Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni DJEČJA NEDJELJA U OŠ „JUGOSLAVIJA”
Brojne aktivnosti nastavnika i đaka Posjetili i učitelje u penziji
Dan - novi portal
U OŠ „Ju­go­sla­vi­ja obi­lje­ži­li su „Dječ­ju nedjelju” ak­tiv­no­sti­ma pod slo­ga­nom „Me­đu­sob­no po­što­va­nje do­no­si nam bla­go­sta­nje”.
Pre­ma ri­je­či­ma di­rek­to­ri­ce Li­di­je Ra­ko­vić, u ško­li su se či­ta­ve sed­mi­ce od­vi­ja­le broj­ne ak­tiv­no­sti s ci­ljem skre­ta­nja pa­žnje na dje­cu i mla­de, na nji­ho­ve po­tre­be u po­ro­di­ci i dru­štvu, na pra­vo da od­ra­sta­ju u što bo­ljim uslo­vi­ma, te na jed­na­ke šan­se za raz­voj i ostva­re­nje po­ten­ci­ja­la.
Po­če­tak ne­dje­lje obi­lje­ži­lo je upo­zna­va­nje uče­ni­ka s pra­vi­ma dje­te­ta, o če­mu su go­vo­ri­li pred­stav­ni­ci Đač­kog par­la­men­ta i Dječ­jeg sa­ve­za.
Po­vo­dom Da­na uči­te­lja, ko­ji je obi­lje­žen u okvi­ru „Dječ­je ne­dje­lje”, or­ga­ni­zo­va­na je po­sje­ta uči­te­lji­ma u pen­zi­ji. Na ini­ci­ja­ti­vu uče­ni­ka de­ve­tih raz­re­da, pen­zi­o­ni­sa­nim uči­te­lji­ma To­mi­sla­vu Tvr­di­ši­ću i Rad­mi­li Vu­jo­vić uru­če­na su pi­sma za­hval­no­sti. Dan uči­te­lja obi­lje­žen je i u ško­li, pre­zen­ta­ci­jom ko­ju je za uče­ni­ke če­tvr­tog i pe­tog raz­re­da pri­re­di­la uči­te­lji­ca Ve­sna Dra­ško­vić.
Uče­ni­ci pr­vog i dru­gog raz­re­da uče­stvo­va­li su u ra­du li­kov­nih ra­di­o­ni­ca ko­je su se od­vi­ja­le na te­mu „Je­se­nja ša­ra”, dok je za uče­ni­ke tre­ćeg raz­re­da uči­te­lji­ca Ka­ta­ri­na Va­so­vić pri­pre­mi­la pred­sta­vu „Ze­mljo­tre­sna baj­ka”.
Uče­ni­ci pe­tog raz­re­da i odje­lje­nja dje­ce s po­seb­nim po­tre­ba­ma po­ka­za­li su li­kov­no umi­je­će cr­ta­ju­ći na škol­skom po­li­go­nu.
Svi uče­ni­ci i na­stav­ni­ci su to­kom jed­nog da­na no­si­li bi­je­le ma­ji­ce s nat­pi­som „Svi smo jed­na­ki”. Ulo­ge na­stav­ni­ka i dje­ce su za­mi­je­nje­ne, i tog da­na uče­ni­ci su pre­u­ze­li na­stav­nič­ke oba­ve­ze.
De­set uče­ni­ka ško­le i pet čla­no­va bi­bli­o­te­kar­ske sek­ci­je, u prat­nji na­stav­ni­ce Ma­je Si­mo­vić, uče­stvo­va­lo je u ra­du edu­ka­tiv­ne ra­di­o­ni­ce ko­ju je po­vo­dom „Dječ­je ne­dje­lje” or­ga­ni­zo­va­la na­rod­na bi­bli­o­te­ka i či­ta­o­ni­ca „Ivo Vuč­ko­vić”. U škol­skoj bi­bli­o­te­ci odr­ža­no je pre­da­va­nje o uti­ca­ju i opa­sno­sti­ma ko­je pri­je­te na dru­štve­nim mre­ža­ma, kao i pre­zen­ta­ci­ja pod na­zi­vom „Dječ­ja pra­va”, za uče­ni­ke de­ve­tih raz­re­da, ko­ju su u sa­rad­nji sa re­ci­ta­tor­skom sek­ci­jom ško­le pri­pre­mi­le na­stav­ni­ce Ro­sa Vla­ho­vić i An­đe­la Ste­vo­vić.D.S.


Od­ra­sli, čuj­te naš glas

Uče­ni­ci osmog raz­re­da nad­me­ta­li su se u sport­skim igra­ma ko­je su osmi­sli­li na­stav­ni­ci fi­zič­kog vas­pi­ta­nja Mi­lo­rad Đo­no­vić, Zo­ran Lju­mo­vić i Go­ran Kan­ka­raš.
U ho­lu ško­le je to­kom ci­je­le sed­mi­ce bi­la po­sta­vlje­na ku­ti­ja na ko­joj je bio na­pi­san slo­gan „Od­ra­sli, čuj­te naš glas”, a u ko­ju su dje­ca uba­ci­va­la po­ru­ke.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"