Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Uzeli po 16.000 da ubiju Lambulića * Valentini u borbi za život potrebno 60.000 * Zorica Kovačević na čelu Danilovgrada? * Milo dao lažne podatke, ali ga ne smjenjuju * Političko predstavljanje manjina * Javna rasprava i tajni dijalog * Podjele
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milutin Simović, potpredsjednik Vlade:
Cetinje je veliko gradilište.

Vic Dana :)

Finale svjetskog prvenstva, muškarac sjedi u rasprodatom stadionu i pored sebe ima jedno slobodno mjesto. Iritiran i iznenađen pita gledaoca s druge strane tog praznog mjesta jel to slobodno mjesto nekom pripada. Ovaj mu odgovori:
– Ne, to mjesto je jednostavno slobodno.
– Ali to nije moguće, ko to ima kartu za finale svjetskog prvenstva u fudbalu, najveću moguću sportsku predstavu, i na kraju tu kartu ne iskoristi? kaže prvi.
Drugi mu odgovori:
– Pa to mjesto pripada u stvari meni, moja žena je htjela da pođe sa mnom, ali ona je nedavno umrla. Ovo je prvo finale svjetskog prvenstva koje gledam sam, bez nje.
– Oh, meni je stvarno neizmjerno žao!! Ali zar niko od vaše porodice ili poznanika nije htio da dođe umjesto nje, ipak je ovo finale?
– Ne, oni su svi na sprovodu...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2018-06-26 SPUŠTENA ZAVJESA NA JOŠ JEDAN ARSENAL FEST U KRAGUJEVCU
Plavi orkestar Megahitovi bez kompromisa
Dan - novi portal
Tro­dnev­ni Ar­se­nal Fest 08 za­vr­šen je ra­no u Kra­gu­jev­cu, a po­sled­nje ve­če pred oko 9.000 po­sje­ti­la­ca obi­lje­ži­li su ras­po­lo­že­ni Pla­vi or­ke­star, pre­mi­jer­no u Sr­bi­ji En­ter Shi­ka­ri, fan­ta­stič­na Mor­che­e­ba, po­zva­na na bis na Mejn stej­džu kao i moć­na Di­sci­pli­nA Kič­me, dok je uz ras­ple­sa­ni Eks­plo­ziv DJ Sta­ge, ra­zno­vr­sni Gar­den po­nu­dio Le­tu štu­ke, E-Play, Mar­ka Lo­u­i­sa...
U pret­hod­na dva da­na, na Ar­se­na­lu su na­stu­pi­li pr­vi put u Sr­bi­ji The Kills, za­tim Edi­tors, Marky Ra­mo­ne, Dub Inc, YU gru­pa, Bad Copy, Vi­va Vox, Jinx, Kul­tur Shock, Ko­lja, Mor­tal Kom­bat, Del Ar­no Bend, Mark­wo­od & Hun­ckie, Kri­sti­jan Mol­nar, NTFO-a i broj­ni dru­gi. Fe­sti­val je za tri ve­če­ri u otvo­re­nom pro­sto­ru isto­rij­skog Kne­že­vog ar­se­na­la, upr­kos pre­te­žno pro­hlad­nom i ki­šnom vre­me­nu, imao oko 22.000 po­sje­ti­la­ca iz Sr­bi­je, re­gi­o­na i svi­je­ta.
U su­bo­tu uve­če mom­ci iz Pla­vog or­ke­stra po­ka­za­li su se kao maj­sto­ri ži­vih na­stu­pa, uz osla­nja­nje na iz­vr­sno mu­zi­ci­ra­nje gi­ta­ri­ste Sa­še Za­le­pu­gi­na i ha­ri­zmu front­me­na Sa­še Lo­ši­ća Lo­še, ko­ji je sa la­ko­ćom uhva­tio pu­bli­ku pod svo­je. Kon­cert na Mejn stej­džu je pro­te­kao u zna­ku me­ga­hi­to­va „Od­la­zim”, „Ti si mo­ja sud­bi­na”, „Lju­bi se is­tok i za­pad”, „Lo­vac i ko­šu­ta”, „Ka­ja”, „Go­odbye Te­ens”, „Bo­lje bi­ti pi­jan ne­go star”, „Ako su to sa­mo bi­le la­ži”, „Su­a­da”...
