Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Sveta i Miloša ne traže ni poslije godinu i po * Filip pogazio ono što je obećao * Bošnjaci nijesu moneta za potkusurivanje * Petorica osumnjičeni za pomaganje džihadistima * Kosim trotoarima mažu oči da brinu o OSI * Sveta i Miloša ne traže ni poslije godinu i po * Kako se prave punđe
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 18-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milorad Martinović, žrtva policijske torture:
- Tužilaštvo je trebalo da pozove komandira i direktora policije i primora ih da odaju zvjeri koje su učestvovale u mom prebijanju. Umjesto toga, oni kao i svi u državi, poštuju mafijaški zakon omerta i ćute.

Vic Dana :)

Šta radi medvjed kad sretne Čak Norisa?
Legne i pravi se mrtav.
Šta je Čak Noris slušao sedamdesetih?
- Devedesete!

Došao Perica kući iz škole i pita ga mama:
- Je li sine, jel ti koji predmet bio posebno težak?
- Da klupa, pala mi je na nogu!

Mladi bračni par ne priča već tri dana.
Četvrti dan žena nađe na stolu papir na kojem piše:
- Probudi me sjutra u sedam sati, tvoj muž.
Sjutra muž se probudi u pola deset i vidi papir na kojem piše:
- Probudi se sedam je sati, tvoja žena.

Ulazi Ciga u kuću, i na sto stavlja ponosno novi telefon, pa ga žena upita:
• Jel’ ti to novi telefon?
• Jašta, novi Ajfon!
• Auu... pa kol’ko s’ ga platijo?
• Ništa, osvojio ga na trci...
• Kakvoj trci, ko je trč’o?
Ciga će:
• Vlasnik Ajfona, pandur i ja!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-03-17 FLEŠ
Dan - novi portal
Uki­ni­te vi­ze
Dr­ža­vlja­ni Jer­me­ni­je mo­gu od 1. apri­la do 31. ok­to­bra ula­zi­ti, pre­la­zi­ti ili bo­ra­vi­ti u Cr­noj Go­ri do 30 da­na bez vi­ze, sa va­že­ćom put­nom is­pra­vom, na­vo­di se u od­lu­ci ko­ju je usvo­ji­la Vla­da. Ista od­lu­ka va­ži i za dr­ža­vlja­ne Ka­zah­sta­na.
Na sjed­ni­ci odr­ža­noj u če­tvr­tak u Pod­go­ri­ci, Vla­da je do­ni­je­la od­lu­ku o po­sta­vlje­nju Te­i­mu­ra­za Kurk­hu­li­ja za po­ča­snog kon­zu­la Cr­ne Go­re u Tbi­li­si­ju, sa nad­le­žno­šću za či­ta­vu te­ri­to­ri­ju Gru­zi­je.M.V.

Neo­p­hod­na iz­mje­na za­ko­na
Da je Za­kon o iz­bo­ru od­bor­ni­ka i po­sla­ni­ka usvo­jen u de­cem­bru da­nas ne bi bi­li u si­tu­a­ci­ji u ko­joj se na­šla cr­no­gor­ska jav­nost ka­da su u pi­ta­nju pot­pi­si po­dr­ške pred­sjed­nič­kim kan­di­da­ti­ma, ka­za­la je po­sla­nik DPS-a Mar­ta Šće­pa­no­vić. Ona je re­kla da to mo­že da pot­kri­je­pi či­nje­ni­com da je jed­na od pre­po­ru­ka OEBS-a u iz­mje­ni za­ko­na bi­la da je­dan gra­đa­nin mo­že po­dr­ža­ti vi­še li­sti.
– Ove naj­no­vi­je, da ka­žem mo­gu­će, zlo­u­po­tre­be pot­pi­sa gra­đa­na upra­vo po­tvr­đu­ju da je ona pre­po­ru­ka OEBS-a, ko­ja je pred­lo­že­na iz­mje­na­ma i do­pu­na Za­ko­na o iz­bo­ru od­bor­ni­ka i po­sla­ni­ka, za­i­sta i bi­la neo­p­hod­na i od­no­si­la se u ovom slu­ča­ju na pot­pi­se za iz­bor­ne li­ste gra­đa­na – re­kla je Šće­pa­no­vi­će­va za RTCG.M.V.

Pri­mi­li 30 no­vih čla­no­va
Na sjed­ni­ci Op­štin­skog od­bo­ra Sa­vje­ta mla­dih DPS Bar u rad ovog or­ga­na uklju­če­no je 30 no­vih, mla­dih lju­di ko­ji su, ka­ko je sa­op­šte­no, is­ka­za­li sprem­nost da svo­jim za­la­ga­njem, ener­gi­ji­om i en­tu­zi­ja­zmom do­pri­ne­su bo­ljem i kva­li­tet­ni­jem ra­du Sa­vje­ta mla­dih. Ka­ko je sa­op­šte­no iz ove par­ti­je, pred­sjed­nik Sa­vje­ta mla­dih Bo­ži­dar Jan­ko­vić ka­zao je da je si­gu­ran da će na­kon lo­kal­nih iz­bo­ra, ko­ji će bi­ti odr­ža­ni u ma­ju, od­re­đe­ni broj iz re­do­va čla­no­va Sa­vje­ta mla­dih DPS Ba­ra bi­ti do­no­si­o­ci ozbilj­nih po­li­tič­kih od­lu­ka. Ta­ko­đe, is­ka­zao je za­do­volj­stvo ve­li­kim bro­jem mla­dih li­ca ko­ji su od­lu­či­li da se pri­klju­če ra­du par­ti­je.
Jan­ko­vić je na­veo da je za­jed­nič­ki cilj svih „da osta­vi­mo do­bar re­zul­tat na pred­sto­je­ćim pred­sjed­nič­kim i lo­kal­nim iz­bo­ri­ma, ko­ji će bi­ti 30 od­sto bo­lji u od­no­su na re­zul­tat ko­ji je Sa­vjet mla­dih DPS Bar ostva­rio na par­la­men­tar­nim iz­bo­ri­ma odr­ža­nim 2016. go­di­ne”.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"