Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SELEKTORI OMLADINSKIH SELEKCIJA CRNE GORE NA SPISAK KANDIDATA UVRSTILI SEDAM ČLANOVA OFK BERANE
Naporan rad daje rezultate
Naporan rad daje rezultate
Dan - novi portal
Omla­din­ski fud­bal­ski klub OFK Be­ra­ne po­sto­ji sve­ga če­ti­ri go­di­ne ali je upo­ran i kva­li­te­tan rad već po­čeo da da­je re­zul­ta­te. Ka­ko na in­di­vi­du­al­nom pla­nu raz­vo­ja mla­dih fud­ba­le­ra, ta­ko i sa­zri­je­va­nju klu­ba i pr­vim ostva­re­nim re­zul­ta­ti­ma.
Na po­ziv Obre­na Sa­ri­ća- se­lek­to­ra re­pre­zen­ta­ci­je U 15, kan­di­da­ti iz OFK Be­ra­ne za tu cr­no­gor­sku re­pre­zen­ta­tiv­nu se­lek­ci­ju su: Du­šan Vu­ko­vić, Fi­lip Vu­jo­vić, Er­vin Ra­mu­so­vić, La­zar Bo­ji­čić i Da­ni­jel Ba­bo­vić, dok su kan­di­da­ti za se­lek­ci­ju U 16: Go­ran Ako­vić i An­dri­ja Mar­se­nić.
Ka­ko su sa­op­šti­li Bo­ban Ako­vić i Mar­ko La­le­vić, osni­va­či i tre­ne­ri klu­ba, oni ni­je­su iz­ne­na­đe­ni ve­li­kim bro­jem kan­di­da­ta za re­pre­zen­ta­tiv­ne se­lek­ci­je Cr­ne Go­re fud­ba­le­ra či­jim Ra­dom ru­ko­vo­de.
- Uz ne­spo­ran ta­le­nat za fud­bal dje­ce sa ovog pro­sto­ra, po­ku­ša­li smo da do­da­mo i kva­li­te­tan i stru­čan rad i re­zul­tat je tu. Funk­ci­o­ni­sa­nje klu­ba ni­je osmi­šlje­no sa­mo kroz i za tre­nin­ge, već po­ku­ša­va­mo da dje­ci pru­ži­mo za­do­volj­stvo pu­to­va­nja i od­i­gra­va­nja što vi­še utak­mi­ca sa klu­bo­vi­ma či­ja su ime­na mno­go po­zna­ti­ja od na­šeg. Ko­ri­sti­li smo sva­ku pri­li­ku da uče­stvu­je­mo na što ve­ćem bro­ju tur­ni­ra u re­gi­o­nu, a od­i­gra­li smo i pri­ja­telj­ske utak­mi­ce sa ne­kim od na­ših naj­ve­ćih fud­bal­skih klu­bo­va, što je do­pri­ni­je­lo da se na­ša dje­ca br­že usa­vr­ša­va­ju, ali i da im ba­vlje­nje fud­ba­lom da i no­ve dru­go­ve i da upo­zna­ju no­ve sre­di­ne- is­ta­kli su Ako­vić i La­le­vić.
U OFK Be­ra­ne pr­ve fud­bal­ske ko­ra­ke, u raz­li­či­tim se­lek­ci­ja­ma, pra­vi 70- tak dje­ča­ka sa ko­ji­ma, po­red Ako­vi­ća i La­le­vi­ća, ra­de i Ra­do­slav Bu­lić i Vla­dan Sa­vić. Za or­ga­ni­za­ci­ju i funk­ci­o­ni­sa­nje klu­ba, na­vo­di Ako­vić, za­slu­žni su Di­mi­tri­je Dra­go­vić- pred­sjed­nik klu­ba i Sa­ša Rmuš, sport­ski di­rek­tor, pa, za sad, klub funk­ci­o­ni­še bez bi­lo ka­kvih pro­ble­ma.
- Ima­mo iz­van­red­ne uslo­ve za rad. Tre­nin­zi se odr­ža­va­ju po naj­sa­vre­me­ni­jim me­to­da­ma pri­la­go­đe­nim uz­ra­stu dje­ce i od­vi­ja­ju se u Ba­lon sa­li i na po­moć­nom te­re­nu grad­skog sta­di­o­na. Kao pr­va­ci Sje­ver­ne fud­bal­ske re­gi­je, iz­bo­ri­li smo uče­šće na Me­đu­na­rod­nom fud­bal­skom tur­ni­ru u Be­ču, a in­te­re­so­va­nje za rad u na­šem klu­bu po­ka­za­li su ne­ki od ve­li­kih klu­bo­va iz ze­ma­lja na­šeg re­gi­o­na. Na­rav­no, sve što smo po­sti­gli ne bi bi­lo mo­gu­će da ni­je bi­lo mak­si­mal­ne po­dr­ške pred­sjed­ni­ka Dra­go­vi­ća i sport­skog di­rek­to­ra Rmu­ša, ali i na­šeg pri­ja­te­lja Ba­ta Ra­don­či­ća, te po­dr­ške Op­šti­ne Be­ra­ne- is­ta­kli su Ako­vić i La­le­vić.
Tre­ba na­ve­sti da je, na­kon Bu­duć­no­sti i Su­tje­ske, iz OFK Be­ra­ne uvr­šten naj­ve­ći broj fud­ba­le­ra u spi­sak kan­di­da­ta za re­pre­zen­ta­tiv­ne se­lek­ci­je U 15 i U 16.S. R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"