Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Ne potpisujemo sporazum prije Radojkine ostavke * Novac uzeo da podmiti vještake, a ne Katnića * Prodavali i opasnu opremu za bebe * Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Oteo avion da bi predao pismo bivšoj ženi * „Božji prorok” u američkom Kongresu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
I 2012. godine projekat „Hiljadu plus stanova” pokrenut je uoči parlamentarnih izbora, a veliki broj siromašnih građana ostao je bez neriješenog stambenog pitanja nakon što su prethodno morali da glasaju za DPS.

Vic Dana :)

Čovjek gleda svjetsko prvenstvo u fudbalu. Dolazi dijete i kaže:
- Tata, tata, mamu su zgazila kola!
Čovjek ne pomjera pogled s televizora i kaže:
- Počni ti da plačeš, sad ću ja da dođem.

Prije mnogo godina, jedan mladić je pitao djevojku da se uda za njega.
Rekla je NE!
Tako je on dugo živio srećno!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2016-03-26 NAJPOZNATIJA CRNOGORSKA DIZAJNERKA PREDSTAVIĆE 3. APRILA NOVU KOLEKCIJU U PODGORICI
Marinin modni tango
Dan - novi portal
Cr­no­gor­ska di­zaj­ner­ka Ma­ri­na Ba­no­vić pred­sta­vi­će naj­no­vi­ju ko­lek­ci­ju za je­sen-zi­mu 2016/17, na sa­mo­stal­noj re­vi­ji 3. apri­la u Pod­go­ri­ci. Lju­bi­te­lji Ma­ri­ni­nog ra­da ima­će pri­li­ku da po­gle­da­ju čak 50 mo­de­la in­si­pi­ri­sa­nih naj­stra­stve­ni­jim ple­som na svi­je­tu – tan­gom. U skla­du sa tim tren­dom i mo­de­li su, ka­ko ka­že, ro­man­tič­ni sen­zu­a­la­ni i žen­stve­ni.
- Cr­ve­na i cr­na bo­ja do­mi­ni­ra­ju ko­lek­ci­jom, ali ima pri­mje­sa ro­ze i ni­jan­se ko­ja je ak­tu­e­le­na a to je nud. Ko­lek­ci­ja je ra­đe­na za je­sen-zi­mu 2016/17 s tim što je­dan dio ko­lek­ci­je ne pri­pa­da pret a por­teu već ha­u­te couturu, i ha­lji­ne su ra­đe­ne za sve­ča­ne pri­li­ke od pri­rod­nih ma­te­ri­ja­la, svi­la i vu­na, bro­kat, ima pu­no ruč­nog ra­da što je, ina­če, ka­rak­te­ri­stič­no za me­ne. Tu je i na­kit ko­ji sam ja ra­di­la, ukra­si za ko­su, je­dan kom­ple­tan staj­ling. Pri­ča ko­ju smo osmi­sli­li po­či­nje po­čet­kom 20. vi­je­ka u pred­gra­đu Bu­e­nos Aire­sa gdje su se mom­ci mal­te­ne bo­ri­li za lju­bav dje­voj­ke. Mi će­mo ima­ti je­dan per­for­mans gdje na­rav­no ne­će do­ći do bor­be i tu­če već će­mo ima­ti pre­zen­ta­ci­ju jed­nog atrak­tiv­nog ši­ša­nja i mi­slim da će­mo te ve­če­ri svi za­jed­no uži­va­ti. Sa­ma te­ma je iz­i­ski­va­la i da an­ga­žu­jem ple­sa­če, ta­ko da će nam se te ve­če­ri pri­dru­ži­ti i 50 ple­sa­ča ško­le Son­ri­sa na če­lu sa Slo­bo­da­nom Vuk­če­vi­ćem i Je­le­nom Vuk­če­vić. Bi­će tu još do­dat­nih iz­ne­na­đe­nja – ka­že Ma­ri­na za „Dan”.
