Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Bez smjena u opoziciji nema smjene vlasti * Posao dao firmi svog druga * Uzeo stambeni kredit, a stan nije prijavio * Šverc organizovao kum Radoja Zvicera * Umalo od gotovog veresija * Đoković rutinski sa Dutra Silvom * Mornar najuspješniji, Ljiljani Matović tri medalje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 29-05-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ERO ŠKRIJELj, AKTIVISTA DPS-a:
Ko ti je rekao da dođeš na Konik? Pitam te, ko ti je rekao da dođeš na Konik?

Vic Dana :)

Dovez‘o Mujo Fatu kući s Hammerom, a majka je pita:
- Jesi ono ti kćeri iz trafike izašla?
U gradskom autobusu gužva i žena se sa kraja dere:
– Jel` ima ovdje negdje doktora?
Doktor se progura kroz masu, staje ljudima na noge, pada, jer se autobus ljulja i napokon stiže do žene:
- Ja sam doktor.
Žena:
– Bolest tri slova.
Radi neki električar u bolnici i nešto mu ne ide pa psuje, naiđe doktor, čuo to, pa upita:
- Šta je majstore, opet si zabrljao nešto?
Odbrusi majstor:
- Ja kad nešto zabrljam ja to i popravim, ti kad nešto zabrljaš zatrpaš zemljom.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni DIREKTOR LTO EDIN JADADIĆ ISTIČE VIDLJIVE PROMJENE TURISTIČKOG RAZVOJA 
Edin Jadadić Plav na putu da bude  centar aktivnog turizma Aktivno učestvujemo u izradi strategije za seoski i kulturni turizam, kako bismo dali svoj doprinos da ovi dokumenti budu što kvalitetniji i u budućnosti stvorili pretpostavke seoskim domaćinstvima i svim ostalima da lakše započnu svoj porodični biznis, kaže Jadadić
Dan - novi portal
PLAV – Di­rek­tor Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Plav Edin Ja­da­dić ističe da su to­kom pro­te­klog pe­ri­o­da vi­dlji­ve broj­ne pro­mje­ne u obla­sti tu­ri­zma. Prema njegovim riječima, naj­va­žni­je je što se broj tu­ri­sta ko­ji po­sje­ću­ju Plav i Pro­kle­ti­je po­ve­ća­va iz go­di­ne u go­di­nu, a to naj­bo­lje mo­gu da po­tvr­de su­gra­đa­ni ko­ji se na bi­lo ko­ji na­čin ba­ve tu­ri­zmom, po­seb­no pla­ni­nar­ski vo­di­či, iz­da­va­o­ci pri­vat­nog smje­šta­ja, ugo­sti­te­lji… Naglašava da se to­kom pret­hod­nih ljet­njih se­zo­na u Pla­vu ni­je mo­gao na­ći slo­bo­dan kre­vet, a pro­met u tr­go­vi­ni i uslu­ga­ma bilježio je po­ra­st.
– Pro­mje­na­ma na dje­lu TO Plav je dala pu­ni do­pri­nos stva­ra­nju po­volj­ni­jeg am­bi­jen­ta za raz­voj no­vih tu­ri­stič­kih pro­iz­vo­da i po­nu­de, a po­seb­no ka­da su u pitanju pro­mo­ci­ja i mar­ke­ting. Ta­ko će­mo na­sta­vi­ti i u na­red­nom man­da­tu. Uspje­li smo da od LTO na­pra­vi­mo no­si­o­ca i po­kro­vi­te­lja zna­čaj­nih do­ga­đa­ja i ma­ni­fe­sta­ci­ja. Isto­vre­me­no smo bi­li part­ne­ri i po­dr­ška dru­gim klu­bo­vi­ma, or­ga­ni­za­ci­ja­ma i po­je­din­ci­ma, u re­a­li­za­ci­ji nji­ho­vih pro­je­ka­ta. Bili smo svje­sni da sa­mo tim­skim i za­jed­nič­kim ra­dom mo­že­mo una­pri­je­di­ti tu­ri­zam u Pla­vu, i ta­ko će­mo na­sta­vi­ti i ubu­du­će. Pro­mje­ne na dje­lu, ka­da je tu­ri­zam Pla­va u pi­ta­nju, već dvi­je se­zo­ne kre­ću 1. ma­ja sa Bo­gi­će­vi­ce – vr­ha Tro­me­đe, ko­jim po­či­nje ljet­nja tu­ri­stič­ka se­zo­na – is­ti­če Ja­da­dić.
