Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport STEFAN LONČAR VJERUJE DA ĆE I 2018. ZA SUTJESKU BITI ISTORIJSKA
Lončar Za plavo-bijele limita nema Rijetko je ko mogao biti ravnodušan prema Sutjeskinoj prošloj godini. Imamo svijetlu budućnost
Dan - novi portal
Is­tak­nu­to mje­sto u ti­mu Su­tje­ske za­slu­žio je i mla­di re­pre­zen­ta­ti­vac Ste­fan Lon­čar. Ko­li­ko god bi bi­lo ne­za­hval­no iz­o­sta­vi­ti bi­lo ko­ga, kad je ri­ječ o fud­ba­le­ri­ma Su­tje­ske, ne­ki su ipak po­seb­no obi­lje­ži­li pro­šlu je­sen, od­no­sno go­di­nu ko­ja je osta­la za na­ma. Od­lič­na Lon­ča­re­va je­sen do­šla je kao svo­je­vr­sna sa­tis­fak­ci­ja za sav ulo­žen trud. On je bez di­le­me si­gu­ran oslo­nac igre nik­šić­kog pr­vo­li­ga­ša.
- Tri­na­est bo­do­va pred­no­sti naj­bo­lji je po­ka­za­telj ko­li­ko smo kva­li­tet­no od­ra­di­li je­sen. Na­dam se da će­mo svi osta­ti na oku­pu, u tom slu­ča­ju ova eki­pa će i na pro­lje­će ha­ra­ti na pr­vo­li­ga­škoj sce­ni i kre­nu­ti u otvo­re­ni lov na ti­tu­lu.
Bo­dov­na raz­li­ka ne mo­že do­ča­ra­ti i vi­so­ki „umjet­nič­kih do­jam“ Su­tje­ski­nih iz­da­nja.
- U ve­ćem di­je­lu po­lu­se­zo­ne bi­li smo do­mi­nant­ni i si­gur­no da nas to ve­se­li, si­gur­no da je to je­dan ve­li­ki plus za da­lje. Na­dam se da će­mo na­sta­vi­ti ta­mo gdje smo sta­li. Na­šim igra­ma i re­zul­ta­ti­ma u pr­vom di­je­lu se­zo­ne po­ka­za­li smo smo da smo stvar­no kva­li­tet­na eki­pa. Naj­do­mi­nant­ni­ja u li­gi!
Va­ma je ovo vje­ro­vat­no naj­bo­lji pe­ri­od u do­sa­da­šnjoj ka­ri­je­ri ?
- Sla­žem se da je pro­šla je­sen bi­la mo­ja naj­bo­lja po­lu­se­zo­na. Ipak je naj­va­žni­je to što sam do­pri­nio us­pje­si­ma eki­pe. Svi smo za­do­volj­ni, at­mos­fe­ra u eki­pi je vr­hun­ska i to me i te ka­ko ve­se­li uoči na­stav­ka se­zo­ne.
U sva­kom va­šem po­te­zu vi­dlji­vo je da ste do­bi­li na sa­mo­po­u­zda­nju.
- Za sva­kog fud­ba­le­ra sa­mo­po­u­zda­nje je naj­bit­ni­je. Opu­šten sam, ali sve to je i za­slu­ga eki­pe, ko­ja sva­ko­ga od nas do­dat­no po­di­že i on­da mo­že­mo da­ti vi­še ne­go ra­ni­je. Ri­jet­ko je ko mo­gao bi­ti rav­no­du­šan pre­ma Su­tje­ski­noj pro­šloj go­di­ni. Mi i na­vi­ja­či smo ima­li mno­go raz­lo­ga za ra­do­va­nje. Jed­no je si­gur­no, baš ni­ko­ga ni­smo osta­vlja­li rav­no­du­šni­ma. Mno­go, mno­go do­brog smo uči­ni­li to­kom go­di­ne ko­ja je osta­la za na­ma. U pr­vom pla­nu bio je taj naš li­ga­ški blic­krig, ali pod­sje­ćam mi smo pro­šlee go­di­ne do­ni­je­li u na­še pro­sto­ri­je po pr­vi put, od ka­da je ob­no­vlje­na ne­za­vi­snost, pe­har na­mi­je­njen po­bjed­ni­ku Ku­pa. Ni­šta ni­je slu­čaj­no jer smo ra­di­li iz­u­zet­no na­por­no i kva­li­tet­no. Go­to­vo svi smo bi­li bes­pre­kor­no pri­pre­mlje­ni da od­go­vo­ri­mo svim za­htje­vi­ma struč­nog šta­ba. Da­kle, i sa učin­kom u je­se­njem di­je­lu ak­tu­el­ne se­zo­ne i to­kom ci­je­le go­di­ne, mo­ra­mo bi­ti ja­ko za­do­volj­ni.
Ko­li­ki su Su­tje­ski­ni do­me­ti u pro­leć­nom de­lu se­zo­ne?
- Ne­ko mo­že da po­mi­sli da nam je, na­kon svih tih uspje­ha, po­ne­sta­lo mo­ti­va. Na­pro­tiv. Sa­da se svi pi­ta­ju da li mo­že­mo u istom ri­mu da na­sta­vi­mo. Čvr­sto vje­ru­jem da će­mo i to­kom pro­ljeć­nog di­je­la se­zo­ne kon­stant­no bi­ti na me­stu broj je­dan. Stvo­ren je jak tim, ali mi se ne za­va­ra­va­mo. Ima još mno­go po­sla. To je na­ša bu­duć­nost, a ona je si­gur­no svi­je­tla. La­ko je sva­ka­ko pri­ča­ti, znat­no je te­že ura­di­ti, a sa­mo de­la se ra­ču­na­ju, kon­sta­to­vao je na kra­ju raz­go­vo­ra za „Dan” mla­di cr­no­gor­ski re­pre­zen­ta­ti­vac. B.K.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"