Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Čašćavali ga i Milo i Brano * Migo zapošljavao i kuvare, DPS popisivao glasače * Filip neće jer ne odgovara DPS-u * Sebi povećavali, radnicima smanjivali plate * Čašćavali ga i Milo i Brano * Srbija, lično * Dačićeva posjeta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, direktorica CGO:
– Bez hapšenja krupnih riba nema pristupa EU.

Vic Dana :)

Ćaskaju dvije glumice:
– Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna!
Druga će:
– Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu!

Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre od neoženjenog.

Igra Bosna protiv Brazila i šutira Ronaldinjo slobodan udarac, a živi zid se okrenuo prema svom golu. Golman se dere na njih:
– Šta ba, radite?
– Ćut` bolan, hoćemo i mi da vidimo gol!

Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!

Čak Noris je osvojio Vimbldon bejzbol palicom.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika PREDSJEDNIŠTVO DPS-A ODLUČUJE O ČELNIKU CETINJSKE OPŠTINE
U igri četiri kandidata
Predstavnici cetinjskog DPS-a U igri četiri kandidata Predstavnici DPS-a Aleksandar Kašćelan, Oskar Huter, Borislav Pravilović i Borislav Prlja kandidati za novog gradonačelnika Cetinja
U igri za no­vog gra­do­na­čel­ni­ka Ce­ti­nja su pred­stav­ni­ci DPS-a Alek­san­dar Ka­šće­lan, Oskar Hu­ter, Bo­ri­slav Pr­lja i Bo­ri­slav Pra­vi­lo­vić, a ko­nač­nu ri­ječ bi tre­ba­lo da da Pred­sjed­ni­štvo DPS-a na da­na­šnjoj sjed­ni­ci. Ka­ko je sa­op­šte­no „Da­nu”, oče­ku­je se da funk­ci­ju pred­sjed­ni­ka ce­tinj­skog par­la­men­ta pre­u­zmu Ma­ja Ćet­ko­vić ili Jo­van Mar­ti­no­vić, ta­ko­đe ka­dro­vi DPS-a, a što bi mo­glo da bu­de po­zna­to na­kon sjed­ni­ce Pred­sjed­ni­štva De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta, ko­joj će pred­sje­da­va­ti čel­nik stran­ke Mi­lo Đu­ka­no­vić.
Ka­da vrh DPS-a da ze­le­no svje­tlo za ka­drov­ska rje­še­nja, do­ći će do pot­pi­si­va­nja ko­a­li­ci­o­nog ugo­vo­ra sa So­ci­jal­de­mo­kra­ta­ma, što bi mo­glo da bu­de ozva­ni­če­no već u če­tvr­tak.
Uslov So­ci­jal­de­mo­kra­ta (SD), sa ko­ji­ma DPS sa­da pre­go­va­ra o for­mi­ra­nju ve­ći­ne, je­ste da ni­ko iz kru­ga naj­bli­žih sa­rad­ni­ka biv­šeg gra­do­na­čel­ni­ka Alek­san­dra Bog­da­no­vi­ća ne tre­ba da bu­de dio naj­u­žeg ru­ko­vod­stva no­ve lo­kal­ne upra­ve.
Pret­hod­no su pred­stav­ni­ci ce­tinj­skih So­ci­jal­de­mo­kra­ta pre­da­li za­htjev pred­sje­da­va­ju­ćem Skup­šti­ne Pre­sto­ni­ce da na­sta­vak kon­sti­tu­tiv­ne sjed­ni­ce tog ti­je­la bu­de odr­žan u pe­tak. U na­stav­ku sjed­ni­ce, pre­ma ra­ni­je utvr­đe­nom dnev­nom re­du, od­bor­ni­ci bi tre­ba­lo da iza­be­ru no­vog pred­sjed­ni­ka grad­skog par­la­men­ta.
Po­što je sjed­ni­ca Pred­sjed­ni­štva De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta za­ka­za­na je da­nas, ta­da bi mo­gla da bu­de do­ni­je­ta i od­lu­ka o pot­pi­si­va­nju ko­a­li­ci­o­nog spo­ra­zu­ma iz­me­đu te par­ti­je i So­ci­jal­de­mo­kra­ta, či­me bi bi­la for­mi­ra­na no­va ve­ći­na.
Iz SD-a je ne­zva­nič­no sa­op­šte­no da su dvi­je stran­ke usme­no po­sti­gle do­go­vor, i to na osno­vu plat­for­me ko­ja je pre­da­ta DPS-u, pa je re­al­no oče­ki­va­ti da spo­ra­zum bu­de zva­nič­no pot­pi­san u če­tvr­tak.
Kon­sti­tu­tiv­na sjed­ni­ca Skup­šti­ne Ce­ti­nja po­če­la je kra­jem de­cem­bra pro­šle go­di­ne, a na njoj su po­tvr­đe­ni man­da­ti od­bor­ni­ci­ma ko­ji će to­kom na­red­ne če­ti­ri go­di­ne pred­sta­vlja­ti gra­đa­ne. Na osno­vu te od­lu­ke, De­mo­krat­sku par­ti­ju so­ci­ja­li­sta u par­la­men­tu za­stu­pa­će Alek­san­dar Bog­da­no­vić, Jo­van Mar­ti­no­vić, Mi­lo­van Jan­ko­vić, Ana Ni­ko­lić, Mla­den Pe­ri­šić, Bo­ri­slav Pra­vi­lo­vić, Oskar Hu­ter, Ma­ja Ćet­ko­vić, Alek­san­dar Ka­šće­lan, Mom­či­lo Mar­ti­no­vić, Bla­go­ta Ra­du­lo­vić, Sil­va­na Ra­do­njić, Sre­ten Mr­va­lje­vić, Mar­jan Sto­ja­no­vić, Ra­do­van Br­no­vić i Va­len­ti­na Vu­jo­vić. Ka­ko je dio funk­ci­o­ne­ra DPS-a na dru­gim jav­nim funk­ci­ja­ma, po­put Bog­da­no­vi­ća, ko­ji je sa­da mi­ni­star kul­tu­re, oče­ku­je se da će u klu­bu od­bor­ni­ka bi­ti pro­mje­na. U So­ci­jal­de­mo­kra­ta Cr­ne Go­re u par­la­men­tu će bi­ti Ivan Ga­zi­vo­da i Ivan Iva­no­vić.
Od­bor­ni­ci Gra­đan­skog po­kre­ta URA su Fi­lip Adžić, Pe­tar Mar­ti­no­vić, Goj­ko Ber­ku­ljan, Do­brin­ka Đor­đić i Slav­ko Šo­le Jan­ko­vić. De­mo­krat­sku Cr­nu Go­ru u grad­skom par­la­men­tu će pred­sta­vlja­ti Iva­na Vu­jo­vić, Da­ni­lo Mr­va­lje­vić, Mi­loš Ba­kić, Je­le­na Pe­tro­vić i Bal­ša Ra­ko­vić. Od­bor­ni­ci So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je su Ni­ko­la Đu­ra­ško­vić, Želj­ko Če­le­bić i Ve­sna To­ma­no­vić. Man­da­ti u ime Sta­re gar­de Li­be­ral­nog sa­ve­za Cr­ne Go­re pri­pa­da­ju Go­ra­nu Vu­šu­ro­vi­ću i Mi­o­mi­ru Pe­ra­zi­ću. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"