Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Akcije prodaju Vladi iza leđa * Pacijente pregledali u hotelu * Uhapšen kum Brana Mićunovića * Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Kompromis je kockanje sa samim sobom * Hrvati i Švajcarci vide Rusiju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mihailo Babović, Pozitivna Crna Gora:
– Ovih 35 pari klompi koje doniramo i te kako poboljšavaju zdravstvenu zaštitu sistema.

Vic Dana :)

–Sada možete da skinete masku, gospode doktore. Ja sam vas prepoznao! - reče pacijent u operacionoj sali.

Starija dama je došla kod zgodnog hirurga i pita ga:
– Doktore, možete li da me proljepšate?


– Žao mi je, odrubljivanje glave je u našoj državi zabranjeno.


Mlada pacijentkinja se po povratku iz bolnice hvali prijateljici šta je doživjela:
– Uradili su mi sve pretrage i uradili sve što je bilo u njihovoj moći: mamografiju, tomografiju, pornografiju...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA MLADOSTI ODRADIO TRENING SA IGRAČIMA Stešević: Veliki izazov
Dan - novi portal
De­jan Vu­ki­će­vić je po­čeo, Bran­ko Smi­lja­nić na­sta­vio, a je­se­nju po­lu­se­zo­nu na klu­pi Mla­do­sti za­vr­ši­će Ve­se­lin Ste­še­vić. Ne­ka­da­šnji stra­teg Kom Euro­zok­sa, ko­ji je u sri­je­du ime­no­van za še­fa struč­nog šta­ba „cr­ve­nih”, ju­če se upo­znao sa igra­či­ma i od­ra­dio pr­vi tre­ning. De­ve­de­set mi­nu­ta ra­da pro­te­klo je br­zo, a na li­ci­ma igra­ča vi­dje­lo se da su za­do­volj­ni na­pu­sti­li po­moć­ni te­ren na Sta­rom aero­dro­mu.
U raz­go­vo­ru za „Dan”, Ste­še­vić je re­kao da je svje­stan u ka­kvoj si­tu­a­ci­ji je pre­u­zeo eki­pu i do­dao da se na­da do­brim re­zul­ta­ti­ma u fi­ni­šu je­se­ni.
– Ne mo­že se pu­no to­ga vi­dje­ti na pr­vom tre­nin­gu. Sa­mim tim, ne mo­gu da do­no­sim sud na­kon ovog tre­nin­ga, ali ot­pri­li­ke sve ove igra­če znam. Ta­ko­đe, znam šta mo­gu i vje­ru­jem u ovu gru­pu mo­ma­ka i da ni­je ta­ko ne bih se pri­hva­tio iza­zo­va. A iza­zov je ve­li­ki, jer si­tu­a­ci­ja ni­je baš naj­bo­lja, ali raz­go­va­ra­ju­ći sa mom­ci­ma za pri­je i za vri­je­me tre­nin­ga vi­dio sam da su iz­ra­zi­li ve­li­ku že­lju da se iz­va­de iz ove si­tu­a­ci­je. Pro­ba­će­mo za­jed­nič­kim sna­ga­ma svi, ja sa za­jed­no sa struč­nim šta­bom, igra­či i lju­di iz Upra­ve klu­ba, a što pri­je iz nje iza­đe­mo – is­ta­kao je Ve­se­lin Ste­še­vić.
Na­kon pa­u­ze, Pod­go­ri­ča­ne če­ka go­sto­va­nje u Da­ni­lov­gra­du. Taj meč je ja­ko bi­tan za „cr­ve­ne”, a na pi­ta­nje da li se mo­že oče­ki­va­ti da već od sle­de­ćeg ko­la Mla­dost kre­ne u po­bjed­nič­ku se­ri­ju, Ste­še­vić je od­go­vo­rio:
