Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Tri godine bez supervizije, a Radoje Žugić i kćerka doktoriraju kod Kneževića * Postupak pokrenut, određen sudija izvjestilac * Za mjesec dana počinili 160 pljački * Opštine traže novi rok za legalizaciju * Promovisan bihorski ćilim * Tri godine bez supervizije, a Radoje Žugić i kćerka doktoriraju kod Kneževića * Slavljenička noć sa zvijezdama
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Zvonko Pavićević, predsjednik Sindikata prosvjete:
Vlada ne da četiri miliona za povećanje plata prosvjeti.

Vic Dana :)

Ide Crnogorac i nosi CD-e u ruci. Naiđe drugi i pita ga:
- Šta ti je to?
- Ma neki diskovi sa klasičnom muzikom, ne slušaš ti to!
- Ma, daj da vidim!
- Pa dobro, ima Betovena, Baha, Mocarta...
- Pa znam Mocarta, on je komponovao muziku za „nokiju”!
Javlja se Mujo Radio Sarajevu i kaže: „Da vam kažem, hodam ja Čaršijom, kad odjednom ugledam na podu novčanik.”
Spiker: „Jesil‘ ga podignuo?”
Mujo: „Da.”
Spiker: „Jesil‘ ga otvorio?”
Mujo: „Da.”
Spiker: „Pa šta si vidio?”
„1.000 maraka, 500 eura i lična karta.
Spiker: „Pa šta piše na ličnoj?”
Mujo: „Muharem.”
Spiker: „I šta sad?”
Mujo: „Pa, ako može jedna pjesma za Muharema!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana DAN OSLOBOĐENJA DANILOVGRADA OBILJEŽILI KONCERTI LEKSINGTON I ŠOBIĆ TRIBJUT BENDA
Slavljenička noć sa zvijezdama
Dan - novi portal
Dan oslo­bo­đe­nja Da­ni­lov­gra­da obi­lje­ži­li su kon­cer­ti Lek­sing­ton i Šo­bić Tri­bju­t ben­da. Pre­pun grad­ski trg do­kaz je ko­li­ko je pu­bli­ka želj­na mu­zič­kih he­pe­nin­ga ko­jih je u ovom gra­du bi­lo u pro­šlo­sti.
– Po­če­li smo dru­gog de­cem­bra sa ša­hov­skim tur­ni­rom me­mo­ri­ja­la Lju­bo Đu­ro­vić, na­kon če­ga je usli­je­di­lo uru­če­nje knji­ga đa­ci­ma, naj­bo­ljim sti­pen­di­sti­ma, a ve­če­ra­šnja noć je po­ka­za­telj da Da­ni­lov­grad kre­će u no­vom prav­cu kul­tu­re i oku­plja­nja su­gra­đa­na oko svog gra­da – ka­zao je Alek­san­dar Pa­vi­će­vić, pot­pred­sjed­nik Op­šti­ne Da­ni­lov­grad.
Ka­ko je na­gla­sio, Da­ni­lov­grad je grad kul­tu­re, u ko­me su na­sta­li mno­gi kul­tur­ni stva­ra­o­ci, umjet­ni­ci, knji­žev­ni­ci, kao i spor­ti­sti, zbog če­ga je pri­vi­le­gi­ja ži­vje­ti u nje­mu. A ta­ko su se i osje­ća­li Da­ni­lov­gra­đa­ni i nji­ho­vi go­sti ko­ji su uži­va­li u kon­cer­ti­ma Lek­sing­to­na i Šo­bić tri­bjut ben­da. Front­men i pje­vač mu­zič­ke gru­pe Leksington bend, Bo­jan Va­sko­vić, ka­ko je ka­z­ao, u Da­ni­lov­gra­du se osje­ća kao kod ku­će, jer je, ka­ko je po­ja­snio, u dje­tinj­stvu ne­ko­li­ko go­di­na ži­vio u Pod­go­ri­ci. Nje­go­vom ben­du je pri­pa­la čast da bu­du dio pro­sla­ve Da­na Op­šti­ne, kao i da otvo­re tu ma­ni­fe­sta­ci­ju.
– Pr­vi put smo u ovoj re­ži­ji u Da­ni­lov­gra­du, ali smo na­stu­pa­li u ovom gra­du pri­je šest, se­dam go­di­na, ka­da su po­sto­ja­li od­re­đe­ni klu­bo­vi, u ko­ji­ma smo ima­li pri­li­ku da pje­va­mo i dru­ži­mo se sa pu­bli­kom. S ob­zi­rom na to da se ja ov­dje osje­ćam kao kod ku­će, jer sam ži­vio u Pod­go­ri­ci ne­ko­li­ko go­di­na, ne­da­le­ko odav­de, ve­žu me ja­ko li­je­pe uspo­me­ne i imam do­brih pri­ja­te­lja ov­dje, ta­ko da se ne osje­ćam kao da sam u go­sti­ma - po­ru­čio je Va­sko­vić.
Pje­vač gru­pe,,Šo­bić tri­bjut band”, Va­nja Ra­do­va­no­vić, dje­tinj­stvo je pro­veo u Nik­ši­ću, ali ga za Da­ni­lov­grad ve­žu ve­o­ma li­je­pa sje­ća­nja i uspo­me­ne.
– Uvi­jek je li­je­po na­pra­vi­ti ne­što no­vo, znam da je ovo pr­vi put da se or­ga­ni­zu­je ma­ni­fe­sta­ci­ja po­vo­dom Da­na Op­šti­ne. Uvi­jek se or­ga­ni­za­tor pi­ta da li će bi­ti od­zi­va, po­go­to­vo u zim­skim mje­se­ci­ma, ali ovaj put se po­ka­za­lo da ko re­ski­ra, taj i do­bi­ja, što se ve­če­ras vi­di po pu­nom tr­gu - oci­je­nio je Ra­do­va­no­vić.
Ka­ko je ka­zao, po­seb­no ga ra­du­je ka­da dje­ca i mla­di zna­ju i pje­va­ju pje­sme Mi­la­di­na Šo­bi­ća, ko­je su, ka­ko je na­veo, „na­sta­le mno­go pri­je ne­go što su ro­đe­ni“.
Ra­do­va­no­vić je na­ja­vio da, u na­red­nim da­ni­ma, po­či­nje sni­ma­nje tre­ćeg al­bu­ma.
– Ne vo­lim da pra­vim pla­no­ve, jer oni obič­no pro­pad­nu, ali imam je­dan li­je­pi, krat­ko­roč­ni plan, a to je da ovih da­na sni­mam al­bum sa svo­jom eki­pom, tre­ći po re­du. Na nje­mu će bi­ti mno­go za­ni­mlji­vih pje­sa­ma. Na­dam se da će­mo u dru­gom dje­lu al­bu­ma, ko­ji pod­ra­zu­mi­je­va vi­deo ekra­ni­za­ci­ju, na­ći mje­sta i za sve ono što Cr­na Go­ra i Da­ni­lov­grad pru­ža­ju - po­ja­snio je Ra­do­va­no­vić.A.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"