Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Policija ušla u Duvanski, potraga za Boljevićem * Ubijali vojnike JNA u Čepikućama * Zviždaču prijetili da će ga prebiti * Pod prismotrom 942 građanina * Treći svjetski rat je već u toku * Zbogom tatatatira * Koliko Evrope
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 28-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Džavid Šabović, funkcioner SDP-a:
Izlazak opozicije na lokalne izbore u Herceg Novom 7. maja logičan je korak, jednako kao i bojkot nikšićkih izbora.

Vic Dana :)

Sjede Mujo i Haso u kafani, redaju rakijice jednu za drugom, kad će Mujo:
– Haso, bolan, znaš li ti da su Amer’kanci izmislili teleskop za gledat’ zvijezde?
Haso klimne:
– Znam!
Mujo strese još jednu pa upita:
– A znaš li da su Rusi izmislili periskop za gledat’ iznad vode?
Haso opet klimne:
– Jašta da znam!
Mujo ga pogleda i ispali:
– Pa dobro, a jel’ znaš da su Bosanci izmislili spravu za gledat’ kroz zid?
Haso zbunjeno odgovori:
– Jok, bolan, koja je to sprava, matereti?
Mujo ga udari po glavi:
– Prozor, majmune, prozor!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-03-27 IZ DEMOKRATSKE STRANKE PRAVDE POZIVAJU DA SE UČVRSTI OPOZICIONO JEDINSTVO Tajnim izborima do najboljih kadrova
Dan - novi portal
<br />
Sve če­šće sva­đe unu­tar opo­zi­ci­o­nih par­ti­ja i stra­na­ka, ko­je sla­be opo­zi­ci­o­nu moć u Plje­vlji­ma pre­ma mi­šlje­nju pred­stav­ni­ka De­mo­krat­ske stran­ke prav­de su po­sle­di­ca sa­mo­vo­lje po­je­di­na­ca i ne­do­sta­tak de­mo­krat­skog ka­pa­ci­te­ta u okvi­ru opo­zi­ci­o­nih po­li­tič­kih su­bje­ka­ta. Iz DSP upo­zo­ra­va­ju da nar­ci­so­id­nost i sa­mo­lju­blje po­je­di­nih opo­zi­ci­o­nih pr­va­ka ide je­di­no na ru­ku De­mo­krat­skoj par­ti­ji so­ci­ja­li­sta, dok su naj­ve­ći gu­bit­ni­ci sa­mi gra­đa­ni Plje­va­lja.
- Ta­kva po­li­ti­ka po­seb­no je opa­sna u su­sret lo­kal­nim iz­bo­ri­ma 2018. go­di­ne, ka­da po­je­di­ni po­li­tič­ki pr­va­ci po­ku­ša­va­ju da iza­zo­vu sva­đu i da opet omo­gu­će DPS-u da po­bje­di, iako je vlast po­me­nu­te par­ti­je po­ka­za­la da ni­je do­ra­sla da vo­di plje­valj­sku op­šti­nu. De­mo­krat­ska stran­ka prav­de će kroz svoj rad u na­red­nom pe­ri­odu po­ka­za­ti da smo istin­ski de­mo­krat­ska stran­ka, ali isto ta­ko i stran­ka prav­de, jer ni­ti ima de­mo­kra­ti­je bez prav­de ni prav­de bez de­mo­kra­ti­je. Naš op­štin­ski od­bor će sva­ku od­lu­ku do­no­si­ti u tom du­hu bez mo­guć­no­sti da se ne­kom po­je­din­cu da pra­vo da sam se­be pro­gla­ša­va za pred­sjed­ni­ka, li­de­ra, ili čo­vje­ka bez ko­ga ne­će bi­ti stran­ke. Ta ide­ja nas je oku­pi­la i na toj ide­ji će­mo in­si­sti­ra­ti i u mo­men­tu ka­da za­jed­no sa svim zdra­vim opo­zi­ci­o­nim stran­ka­ma pre­u­zme­mo ka­ko op­štin­sku ta­ko i dr­žav­nu vlast. Upra­vo no­va vlast će mo­ra­ti po­či­va­ti na prin­ci­pu pra­vič­no­sti i de­mo­krat­skog ustroj­stva - na­vo­di se u sa­op­šte­nju ko­je je pot­pi­sao pred­sjed­nik Op­štin­skog od­bo­ra DSP-a Ne­delj­ko Ma­tić.
Iz De­mo­krat­ske stran­ke prav­de po­zi­va­ju opo­zi­ci­o­ne ko­le­ge da u okvi­ru svo­jih po­li­tič­kih par­ti­ja spro­ve­de de­mo­krat­ske iz­bo­re, gdje će se po­što­va­ti prin­cip taj­nog gla­sa­nja i po­sta­ja­nje dva ili vi­še kan­di­da­ta. Na taj na­čin će do iz­ra­ža­ja do­ći naj­bo­lji ka­dro­vi iz opo­zi­ci­o­nih re­do­va ko­ji će u okvi­ru je­din­stve­ne opo­zi­ci­o­ne li­ste bi­ti ne­sa­lo­mi­vi za sve pod­va­le i špe­ku­la­ci­je ko­jim se ba­vi vla­da­ju­ći DPS.
B. Je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"