Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milov kum težak 15 miliona eura * U junu zakazuju preglede za decembar * Radulović organizovao prenos tri pištolja * Prijava odbačena, a Knežević jedva preživio * Milov kum težak 15 miliona eura * Vučić: Hrabro idemo iz mitologije u budućnost * Duo Mind Against i DJ Squire na Jazu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore:
– Vlada ne odustaje od partijskog zapošljavanja.

Vic Dana :)


- Koja je razlika između pametnih i glupih frajera.
- Glupi pričaju viceve o plavušama a pametni ljubave sa njima.


Idu Mujo i Haso ulicom i gledaju ženske. Utom naiđu na jednojajčane bliznakinje. Pita Mujo Hasu:
- Bolan, Haso, koju ćeš?
Haso odgovori:
- Ja bih onu ljepšu.


Šta je brže od Cige koji bježi sa televizorom u rukama?
Njegov sin sa DVD-om.

Kako se zagrijeva crnogorska fudbalska reprezentacija?
Tri kruga oko Crne Gore!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana IZVORNI DUH IBICE NA SI DENS DONOSI NAJPOZNATIJI SVJETSKI KLUB - SPACE IBIZA
Duo Mind Against i DJ Squire na Jazu
Dan - novi portal
Osta­lo je još sa­mo tri sed­mi­ce do po­čet­ka Si dens fe­sti­va­la, a ple­ja­di svjet­skih zvi­je­zda ko­ji obe­ća­va­ju na­stu­pe za pam­će­nje, pri­dru­žio se i naj­po­zna­ti­ji svjet­ski klub Spa­ce Ibi­za! Ova zvje­zda­na in­sti­tu­ci­ja ko­ja je pro­sla­vi­la duh Ibi­ce, jed­ne od naj­pre­sti­žni­jih tu­ri­stič­kih de­sti­na­ci­ja na svi­je­tu, do­la­zi pr­vi put na Bal­kan i za to je oda­bra­la upra­vo Si dens fe­sti­val ko­jeg je ove go­di­ne i bri­tan­ski list Mi­ror pro­zvao no­vom Ibi­com! Spa­ce u Cr­nu Go­ru, u pe­tak, 14. ju­la, do­vo­di zvi­je­zde Af­ter­lajf žur­ki, po­pu­lar­ni ita­li­jan­ski duo Mind Aga­inst, a pri­dru­ži­će im se i re­zi­dent klu­ba, špan­ski DJ Squ­i­re. Špan­ski me­na­dže­ment klu­ba iza­brao je istu noć ka­da će i Fet­boj Slim na is­toj bi­ni na­pra­vi­ti ve­li­ku žur­ku po­vo­dom obi­lje­ža­va­nja nje­go­vog isto­rij­skog na­stu­pa na pla­ži Braj­ton, či­me je dru­ga noć Si dens po­sta­la za­i­sta ep­ska! Spa­ce Ibi­za je naj­na­gra­đi­va­ni­ji svjet­ski klub i ujed­no brend ko­ji tra­je već 27 go­di­na, te dom naj­va­žni­jih žur­ki na ostr­vu kao što je ču­ve­ni Re­vo­lu­tion od Carl Co­xa.
- Ovo je iz­u­zet­no zna­ča­jan tre­nu­tak, ne sa­mo za Si dens fe­sti­val, već i za po­zi­ci­o­ni­ra­nje cr­no­gor­ske oba­le kao no­ve de­sti­na­ci­je za elit­ni pro­vod. Ako uzme­mo u ob­zir da Spa­ce ima svo­je po­dru­žni­ce u Nju­jor­ku, Mo­skvi, Šarm El Šej­ku, Bra­zi­lu, Ma­ja­mi­ju i od­ne­dav­no i pla­no­ve za Azi­ju, ne bih is­klju­čio ni mo­guć­nost in­ve­sti­ci­ja ko­je ova­kvi klu­bo­vi mo­gu da ura­de u part­ner­stvu sa do­ma­ćim sek­to­rom - iz­ja­vio je Du­šan Ko­va­če­vić, osni­vač i di­rek­tor Eg­zi­ta.
- Ibi­ca je da­nas Ho­li­vud za svjet­ski pro­vod i sam do­la­zak nji­ho­vog naj­ve­ćeg sim­bo­la u Cr­nu Go­ru je po­če­tak no­ve ere.
Mind Aga­inst, iza ko­ga sto­ji ita­li­jan­ski dvo­jac Ales­san­dro and Fe­de­ri­co Fog­ni­ni, jed­no je od da­nas naj­tra­že­ni­jih ime­na u elek­tron­skoj mu­zi­ci. Bra­ća su u pro­te­kloj de­ce­ni­ji ste­kla svjet­sku po­pu­lar­nost kom­bi­nu­ju­ći IDM, teh­no i ha­us, iz­nje­driv­ši ino­va­ti­van, me­lo­di­čan, mi­ni­ma­li­stič­ki, film­ski zvuk. Auto­ri su kult­nih iz­da­nja „Atlant”, „Ce­re­mo­nial”, „Ava­lon” i „Stran­ge Days” za­hva­lju­ju­ćim ko­jim „Li­fe & De­ath” eti­ke­ta da­nas va­ži za jed­nu od pred­vod­ni­ka sa­vre­me­nog zvu­ka.
Squ­i­re je jed­na od naj­ži­vljih i naj­ne­o­bič­ni­jih mu­zič­kih pri­ča ko­ja nam do­la­zi iz Špa­ni­je. Kao pa­si­o­ni­ra­ni po­što­va­lac džez i so­ul mu­zi­ke, od­lu­čio je da mu­zič­koj in­du­stri­ji po­nu­di ne­sva­ki­da­šnji zvuk ko­ji je la­ko na­šao put do pu­bli­ke ši­rom svi­je­ta. In­spi­ra­ci­ju za svo­je mik­se­ve cr­pi, upra­vo, iz so­u­la ko­ji u kom­bi­na­ci­ji sa dže­zom sa jed­ne i teh­nom i ha­u­som sa dru­ge uno­si pra­vu re­vo­lu­ci­ju u elek­tron­sku mu­zi­ku.
A.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"