Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano gradi hotel na tuđem placu * Smjenjuju pomoćnika ministra, a zapošljavaju partijskog vojnika * Vlada krije kome je isplatila 8,68 miliona * Za Ivanovića, Kolarević i Šarića ne morate čekati papire iz Paname * Šansa za studiranje na 13 fakulteta * Brano gradi hotel na tuđem placu * Traže Kameronovu ostavku zbog „Panamskih papira”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Goran Danilović, predsjednik IO Demosa:
Borimo se za poštene izbore, a ne za saradnju sa DPS-om.

Vic Dana :)

Idu policajac i plavuša plažom i plavuša vidi galeba, pa kaže:
●Dragi, vidi, to je roda.
Policajac joj kaže:
●Nije to roda, to je galeb, od njega se prave čokolade.


Muškarac ulazi u knjižaru i pita prodavačicu:
- Imate li knjigu „Muškarac - gazda u kući”? A ona odgovara: „Bajke su na prvom spratu!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2016-04-08 U ULCINJSKOM POLJU OTVOREN VELIKI „OKOV CENTAR” U ponudi 20 hiljada artikala
Dan - novi portal
Ve­li­ki Okov cen­tar otvo­ren je ju­če u Ul­cinj­skom po­lju, kod kru­žnog to­ka ko­ji raz­dva­ja put za Vla­di­mir i Bu­le­var Te­u­ta. No­vi cen­tar je ukup­ne po­vr­ši­ne 1.100 me­ta­ra kva­drat­nih, nu­di pre­ko 20.000 ar­ti­ka­la i po mno­gi če­mu je je­din­stven obje­kat te vr­ste u naj­ju­žni­joj op­šti­ni. No­vo pro­daj­no mje­sto, sim­bo­lič­nim pre­sje­ca­njem lan­ca, u rad je pu­stio vla­snik i di­rek­tor Oko­va Goj­ko Ba­jo­vić sa po­slov­nim part­ne­ri­ma.
- Da­nas je za na­šu fir­mu ve­li­ki dan. Ve­li­ki Okov cen­tri naj­sa­vre­me­ni­je su tr­go­vi­ne u Cr­noj Go­ri. Pro­iz­vo­di naj­bo­ljih svjet­skih mar­ki iz­lo­že­ni su po naj­vi­šim stan­dar­di­ma i sve je od ula­za do ka­se or­ga­ni­zo­va­no sa ci­ljem da ku­po­vi­na bu­de la­ka i ugod­na. Ve­li­či­na Oko­va se pri­je sve­ga ogle­da u lju­di­ma. S jed­ne stra­ne, mi­slim na ve­li­ku že­lju, rad i trud ko­ji smo ulo­ži­li ka­ko bi da­nas sve iz­gle­da­lo ova­ko a ko­ji će­mo na­sta­vi­ti da ula­že­mo ka­ko bi uvi­jek bi­li na naj­vi­šem ni­vou. S dru­ge stra­ne, mi­slim na ogrom­no po­vje­re­nje ko­je nam kup­ci uka­zu­ju iz da­na u dan. To su ve­li­či­ne ko­je se ne mo­gu iz­mje­ri­ti i zbog ko­jih ži­vi­mo i ra­di­mo. Ta­kva je ve­li­či­na i Ul­ci­nja, ali ne u te­ri­to­ri­ji ne­go u kul­tu­ri ra­zno­vr­sno­sti i lju­di­ma. Ul­cinj i Ul­ci­nja­ni su nas od po­čet­ka sr­dač­no pri­hva­ti­li i ov­dje se osje­ća­mo kao na svo­me. Za­to sam da­nas po­no­san jer u ovom gra­du ima­mo svo­ju ve­li­ku ku­ću, ko­ja će za sve vas uvi­jek bi­ti otvo­re­na - ka­zao je Ba­jo­vić. Pot­pa­rol mar­ke­ting slu­žbe Jo­va­na Ša­rac pod­sje­ti­la je da je otva­ra­njem no­vog, ve­li­kog cen­tra za­tvo­re­na ma­nja pro­dav­ni­ca u Ul­ci­nju, ko­ja je sa uspje­hom uslu­ži­va­la gra­đa­ne pu­nih šest go­di­na.
- Di­na­mi­čan rast pred­u­ze­ća je uči­nio da po­sto­je­ća pro­dav­ni­ca bu­de ne­do­volj­na za iz­la­ga­nje či­ta­vog asor­ti­ma­na, pa se me­nadž­ment od­lu­čio za iz­grad­nju mo­der­nog objek­ta ko­ji će bi­ti pr­vi iz­bor Ul­ci­nja­na, ka­da je u pi­ta­nju opre­ma­nje do­ma, ba­šte ili ra­di­o­ni­ce. U no­voj pro­dav­ni­ci kup­ci će po­red stan­dard­nog asor­ti­ma­na, oko­va, ala­ta i opre­me za rad, ba­šten­skog pro­gra­ma, elek­tro i vo­do­vod­nog ma­te­ri­ja­la, mo­ći da na­đu i ve­li­ku po­nu­du pro­iz­vo­da za do­ma­ćin­stvo - ka­za­la je Ša­rac.
Na dan otva­ra­nja odobren je po­pust od mi­ni­mum 15 od­sto na kom­ple­tan asor­ti­man. Pri­pre­mljen je ve­li­ki broj ak­cij­skih pro­iz­vo­da sa još ve­ćim uma­nje­njem ci­je­na, a sva­ki 50. ku­pac do­bio je vri­je­dan po­klon. M.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"