Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * ANB krenula u predizbornu kampanju * Braća tražila reket od 200 hiljada * Pomoćniku dala stan na časnu riječ * Mjesecom tekle rijeke magme * Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * Samir i Kiki u muzičkoj misiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-08-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Zaustavi pandur dizelaša i traži mu vozačku dozvolu. Naravno, dizelaš je nema. Pandur traži ličnu kartu ili pasoš. Dizelaš kaže da nema ništa od toga.
●Dobro, šta imate? - pita pandur.
●Imam retrovizor! - kaže dizelaš.
●Dobro, dajte.
Dizelaš iščupa retrovizor i da mu. Pandur pogleda, pa kaže:
●Pa, kolega, što ne kažete da ste u civilu?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Poljoprivreda - datum: 2016-07-02 U MOSTARU ODRŽANA DVODNEVNA RADIONICA PROJEKTA TERRA Putevi meda
Dan - novi portal
U Mo­sta­ru je ne­dav­no odr­ža­na vi­še­dnev­na ra­di­o­ni­ca na te­mu „Pu­te­vi­ma me­da kroz Dur­mi­tor i Her­ce­go­vi­nu”. Ra­di­o­ni­ce su odr­ža­li pro­fe­so­ri sa fa­kul­te­ta FPMOZ iz Mo­sta­ra i sa Uni­ver­zi­te­ta „Do­nja Go­ri­ca” iz Pod­go­ri­ce. Na ra­di­no­ni­ci su uče­stvo­va­li mr Ne­boj­ša Ve­lič­ko­vić i dipl. ing. Da­ni­je­la Zu­ber iz Sa­vje­to­dav­ne slu­žbe u bilj­noj pro­iz­vod­nji. Na tre­nin­gu su iz­me­đu osta­lih go­vo­ri­li pro­fe­so­ri sa Fa­kul­te­ta pri­rod­no-ma­te­ma­tič­kih i od­goj­nih zna­no­sti dr An­dri­ja­na Osto­jić Mi­hić i dr Ivan Ma­džar, is­pred Tu­ri­stič­ke agen­ci­je La­sta Tra­vel Mo­star mag. Sa­ša Ro­sić Mi­lin­ko­vić, dok su go­sti iz Cr­ne Go­re bi­li sa Fa­kul­te­ta za kul­tu­ru i tu­ri­zam dr. Ines Pa­jo­vić, te sa Fa­kul­te­ta za pre­hram­be­nu teh­no­lo­gi­ju, bez­bjed­nost hra­ne i eko­lo­gi­ju dr. Alek­san­dra Mar­ti­no­vić i Jo­va­na Drob­njak.
Or­ga­ni­za­to­ri ove ra­di­o­ni­ce su Udru­že­nje za pod­u­zet­ni­štvo i po­sao LiNK Mo­star i Sa­vez pče­lar­skih or­ga­ni­za­ci­ja Cr­ne Go­re, za­jed­no sa svo­jim part­ne­ri­ma, Udru­že­njem „Oku­si Her­ce­go­vi­nu” i Cen­trom za ini­ci­ja­ti­ve iz obla­sti odr­ži­vog tu­ri­zma iz Cr­ne Go­re. Ra­di­o­ni­ca je odr­ža­na u ho­te­lu Mo­star, u či­jem ra­du su ak­tiv­no uče­stvo­va­li i pred­stav­ni­ci tu­ri­stič­kih agen­ci­ja BiH i Cr­ne Go­re, Gra­da Mo­sta­ra te gra­do­va i op­šti­na pro­jekt­nog pod­ruč­ja „Ru­te me­da”.
Pro­jekt „TER­RA – Pu­te­vi me­da kroz Dur­mi­tor i Her­ce­go­vi­nu” fi­nan­si­ra Evrop­ska uni­ja u okvi­ru IPA pro­gra­ma pre­ko­gra­nič­ne su­rad­nje Bo­sna i Her­ce­go­vi­na – Cr­na Go­ra. Pro­jekt TER­RA po­ve­zu­je šest op­šti­na iz Cr­ne Go­re (Ža­bljak, Plu­ži­ne, Šav­nik, Nik­šić, Moj­ko­vac i Ko­la­šin) sa de­vet op­šti­na u Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni (gra­do­vi Mo­star i Tre­bi­nje, te op­šti­ne Sto­lac, Ber­ko­vi­ći, Lju­bi­nje, Rav­no, Bi­le­ća, Gac­ko i Ne­ve­si­nje) u ci­lju us­po­sta­vlja­nja odr­ži­ve pre­ko­gra­nič­ne su­rad­nje. Op­šti cilj pro­jek­ta je una­pri­je­di­ti ži­vot­ne stan­dar­de kroz po­dr­šku i pro­mo­ci­ju ru­ral­nog raz­vo­ja i tu­ri­zma pu­tem ti­pič­nih pro­iz­vo­da ko­ji ge­ne­ri­ra­ju pri­ho­de i za­po­šlja­va­nje. S.Ć.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"