S ob­zi­rom na to da za pri­ka­zi­va­nje svo­jih ko­lek­ci­ja uvi­jek bi­ra po­seb­ne lo­ka­ci­je, ni ovog pu­ta ni­je od­stu­pi­la od to­ga pa će re­vi­ja bi­ti upri­li­če­na u pri­jat­nom am­bi­jen­tu, no­vo­sa­gra­đe­nog objek­ta u okvi­ru kom­plek­sa re­sto­ra­na Sta­ra ku­ća.
- Ovaj tip ko­lek­ci­je za­slu­žu­je upra­vo ova­kav pro­stor i eks­te­ri­jer. Vi­dje­li ste da ima­mo kom­plet­nu sce­no­gra­fi­ju, ovaj pre­di­van am­bi­jent, ka­me­ni trg, i mi­slim da će svi pri­sut­ni te ve­če­ri bi­ti iz­ne­na­đe­ni da se na­la­ze u Pod­go­ri­ci i da je to­li­ko sve za­ni­mlji­vo. U okvi­ru sa­mog do­ga­đa­ja ima­će­mo i iz­lo­žbu sli­ka na­še aka­dem­ske sli­kar­ke Iva­ne Ti­o­do­ro­vić. Na­pra­vi­li smo tu ko­nek­ci­ju ple­sa, po­kre­ta, in­spi­ra­ci­je za sa­mu ko­lek­ci­ju, je­dan pra­vi per­for­mans – ot­kri­va Ma­ri­na.
Iako će ko­lek­ci­ju pri­ka­za­ti pri­je cr­no­gor­ske ne­dje­lje mo­de i Fešn ko­nek­šna, Ma­ri­na sma­tra da će nje­na re­vi­ja bi­ti jed­na li­je­pa na­ja­va za mod­ni april ko­ji nas oče­ku­je.
- S ob­zi­rom na to da ne­kih 10 go­di­na sa­ra­đu­jem i po­dr­ža­vam sve te na­še pro­jek­te ne­gdje je bi­lo vri­je­me da ura­dim sa­mo­stal­nu ko­lek­ci­ju, jer već 12 go­di­na ni­sam ima­la ta­kvu pre­zen­ta­ci­ju u Cr­noj Go­ri. Mi­slim da je to vr­lo zna­čaj­no i ne­ka to bu­de na­ja­va za ovaj pro­ljeć­ni mod­ni april ko­ji nas oče­ku­je. Do­bi­la sam ne­se­bič­nu po­dr­šku i od Sr­đe Lu­bar­de ko­ji je pro­na­šao ova­ko di­van pro­stor, ali i od Ja­sne Bo­žo­vić i Da­ni­je­le Mu­je­vić ko­je su po­sla­le svo­ju po­stav­ku ma­ne­ke­na ko­ji će ra­di­ti ovu re­vi­ju. Mo­ram da na­po­me­nem da će za mu­zi­ku to ve­če bi­ti za­du­že­na DJ So­fi, a vo­di­telj pro­gra­ma bi­će Da­ja­na Go­lu­bo­vić Pe­jo­vić. Htje­la sam ta­kav pro­gram i ži­vi kon­takt sa pu­bli­kom ta­ko da ni­je sve­de­no na kla­si­čan tip vo­đe­nja pro­gra­ma ne­go da sve te lju­de u ovom pro­sto­ru i am­bi­jen­tu do­če­ka­mo kao da su do­šli kod nas ku­ći – za­klju­ču­je Ma­ri­na.
Za­štit­no li­ce pro­mo fo­to­gra­fi­je je Na­ta­ša Đu­ro­vić, ofi­ci­jel­ni fo­to­graf je Mi­o­drag Mar­ko­vić, dok će šmin­ku i fri­zu­ru ra­di­ti tim Zo­ra­na Vuk­če­vi­ća. Krat­ki film ko­ji će te ve­če­ri bi­ti pri­ka­zan dje­lo je Ni­ko­le No­vo­vi­ća.A.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"