Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni AKCIJA ĐAKA I NASTAVNIKA U SIPANJU Zasadili sadnice, očistili obale
Dan - novi portal
Bi­je­lo Po­lje- I po­red te­škog ži­vo­ta i ne­ma­šti­ne, do­sta je onih ko­ji su svoj ži­vot ve­za­li za Si­pa­nje, pla­nin­sko mje­sto na Ko­rit­skoj vi­so­rav­ni, uda­lje­no od gra­da dva­de­se­tak ki­lo­me­tra. Mje­šta­ni se pre­te­žno ba­ve po­ljo­pri­vre­dom, pri­je sve­ga sto­čar­stvom. I za raz­li­ku od ne­kih dru­gih se­la, do­sta je mla­dih ko­ji su za­sno­va­li svo­je po­ro­di­ce i osta­li da ži­ve na rod­nom og­nji­štu. Po­tvr­da to­me je i broj uče­ni­ka Osnov­ne ško­le ,,Šu­kri­ja Me­đe­do­vić’’, či­je je sje­di­šte u Go­di­je­vu. Pri­je ne­ko­li­ko go­di­na je sa­gra­đe­na mo­der­na ško­la, u ko­joj uče­ni­ci sa svo­jim na­stav­ni­ci­ma ima­ju od­lič­ne uslo­ve za rad.
Pri­je dva da­na u Iva­nju, u pod­ruč­nom odje­lje­nju ove pro­svjet­no-vas­pit­ne usta­no­ve bi­lo je ve­o­ma ži­vo. Na­i­me, đa­ci su sa svo­jim na­stav­ni­ci­ma ure­đi­va­li oko­li­nu. Ka­ko bi se­bi uljep­ša­li dvo­ri­šte, oni su u okvi­ru obi­lje­ža­va­nja ma­ni­fe­sta­ci­je ,,Da­na pla­ne­te ze­mlje’’, or­ga­ni­zo­va­li vri­jed­nu ak­ci­ju. Pre­ma ri­je­či­ma na­stav­ni­ka Va­hi­di­na Si­ja­ri­ća, ko­ji je bio je­dan od or­ga­ni­za­to­ra, u škol­skom dvo­ri­štu po­sa­đe­no je 50-ak sad­ni­ca smr­če i bo­ra. -U ovom pod­ruč­nom odje­lje­nju u Iva­nju ima 16 uče­ni­ka, ko­ji su za­jed­no sa još tri đa­ka dru­gog pod­ruč­nog odje­lje­nja u su­sjed­nom se­lu Ra­du­li­ći, ura­di­li li­jep po­sao. Đa­ci su ra­di­li su sa ve­li­kim za­do­volj­stvom-ka­zao je Si­ja­rić.
Po­red nje­ga, u ak­ci­ji su uče­stvo­va­li i za­po­sle­ni u ova dva pod­ruč­na odje­lje­nja Mi­ne­la Be­ći­ro­vić, Ra­miz Si­ja­rić, Amer Sma­i­lo­vić i Mer­sad Si­ja­rić.
-Po­red to­ga što smo ople­me­ni­li na­še dvo­ri­šte, ak­ci­ju smo pro­ši­ri­li i na či­šće­nje di­je­la ri­je­ke ko­ja pro­la­zi kroz se­lo. Oči­sti­li smo oba­le od sme­ća i ot­pa­da. Ovo je bi­la i edu­ka­tiv­na ak­ci­ja, ka­ko bi na­ši ma­li­ša­ni spo­zna­li ka­ko se ču­va ži­vot­ni pro­stor-is­ti­če Si­ja­rić, do­da­ju­ći da se po­čet­kom ju­na na­sta­vlja već tra­di­ci­o­nal­na ma­ni­fe­sta­ci­ja ,,Su­sre­ti ško­la sa Bi­ho­ra’’.
-U ra­znim tak­mi­če­nji­ma uče­stvo­va­će uče­ni­ci iz ne­ko­li­ko ško­la s ovog pod­ruč­ja. Po­red ško­la ko­je pri­pa­da­ju bje­lo­polj­skoj op­šti­ni, uče­stvo­va­će i đa­ci i nji­ho­vi na­stav­ni­ci iz osnov­nih ško­la iz Pet­nji­ce i Šti­ta­ra kod Be­ra­na. Bi­će tu sport­skih nad­me­ta­nja, tak­mi­če­nja u obla­sti kul­tu­re, zna­nja i vje­šti­na, a bi­će iz­lo­že­na i do­ma­ća ra­di­nost i or­gan­ska hra­na. Ma­ni­fe­sta­ci­ja će se odr­ža­ti u Si­pa­nju-ka­zao je Si­ja­rić.
M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"