Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni IZ KABINETA PREDSJEDNIKA OPŠTINE DANILOVGRAD ODGOVORILI DRAGANU BOJOVIĆU (DNP) Repertoar uvreda na otvorenu ponudu
Dan - novi portal
DA­NI­LOV­GRAD – Iz ka­bi­ne­ta pred­sjed­ni­ka Op­šti­ne Da­ni­lov­gra, Bra­ni­sla­va Đu­ra­no­vi­ća re­go­va­li su na od­go­vor Dra­ga­na Bo­jo­vi­ća, pred­sjed­ni­ka da­ni­lov­grad­skog od­bo­ra De­mo­krat­ske na­rod­ne par­ti­je, ob­ja­vljen u „Da­nu” 11. de­cem­bra pod na­slo­vom: Bo­jo­vić: Ko­li­ko nu­di­te, tr­gov­ci gla­so­vi­ma.
– Na otvo­re­nu po­nu­du da g-din Bo­jo­vić po­ka­že svo­ju struč­nost i ra­di u in­te­re­su svih gra­đa­na Da­ni­lov­gra­da, jav­nost se upo­zna­la sa no­vim re­per­to­a­rom uvre­da i ni­po­da­šta­va­nja gra­da i gra­đa­na. Ne mo­že­mo Vas ku­po­va­ti, ni­ti že­li­mo. Ne­ko je to već ura­dio, o če­mu slu­ša­mo sva­ki dan u Vi­šem su­du u Pod­go­ri­ci. I dok na­še uspje­šne pro­jek­te po­dr­ža­va­ju evrop­ski fon­do­vi, u Va­še ne­u­spje­le po­du­hva­te ula­žu ne­ki dru­gi.
Ne­go, sva­ka­ko po­sla u lo­kal­noj upra­vi ima za sve vri­jed­ne lju­de ko­ji su sprem­ni i volj­ni da svo­jim ide­ja­ma i pre­ga­la­štvom do­pri­no­se raz­vo­ju Da­ni­lov­gra­da. Ka­ko ni­je­ste sprem­ni da se uhva­ti­te u ko­štac sa broj­nim iza­zo­vi­ma i po­nu­di­te ide­je, od Vas gra­đa­ni mo­gu sa­mo ču­ti pu­ste sno­ve o use­lje­nju u zgra­du Op­šti­ne. Ka­ko Vi i Va­ši ula­zi­te u zgra­de in­sti­tu­ci­ja ima­li smo pri­li­ke da gle­da­mo u di­rekt­nom pre­no­su is­pred par­la­men­ta u Pod­go­ri­ci kra­jem 2015. go­di­ne- na­vo­di se u re­gi­av­nju i do­da­je da su gra­đa­ni Da­ni­lov­gra­da mu­dri i od­va­žni lju­di, „ko­ji pre­po­zna­ju i ade­kvat­no vred­nu­ju Va­šu pra­znu pri­ču i sa­mo­ob­ma­nu u od­no­su na re­zul­ta­te ra­da lo­kal­ne upra­ve”.
– Ni­ti ima vi­ška za­po­sle­nih, o če­mu ste se mo­gli in­for­mi­sa­ti kroz ri­je­či mi­ni­star­ke jav­ne upra­ve, a objek­tiv­ne ocje­ne is­ka­zao je i šef De­le­ga­ci­je EU u Cr­noj Go­ri ko­ji je re­kao da Da­ni­lov­grad uspje­šno ko­ri­sti ras­po­lo­ži­vu fi­nan­sij­sku po­dr­šku Evrop­ske uni­je. Broj­ni part­ne­ri, am­ba­sa­do­ri i dru­gi vi­de dru­ga­či­ju sli­ku na­šeg gra­da od Va­še. Vje­ro­vat­no od ostra­šće­nog po­gle­da, ne vi­di­te bu­le­var, dva grad­ska tr­ga, oba­lu Ze­te, zgra­du Cen­tra za kul­tu­ru, put do ma­na­sti­ra Ostrog, no­vu grad­sku tra­fo­sta­ni­cu, broj­ne vo­do­vo­de itd. Ne vi­di­te ura­đe­no, ne ču­je­te ri­je­či pri­ja­te­lja i part­ne­ra, a sop­stve­no vas­pi­ta­nje Vam ne sme­ta da vri­je­đa­te.
Za oče­ki­va­ti je da Vam pu­no to­ga sme­ta u ra­du lo­kal­ne upra­ve. Bi­će ipak da Vam naj­vi­še sme­ta iz­bor­ni cen­zus. Do nje­ga će­te te­ško do­ći plju­va­njem i uvre­da­ma. Bi­će i to još jed­na ne­sa­vla­di­va pre­pre­ka vri­jed­na po­ku­ša­ja po­li­tič­kog očaj­ni­ka da se­bi da na va­žno­sti. U tom na­u­mu ne­će Vam po­mo­ći ni po­li­tič­ki pam­fle­ti, ni fe­nje­ri.
A o sta­nju da­ni­lov­grad­ske pri­vre­de, umje­sto Va­ših pa­u­šal­nih ocje­na, mo­žda bi bi­lo bo­lje da se in­for­mi­še­te kod uspje­šnih pri­vred­ni­ka. Na sre­ću gra­đa­na Da­ni­lov­gra­da, njih ima sve vi­še, što zna­či otva­ra­nje no­vih rad­nih mje­sta.
I dok Vi pi­še­te, i per­for­man­si­ma skre­će­te pa­žnju na Va­šu po­li­tič­ku ne­va­žnost, mi će­mo i da­lje ra­di­ti za do­bro svih gra­đa­na Da­ni­lov­gra­da, zna­ju­ći da su ostva­re­ni re­zul­ta­ti, pla­ni­ra­ni pro­jek­ti i vas­pi­ta­no po­na­ša­nje si­gu­r­na pre­po­ru­ka za na­sta­vak po­vje­re­nje gra­đa­na – po­ru­i­či­li su iz ka­bi­ne­ta pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Da­ni­lov­grad.
I.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"