Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Radmilin Univerzitet najgori u regionu * Obračunaćemo se sa svima koji prikrivaju dokaze * Tuže državu zbog zakona o švajcarcima * Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Šapat ispod lipe * Pisanje i čitanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-09-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RADE MILOŠEVIĆ, bivši direktor Zavoda za zapo#:
Vrijeme je da se počne sprovođenje zakona prema onima koji zloupotrebljavaju službeni položaj.

Vic Dana :)

Пи­та же­на му­жа:
- Је­си ли ре­као свом ше­фу да нас дво­је не мо­же­мо жи­вје­ти од те тво­је ма­ле пла­те?
Муж од­го­ва­ра:
Је­сам.
Же­на:
- И, што ти је ре­као?
Муж:
- Да се раз­ве­дем...

Ка­же Ци­га Ци­ги:
- Знаш да је умро Вер­са­ће?!
- Ко­ји бре, ори­ги­нал?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2016-09-13 UCG POZITIVNO POSLOVAO U PRVIH ŠEST MJESECI OVE GODINE Uskoro izbori za dekana FNP-a
Dan - novi portal
Uni­ver­zi­tet Cr­ne Go­re je za pr­vih šest mje­se­ci ove go­di­ne po­zi­tiv­no po­slo­vao i to u iz­no­su od 482.540,77 eura, a po­tro­šio je 13.241,00 euro, sa­op­šte­no iz te in­sti­tu­ci­je na­kon sjed­ni­ce Uprav­nog od­bo­ra. Iz Rek­to­ra­ta na­vo­de da su po­da­ci iz kon­so­li­do­va­nog fi­nan­sij­skog iz­vje­šta­ja Uni­ver­zi­te­ta za pe­ri­od od 1. ja­nu­a­ra do 30. ju­na 2016. go­di­ne, sa ko­ji­ma se upo­znao Uprav­ni od­bor UCG, ukup­ni pri­ho­di iz­no­si­li 13.724.423,01 euro, dok su ras­ho­di bi­li 13.241.882,24 eura.
– Na sjed­ni­ci UO do­ne­se­na ja od­lu­ka o iz­bo­ru de­ka­na Mu­zič­ke aka­de­mi­je i o po­kre­ta­nju po­stup­ka za iz­bor de­ka­na Fa­kul­te­ta po­li­tič­kih na­u­ka (FPN). No­vi de­kan Mu­zič­ke aka­de­mi­je bi­će van­red­ni pro­fe­sor UCG Bo­jan Mar­ti­no­vić, a na du­žnost će stu­pi­ti 29. ok­to­bra 2016. go­di­ne, sa­op­šte­no je iz Rek­to­ra­ta.
U sa­op­šte­nju na­vo­de da je usvo­je­na od­lu­ka o odo­bra­va­nju upi­sa do­dat­nog bro­ja stu­de­na­ta na osnov­ne stu­di­je u aka­dem­skoj 2016/2017. go­di­ni na Fa­kul­te­tu li­kov­nih umjet­no­sti i na Ar­hi­tek­ton­skom fa­kul­te­tu.
– Na Stu­dij­skom pro­gra­mu sli­kar­stvo na FLU odo­bren je upis još tri kan­di­da­ta, a na ar­hi­tek­tu­ri njih se­dam. Do­dat­ni upis bi­će iz­vr­šen pre­ma utvr­đe­noj ko­nač­noj rang-li­sti i pod­ra­zu­mi­je­va sta­tus stu­den­ta ko­ji se sam fi­nan­si­ra, na­vo­de u sa­op­šte­nju.
Pred­sjed­nik Uprav­nog od­bo­ra UCG Du­ško Bje­li­ca ka­zao je da je kon­so­li­do­va­ni fi­nan­sij­ski iz­vje­štaj sa­či­nio Sek­tor za fi­nan­si­je UCG, a či­ne ga fi­nan­sij­ski iz­vje­šta­ji svih or­ga­ni­za­ci­o­nih je­di­ni­ca Uni­ver­zi­te­ta, Rek­to­ra­ta i Stu­dent­skog par­la­men­ta UCG.
– Ra­ci­o­nal­nim i do­ma­ćin­skim ru­ko­vo­đe­njem upra­va Uni­ver­zi­te­ta, na če­lu sa rek­to­rom, za­dr­ža­la je po­zi­tiv­ni trend po­slo­va­nja, ostva­riv­ši plus od vi­še od 482,5 hi­lja­da eura. Uprav­ni od­bor po­dr­žao je u cje­lo­sti za­htjev rek­to­ra za do­dje­lu bu­džet­skih sred­sta­va Uni­ver­zi­te­tu Cr­ne Go­re za 2017. go­di­nu, ko­ji je rek­tor upu­tio mi­ni­star­stvi­ma pro­svje­te i fi­nan­si­ja u po­stup­ku sa­gle­da­va­nja i do­no­še­nja dr­žav­nog bu­dže­ta za na­red­nu go­di­nu, re­kao je Bje­li­ca.
D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"