Angažovani bri­tan­ski pank-rok-dram’n’bejs En­ter Shi­ka­ri od­mah su pi­ta­li da dig­nu ru­ke „oni ko­ji su ima­li is­ku­stva sa En­ter Shi­ka­ri“ i „oni ko­ji to ni­su ima­li“. Ka­ko je broj ovih dru­gih pre­o­vla­dao, bend se za­hva­lio pu­bli­ci na pru­že­noj šan­si, i za­svi­rao još pri­lje­žni­je, a na­ro­či­to je bio ener­gi­čan pjevač Ru Rej­nolds. Od­li­čan na­stup je bio za­či­njen hi­to­vi­ma „Anything Can Hap­pen In The Next Half Ho­ur”, „The Last Gar­ri­son”, „De­sta­bi­li­se”, „Rab­ble Ro­u­ser”, „Ana­est­he­tist” i „So­rry You’re Not A Winner”.
Naj­ve­ća gu­žva na ovo­go­di­šnjem Ar­se­nal fe­stu vla­da­la je za vri­je­me at­mos­fe­rič­nog kon­cer­ta en­gle­ske trip hop-rok gru­pe Mor­che­e­ba, či­ja je pje­va­či­ca Skye Ed­wards, u le­pr­ša­voj cr­ve­noj ha­lji­ni, la­ko za­ve­la pu­bli­ku bar­šu­na­stim sek­si gla­som. Mor­che­e­ba je pu­bli­ci da­ro­va­la kok­tel pje­sa­ma sa no­vog al­bu­ma „Bla­ze Away”, kao i niz sta­rih hi­to­va po­put „Ot­her­wi­se”, „The Sea”, „Blind­fold”, „Let Me See”... dok je na bis uz hor­sko pjevanje i ova­ci­je iz­ve­den „Ro­me Wasn’t Bu­ild In A Day”.
Čast da za­vr­ši ovo­go­di­šnji Ar­se­nal na Mej­nu pri­pa­la je kult­noj Di­sci­plin A Kič­me ba­si­ste Du­ša­na Ko­ji­ća Ko­je, ko­ji je po obi­ča­ju pu­bli­ci pru­žio bu­čan, bes­kom­pro­mi­san kon­cert, bez pa­u­za iz­me­đu kom­po­zi­ci­ja „Ovi­snik o mo­ći”, „Ne­u­ku­su tre­ba re­ći ne”, „Tec­hni­co­lor Eyes”...
Na Gar­den stej­džu smje­nji­va­li su se po­bjed­ni­ci Bun­ta Ne­me­sis, za­ni­mljiv ekle­tič­ni Or­ga­ni­zam, že­sto­ki maj­sto­ri ga­ra­žnog pran­gi­ja­nja Stra­ight Mic­key And The Boyz i kra­gu­je­vač­ki pop-rok bend Pro­pa­gan­da 117, a po­tom su na bi­nu iza­šle sa­ra­jev­ske Le­tu štu­ke, kan­ta­u­to­ra Di­ne Ša­ra­na. Pu­bli­ka na pu­nom Gar­de­nu je za­jed­no sa ben­dom pje­va­la „Sun­ce”, „Pa­ra­no­ju”, „Šu­tiš”, „Mje­sto za dvo­je”...
Po­tom su šta­fet­nu pa­li­cu na Gar­de­nu pre­u­ze­li ras­po­lo­že­ni ni­ški hip-ho­pe­ri Ste­reo ba­na­na i že­sto­ki al­ter­na­tiv­ni rok bend E-Play, ko­ji je bes­kom­pro­mi­sno (is)po­ru­čio pu­bli­ci „Sre­šće­mo se”, „Da bu­de­mo sa­mo do­bro” i „Di­van dan” uz „Ša­mar­či­nu”, dok je u sit­ne ju­tar­nje ča­so­ve pro­gram na toj bi­ni i či­ta­vom Ar­se­na­lu na sja­jan na­čin za­klju­čio vr­sni et­no so­ul mu­zi­čar Mar­ko Lo­u­is. Isto­vre­me­no, na Eks­plo­ziv bi­ni za­vr­še­na je cje­lo­ve­čer­nja žur­ka na ko­joj su pu­bli­ku ras­ple­sa­li di­dže­je­vi Bat­tric&Mi­vu, Oli­vian No­ur i Ros­sko. Do sle­de­će go­di­ne u Kra­gu­jev­cu! A.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"