Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ORHAN ŠAHMANOVIĆ PRIMIO UPRAVU SRK „PLAVIUS” Pohvaljeni za organizaciju takmičenja
Dan - novi portal
PLAV – Pred­sjed­nik op­šti­ne Or­han Šah­ma­no­vić, po­vo­dom uspje­šno re­a­li­zo­va­ne or­ga­ni­za­ci­je Otvo­re­nog dr­žav­nog pr­ven­stva u po­wer­lif­tin­gu, odr­ža­nog 30. apri­la u Pla­vu, na ko­jem je uče­šće uze­lo dva­de­se­tak klu­bo­va i vi­še od 50 tak­mi­ča­ra iz Cr­ne Go­re i re­gi­o­na, ugo­stio je upra­vu Sport­sko-re­kre­a­tiv­nog klu­ba (SRK) „Pla­vi­us“ ko­ju su či­ni­li Ja­smin Me­du­nja­nin, Sa­mir Ba­šić, Amel La­tić, Men­sur Re­dže­pa­gić, na če­lu sa pred­sjed­ni­kom klu­ba Mir­zom Ša­bo­vi­ćem.
Na tak­mi­če­nju je na­stu­pa­lo pet tak­mi­ča­ra: Ne­džad Ca­no­vić, ko­ji je osvo­jio zlat­nu me­da­lju u ka­te­go­ri­ji do 100 kg, Mir­ko Tur­ko­vić, zlat­nu me­da­lju u ka­te­go­ri­ji do  90 kg, Fat­mir Ho­ti, bron­za­nu me­da­lju u ka­te­go­ri­ji do 90 kg, i naj­mla­đi tak­mi­čar pet­na­e­sto­go­di­šnji Ra­sim Ko­jić ko­ji je osvo­jio tre­će mje­sto u ka­te­go­ri­ji ju­ni­o­ri do 90 kg.
Šah­ma­no­vić je kon­sta­to­vao do­bru i uspje­šnu or­ga­ni­za­ci­ju tak­mi­če­nja i na­gla­sio da su pu­ne tri­bi­ne u sport­skoj sa­li naj­bo­lja po­tvr­da po­sve­će­nog ra­da mo­ma­ka iz sport­skog klu­ba „Pla­vi­us“, što je i re­zul­ti­ra­lo za­pa­že­nim uspje­hom. 
– Pre­sre­ćan sam što sam da­nas sa va­ma jer ste je­dan te­žak po­sao od­ra­di­li pro­fe­si­o­nal­no i na vi­so­kom ni­vou. Ono što je naj­bit­ni­je, kroz ovu vr­stu spor­ta, u pra­vom svje­tlu ste pre­zen­to­va­li Plav i nje­go­ve tu­ri­stič­ke po­ten­ci­ja­le, kao i kul­tu­ru i zdra­ve sti­lo­ve ži­vo­ta, što sport sva­ka­ko pru­ža. Op­šti­na vam sto­ji na ras­po­la­ga­nju i sprem­na je da po­mog­ne vaš klub i pro­mo­vi­še taj sport ko­ji do­pri­no­si zdra­vom ži­vo­tu i pra­vil­nom usmje­re­nju omla­di­ne. Još jed­nom pu­no vam hva­la – na­gla­sio je Šah­ma­no­vić.
Za­hva­liv­ši Šah­ma­no­vi­ću na do­pri­no­su u or­ga­ni­za­ci­ji tak­mi­če­nja, sa po­zi­ci­je pred­sjed­ni­ka Or­ga­ni­za­ci­o­nog od­bo­ra Mir­za Ša­bo­vić je is­ta­kao da je taj sport­ski klub or­ga­ni­za­ci­jom pr­ven­stva is­pi­sao sport­sku isto­ri­ju op­šti­ne Plav, jer se po pr­vi put tu orga­ni­zo­vao ta­ko za­htje­van sport­ski pro­je­kat. 
– Po­wer­lif­ting je sport sna­ge u ko­joj su uklju­če­ne tri di­sci­pli­ne, ču­čanj, bendž-pres i mr­tvo di­za­nje. Iako ni­je­smo pri­mar­no po­ver­lif­ting klub, po­sve­ti­li smo se mak­si­mal­no or­ga­ni­za­ci­ji ovog pr­ven­stva, ko­je je po sve­mu su­de­ći bi­lo vr­lo uspje­šno. Ve­li­ko za­do­volj­stvo mi je da ste pre­po­zna­li naš rad i trud ko­ji smo ulo­ži­li u or­ga­ni­za­ci­ji tak­mi­če­nja. Za­hval­ni smo do­na­to­ri­ma, me­đu ko­ji­ma je bi­la i Op­šti­na Plav, a mi smo se po­tru­di­li da dio od tih skrom­nih sred­sta­va i ušte­di­mo i opre­di­je­li­mo u hu­ma­ni­tar­ne svr­he – is­ta­kao je Ša­bo­vić i do­dao da sa­svim si­gur­no mo­že re­ći da se ra­di o jed­nom isto­rij­skom pro­jek­tu, jer je u Pla­vu po pr­vi put orga­ni­zo­va­no dr­žav­no pr­ven­stvo u ovom spor­tu.
– Ovo je pr­vi klub ove vr­ste u Pla­vu ko­ji oku­plja ama­ter­ske i re­kre­a­tiv­ne spor­ti­ste. Klub bro­ji bli­zu 50 čla­no­va, ko­ji su spor­ti­sti u raz­li­či­tim di­sci­pli­na­ma. Ima­mo niz pro­je­ka­ta i do­brih ide­ja ko­je pla­ni­ra­mo da re­a­li­zu­je­mo u pred­sto­je­ćem pe­ri­o­du, kao or­ga­ni­za­ci­ju sport­skih ak­tiv­no­sti na otvo­re­nom, i to pr­ven­stve­no na Plav­skom je­ze­ru, a upo­red­no sa tim ra­di­će­mo na pro­jek­tu iz­grad­nje otvo­re­nog par­ka za tre­ni­ra­nje ko­ji je je­dan od na­ših ključ­nih pro­je­ka­ta – ka­zao je Ša­bo­vić.
N.V.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"