– Na­ma je sva­ka utak­mi­ca bit­na, ne sa­mo na­red­na. Na­rav­no da bi bi­lo po­želj­no da Mla­dost što pri­je do­đe do po­zi­tiv­nih re­zul­ta­ta, ali to se ni­kad ne zna. Na­sto­ja­će­mo da ura­di­mo sve ne bi li utak­mi­cu u Da­ni­lov­gra­du po­zi­tiv­no pri­ve­li kra­ju.
Kup je, u ovom tre­nut­ku, tak­mi­če­nje pre­ko ko­jeg Mla­dost naj­pri­je mo­že u Evro­pu. Po­lu­fi­na­le je na­kon tri­jum­fa u Ba­ru na vi­di­ku, ali Ste­še­vić po­zi­va na oprez.
– Ja ne bih još go­vo­rio o po­lu­fi­na­lu, jer se igra još jed­na utak­mi­ca, ov­dje na Sta­rom aero­dro­mu. Sve je otvo­re­no, Mor­nar je ja­ko do­bra eki­pa, imao sam pri­li­ku da ih gle­dam dva-tri pu­ta u po­sled­njih par ko­la. U su­šti­ni, mi smo fo­ku­si­ra­ni na pr­vu na­red­nu utak­mi­cu, a to je du­el pro­tiv Iskre.
Ka­ko će Mla­dost igra­ti pod va­šom ko­man­dom?
– Da bu­de­mo is­kre­ni, to ni ja još uvi­jek ne znam. Tek sam od­ra­dio pr­vi tre­ning, ima­mo ne­ko­li­ko da­na na vi­di­mo, da se or­jen­ti­ši­mo, da vi­di­mo gdje smo i ko će sve bi­ti na ras­po­la­ga­nju za taj su­sret. Ima­mo po­vri­je­đe­nih, ka­žnje­nih i igra­ča ko­ji su sa mla­dom re­pre­zen­ta­ci­jom. Ka­da bu­de­mo kom­plet­ni vi­dje­će­mo sa ko­jom eki­pom će­mo iza­ći na te­ren.
Ste­še­vić iza se­be ima de­se­tak klu­bo­va u ko­ji­ma je ra­dio, a u cr­no­gor­skim okvi­ri­ma Mla­dost je naj­ve­ći iza­zov.
– I Kom je bio ve­li­ki iza­zov – re­kao je Ste­še­vić i na­sta­vio: – Me­đu­tim, ovo je spe­ci­fi­čan iza­zov, za­to što se eki­pa na­la­zi u ova­kvoj si­tu­a­ci­ji. Oče­ki­va­nja su na star­tu se­zo­ne bi­la ve­li­ka, ne sa­mo od ru­ko­vod­stva klu­ba, već i od igra­ča, cr­no­gor­ske jav­no­sti... A oti­šlo je sa­svim po dru­goj stra­ni. Ne­ka­ko kad kre­ne da ne valja, te­ško je to za­u­sta­vi­ti... Ja se ipak na­dam da će do­ći taj tre­nu­tak ka­da će Mla­dost bi­lje­ži­ti po­zi­tiv­ne re­zul­ta­te, a na­dam se da će to bi­ti u ovom krat­kom pe­ri­o­du ko­ji je pred na­ma – kon­sta­to­vao je no­vi stra­teg ne­ka­da­šnjeg pr­va­ka i osva­ja­ča Ku­pa.D.P.


Na pro­bi Se­ne­ga­lac Ma­ma­du

Na tre­nin­gu Mla­do­sti jed­no no­vo li­ce. Ra­di se o Se­ne­gal­cu Me­di­ju Ma­ma­duu, ko­ji je na Sta­ri aero­drom sti­gao na pro­bu.
Ma­ma­du igra na po­zi­ci­ji zad­njeg ve­znog i uko­li­ko za­do­vo­lji struč­ni štab, sa njim će u ja­nu­a­ru bi­ti pot­pi­san ugo­vor.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"