­vić na­ja­vio je po­vra­tak u start­nih je­da­na­est. On je tip igra­ča ko­ji upra­vo tre­ba Mu­la­li­ću, igra bor­be­no od po­čet­ka do kra­ja.
– Osta­li smo du­žni na­šim na­vi­ja­či­ma na pret­hod­ne dvi­je utak­mi­ce, ovo­ga pu­ta ne­će­mo. Lov­ćen je eki­pa ko­ja po ime­ni­ma mo­že do ti­tu­le. Iz­u­zet­no is­ku­san tim, tim ko­ji ima vr­hun­ske igra­če i ne­će nas za­va­ra­ti nji­ho­vo lo­ši­je iz­da­nje u pret­hod­nom ko­lu. Me­đu­tim, mi igra­mo na svom te­re­nu, pred svo­jom pu­bli­kom i na­ši ci­lje­vi su ja­sni. Že­li­mo tri bo­da i na­da­mo se da će­mo do njih i do­ći – ka­zao je To­ma­še­vić.
Sprem­ni da pru­že mak­si­mum
Na­kon po­ra­za od Pe­trov­ca (1:3) ko­jim su pre­ki­nu­li se­ri­ju do­brih re­zul­ta­­ta, fud­ba­le­ri Lov­će­na da­nas go­stu­ju eki­pi Ru­da­ra. U pret­hod­nom ko­lu, Ce­ti­nja­ni ni­su bi­li na ni­vou ko­jim bi obez­bi­je­di­li no­ve bo­do­ve, pa su go­sti sa­svim za­slu­že­no ostva­ri­li tri­jumf. U me­đu­vre­me­nu, tim De­ja­na Ro­ga­no­vi­ća sla­vio je u me­ču Ku­pa u Bi­je­lom Po­lju na go­sto­va­nju Je­din­stvu pa u do­brom ras­po­lo­že­nju pu­tu­je na meg­dan Plje­vlja­ci­ma.
Što­per ce­tinj­skog ti­ma Mar­ko Dra­ga­nić is­ti­če da je eki­pa sprem­na za no­vo go­sto­va­nje na ko­jem Lov­ćen tra­di­ci­o­nal­no do­bro igra.
– U pret­hod­nom ko­lu smo pre­ki­nu­li se­ri­ju do­brih re­zul­ta­ta. Ni­smo bi­li na ni­vou iz pr­vih utak­mi­ca što je pro­tiv­nik vje­što is­ko­ri­stio. Ana­li­zi­ra­li smo taj meč i vje­ru­jem da ne­će­mo po­no­vi­ti gre­ške. U sri­je­du smo obez­bi­je­di­li pla­sman u osmi­nu fi­na­la Ku­pa. Tim du­e­lom smo, či­ni se, po­no­vo sti­gli na pra­vi ko­lo­sjek. Da­nas nas oče­ku­je te­ška utak­mi­ca pro­tiv čvr­ste i kva­li­tet­ne eki­pe. Ipak, mi smo u pro­šlo­sti po­ka­za­li da umi­je­mo da igra­mo pod Go­lu­bi­njom i vje­ru­jem da će ta­ko bi­ti i da­nas. Svi igra­či su sprem­ni i ja­sno je da će­mo pru­ži­ti mak­si­mum. Bi­lo bi li­je­po oti­ći na pa­u­zu sa po­zi­tiv­nim re­zul­ta­tom – is­ta­kao je Mar­ko Dra­ga­nić.M.P.–L.M.


Ru­dar - Lov­ćen
DO­MA­ĆIN: 16 6 4 6 20:14
GOST: 19 9 5 5 26:13
UKUP­NO: 35 15 9 11 46:27

RU­DAR - LOV­ĆEN

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"