Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS kupovao glasove i bacao suzavac na opoziciju * Pucanj u leđa za tužilaštvo nije teško ubistvo * Firma iz Šangaja olakšala CGES za 11.000 eura * Škrelja krši zakon, Agencija ne reaguje * Kondoliza Rajs smjenjuje Dodika * Sudovi, ludovi * Presuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aida Petrović, direktorica CG ženskog lobija:
– Velika je stopa neprijavljivanja nasilja jer žrtve nijesu ohrabrene da se obrate institucijama. Kod nas se osuđuju žrtve. To nema nigdje u svijetu. Na drugoj strani, nasilnici se oslobađaju i prolaze s opomenama.

Vic Dana :)

Zemunac na sudu kaže svom advokatu:
– Slušaj, ako uspiješ da mi izdejstvuješ da dobijem samo jednu godinu zatvora, ova torba sa parama je tvoja, a ako ne uspiješ, leti ti glava!
Kasnije, sudija izriče presudu:
– Sud donosi presudu: Jedna godina zatvora!
Zemunac, sav srećan, grli advokata i upita ga:
– Jel bilo teško?
– Uh, đavolski teško!
– Zašto?
– Hm, sudija je htio da te oslobodi!


Došla plavuša na selo i naiđe na čobanina kako čuva ovce i pita ga:
– Koliko ova ovca ima godina?
– Ima dvije godine.
– A kako znate da ima toliko?
– Znam po rogovima.
– Vidi stvarno, ima 2 roga!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-11-26 U DEVETOM IZDANJU KVIZA „KOLIKO POZNAJEM SVOJ GRAD”
Pobjednik Ivan Lukić
Dan - novi portal
BAR – Uče­nik OŠ „Ju­go­sla­vi­ja” Ivan Lu­kić po­bjed­nik je ovo­go­di­šnjeg, de­ve­tog iz­da­nja kvi­za „Ko­li­ko po­zna­jem svoj grad”. Lu­kić je na kvi­zu osvo­jio 85 bo­do­va. Dru­go mje­sto osvo­ji­la je nje­go­va škol­ska dru­ga­ri­ca Dže­na­na Me­ha­džić sa 56 bo­do­cva, a tre­će mje­sto pri­pa­lo je An­đe­li Bu­jić uče­ni­ci OŠ „Jo­van To­ma­še­vić” sa Vir­pa­za­ra sa 42 osvo­je­na bo­da.
Nov­ča­ne na­gra­de i pa­ke­te knji­ga po­bjed­ni­ci­ma je uru­čio pred­sjed­nik SO Bar Ra­do­mir No­va­ko­vić, is­ta­kav­ši da mu je do­dje­la na­gra­da za kviz zna­nja o Ba­ru naj­mi­li­ja stvar ko­ju je ura­dio kao pred­sjed­nik Skup­šti­ne op­šti­ne. On je po­bjed­ni­ci­ma kvi­za po­že­lio još uspje­ha u ži­vo­tu.
- Mo­gu da ka­žem da je­di­no što vri­je­di i što tre­ba da nje­gu­je­mo, to je ova na­ša tra­di­ci­ja, na­ša to­le­ran­ci­ja i sve na­še vri­jed­no­sti ko­je od de­se­tog vi­je­ka pa na ova­mo ba­šti­ni­mo. Mo­ra­mo kod dje­ce raz­vi­ja­ti osje­ća­je za grad, a to se je­di­no sti­če u fa­mi­li­ji - ka­zao je No­va­ko­vić.
Po­bjed­nik kvi­za Ivan Lu­kić ka­zao je da se rad is­pla­tio, i da pla­ni­ra da uče­stvu­je i idu­će go­di­ne, po­što je sa­da u osmom raz­re­du. Dru­go­pla­si­ra­na, Dže­na­na Me­ha­džić is­ti­če da je pot­pu­no za­do­volj­na, ta­ko­đe na­ja­viv­ši svo­je uče­šće u na­red­nom, ju­bi­lar­nom iz­da­nju kvi­za. Pr­vi fi­na­li­sta vir­pa­zar­ske ško­le An­đe­la Bu­jić ni­je raz­o­ča­ra­na tre­ćim mje­stom. Ona je is­ta­kla da će joj uče­šće u kvi­zu osta­ti kao ja­ko li­je­po is­ku­stvo.
Autor kvi­za Želj­ko Mi­lo­vić pred po­če­tak tak­mi­če­nja iz­nio je kra­tak isto­ri­jat kvi­za u ko­me su svih ovih go­di­na mno­go ve­će zna­nje po­ka­za­li uče­ni­ci iz pri­grad­skih, ne­go iz cen­tral­nih grad­skih ško­la. De­ja­nu Pa­la­di­nu pro­fe­so­ru iz OŠ „Ju­go­sla­vi­ja”, naj­bo­lje u po­lu­fi­na­lu, uru­če­na je di­plo­ma za naj­u­spje­šni­ju ško­lu i men­to­ra, a di­plo­ma je do­di­je­lje­na i nje­go­vom ko­le­gi Bran­ku Kne­že­vi­ću iz OŠ „Jo­van To­ma­še­vić”.
Kviz za đa­ke osnov­nih ško­la bar­ske op­šti­ne već de­vet go­di­na or­ga­ni­zu­je Se­kre­ta­ri­jat za dru­štve­ne dje­lat­no­sti Op­šti­ne Bar, uz sa­rad­nju sa NVO „Bar In­fo” i uz teh­nič­ku po­dr­šku Stu­di­ja „Pe­to­vić”.D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"