Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Za ubice iznajmili stanove * Bojkot do novih izbora * Tužilaštvo ohrabruje političku korupciju * Milo otima milione, dok Katnić prevodi * Pretvorio noć u dan * Umjetnici zavičaju * „Žena” protiv predrasuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR VULIN, MINISTAR RADA I SOCIJALNOG STARANjA:
Teško je naći ružniji primjer mržnje prema jednom narodu od reakcije hrvatske predsjednice na srpsku čokoladicu.

Vic Dana :)

Kaže zeka zmiji:
- Izvini što sam te zafrkavao što nemaš noge.
- Ma nema veze, bilo pa prošlo.
- Dobro, evo ruka!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2016-12-09 RISTO RADUNOVIĆ, KAPITEN BUDUĆNOSTI, SUMIRAO USPJEŠNU JESEN SVOJE EKIPE
Radunović Zasluženo smo na vrhu Jedina mrlja u cijelom ovom prvom dijelu bilo je ispadanje iz Kupa – poručio je reprezentativac iz redova lidera na tabeli
Dan - novi portal
Fud­ba­le­ri Bu­duć­no­sti pr­vi dio cr­no­gor­skog šam­pi­o­na­ta okon­ča­li su sa 11 bo­do­va pred­no­sti u od­no­su na pr­vog pra­ti­o­ca, eki­pu Mla­do­sti. Po sve­mu pri­ka­za­nom, to je sa­svim za­slu­že­no, jer su to­kom ci­je­le po­lu­se­zo­ne igra­li od­lič­no. Ovo je, bez di­le­me, naj­bo­lje iz­da­nje Pod­go­ri­ča­na u po­sled­njih ne­ko­li­ko se­zo­na, jer je na svim utak­mi­ca­ma Bu­duć­nost bi­la do­mi­nant­na. Da ni­je bi­lo onog neo­če­ki­va­nog is­pa­da­nja u Ku­pu, za pri­ka­za­no bi za­slu­ži­la naj­ve­ću ocje­nu.
– Pre­za­do­vo­ljan sam ka­ko smo od­i­gra­li ovu po­lu­se­zo­nu, a bo­dov­na raz­li­ka u od­no­su na pr­vog pra­ti­o­ca sve go­vo­ri. Sko­ro na svim utak­mi­ca­ma dje­lo­va­li smo kao je­dan i sa­svim za­slu­že­no do­šli u ovu po­zi­ci­ju – re­kao je ka­pi­ten Bu­duć­no­sti Ri­sto Ra­du­no­vić i po­tom se osvr­nuo na igre u pr­vom di­je­lu se­zo­ne.
– Od­ra­di­li smo pri­pre­me do­bro, a par­ti­je u Evro­pi bi­le su pra­vi pu­to­kaz ka­ko tre­ba da igra­mo. Taj ri­tam smo dr­ža­li to­kom ci­je­le po­lu­se­zo­ne, svi smo bi­li u slu­žbi eki­pe i prak­tič­no ni na jed­noj uta­mi­ci ni­smo bi­li u pod­re­đe­nom po­lo­ža­ju. Sa­mo­po­u­zda­nje je bi­lo na vi­so­kom ni­vou, a sve tak­tič­ke za­mi­sli struč­nog šta­ba spro­vo­di­li smo na pra­vi na­čin i to je či­ni mi se naj­ve­ći uzrok tre­nut­nog pla­sma­na.
Op­šti uti­sak je da je šam­pi­o­nat već go­tov, ali se ka­pi­ten Bu­duć­no­sti ne sla­že sa ti­me.
– Ni­šta još ni­je go­to­vo. U dru­gom di­je­lu mo­ra­mo bi­ti još bo­lji, a u me­đu­vre­me­nu tre­ba da is­pra­vi­mo ne­ke uoče­ne sla­bo­sti u igri, jer će pro­lje­će bi­ti mno­go te­že. Svi klu­bo­vi će se po­ja­ča­ti, za­to opu­šta­nja ne smi­je bi­ti.
To­kom je­se­ni su sve li­ni­je ti­ma funk­ci­o­ni­sa­le od­lič­no. Od­bra­na je bi­la čvr­sta, ve­zni red do­bar, a stri­jel­ci na vi­si­ni za­dat­ka.
– Sa do­brim ra­dom i pra­vim od­no­som pre­ma oba­ve­za­ma do­šli smo do to­ga. Pri­mi­li smo naj­ma­nje go­lo­va, a na­ši na­pa­da­či su na tri pr­va mje­sta ka­da je u pi­ta­nju li­sta stri­je­la­ca. I sre­di­na te­re­na bi­la na is­toj vi­si­ni za­dat­ka i to je ono što nas je u ovom pr­vom di­je­lu do­ve­lo na li­der­sku po­zi­ci­ju.
Obe­ća­va­li ste du­plu kru­nu, ali ste is­pa­li iz Ku­pa. Šta se de­si­lo?
– Ima­li smo i u Ku­pu ve­li­ke am­bi­ci­je i oče­ki­va­li da će­mo i u tom tak­mi­če­nju do­gu­ra­ti do kra­ja. Me­đu­tim, eli­mi­ni­sa­ni smo i ostao je ve­li­ki žal što ni­smo uspje­li, tim pri­je što smo u oba me­ča bi­li bo­lji ri­val od Gr­blja. To je je­di­na mr­lja u ci­je­lom ovom pr­vom di­je­lu, ali ni­je­smo ima­li sre­će da u ovom naj­ma­sov­ni­jem tak­mi­če­nju ostva­ri­mo cilj.
Ko bi u na­stav­ku mo­gao da vam bu­de bi­ti naj­o­pa­sni­ji ri­val?
– Ako se po­gle­da ta­be­la ma­lo ko, ali Mla­dost, Su­tje­sku i Ru­dar ne tre­ba ot­pi­si­va­ti. Mo­ra­mo bi­ti na ni­vou, jer ovo­ga pu­ta sve za­vi­si sa­mo od nas. Vje­ru­jem da će­mo, uz do­bro oba­vlje­ne pri­pre­me, na­sta­vi­ti u istom tem­pu kao u pr­vom di­je­lu – is­ta­kao je Ra­du­no­vić.
Ho­će li se Bu­duć­nost po­ja­ča­ti ove zi­me?
– Po­ja­ča­nja i to ona pra­va uvjek su do­bro do­šla, ali ne po sva­ku ci­je­nu. Ima­mo do­bar tim ko­ji još uvi­jek ni­je po­ka­zao sve što mo­že. Na­dam se da će to do­ći u dru­gom di­je­lu i da će­mo is­pu­ni­ti ono što smo na po­čet­ku i pred­vi­đa­li – kon­sta­to­vao je ka­pi­ten Bu­duć­no­sti Ri­sto Ra­du­no­vić.
M. Ra­du­no­vić

4 go­la je po­sti­gao Ri­sto Ra­du­no­vić u je­se­njem di­je­lu se­zo­ne. Od to­ga, ka­pi­ten „pla­vih” je tri dao iz je­da­na­e­ster­ca

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"