On naglašava da oče­ku­ju da će već na­red­ne go­di­ne u ovom pohodu ima­ti uče­sni­ke i iz su­sjed­nih ze­ma­lja, te da će do­li­na Bo­gi­će­vi­ce bi­ti mje­sto oku­plja­nja i dru­že­nja pla­ni­na­ra, ski­ja­ša i bor­de­ra, fo­to­gra­fa i svih lju­bi­te­lja pri­ro­de i pla­ni­na iz ci­je­log re­gi­o­na.
Osim re­a­li­zo­va­nja za­po­če­tih pro­je­ka­ta, Ja­da­dić na­go­vje­šta­va da će ova go­di­na bi­ti usmje­re­na i na re­a­li­za­ci­ju no­vih pro­jekt­nih ide­ja, ka­da je u pi­ta­nju raz­voj sport­skog ri­bo­lo­va i da će se 2019. go­di­ne u Pla­vu, na Plav­skom je­ze­ru, Li­mu i Lju­či odr­ža­ti Evrop­sko pr­ven­stvo u mu­ši­ča­re­nju.
– Po­red ovih obla­sti ak­tiv­nog tu­ri­zma, po­seb­nu pa­žnju će­mo po­sve­ti­ti i stva­ra­nju no­vih pro­iz­vo­da i uslu­ga u obla­sti se­o­skog i kul­tur­nog tu­ri­zma. Zbog to­ga ak­tiv­no uče­stvu­je­mo u iz­ra­di stra­te­gi­je za se­o­ski i kul­tur­ni tu­ri­zam, ka­ko bi­smo da­li do­pri­nos da ovi do­ku­men­ti bu­du što kva­li­tet­ni­ji i u bu­duć­no­sti stvo­ri­li pret­po­stav­ke se­o­skim do­ma­ćin­stvi­ma i svim osta­li­ma da lak­še za­poč­nu svoj po­ro­dič­ni bi­znis. Na­sta­vlja­mo sa no­vim pro­mje­na­ma, s ci­ljem da za­jed­no kao i dosa­d stvo­ri­mo no­ve tu­ri­stič­ke pro­iz­vo­de i po­nu­du, i da sva­kog mje­se­ca od ra­nog pro­lje­ća do ka­sne je­se­ni ima­mo dva in­te­re­sant­na do­ga­đa­ja po ko­ji­ma će se Plav pre­po­zna­va­ti. Ta­ko će­mo raz­vi­ja­ti pe­ri­od pred­se­zo­ne i post se­zo­nu i stvo­ri­ti uslo­ve da tu­ri­sti do­la­ze to­kom ci­je­le go­di­ne. Još bo­lje će­mo uve­za­ti po­ljo­pri­vre­du i tu­ri­zam, po­mo­ći rad i pro­mo­ci­ju ka­tu­na i se­o­skih do­ma­ćin­sta­va, pro­mo­ci­ju zdra­ve hra­ne, ka­ko bi na­ši vri­jed­ni po­ljo­pri­vred­ni­ci lak­še i br­že ostva­ri­va­li pla­sman svo­jih pro­iz­vo­da, što do­pri­no­si da Plav po­sta­ne cen­tar ak­tiv­nog tu­ri­zma u re­gi­o­nu – na­gla­ša­va Ja­da­dić.
N.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"