Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika fleš
Dan - novi portal
Dar­ma­no­vić u Bri­se­lu

Mi­ni­star vanj­skih po­slo­va Cr­ne Go­re Sr­đan Dar­ma­no­vić uče­stvo­va­će da­nas u Bri­se­lu na rad­nom ruč­ku mi­ni­sta­ra vanj­skih po­slo­va dr­ža­va čla­ni­ca i dr­ža­va kan­di­da­ta EU. Ka­ko je sa­op­šte­no iz Vla­de, Dar­ma­no­vi­ća do­la­zi u Bri­sel na po­ziv eston­skog še­fa di­plo­ma­ti­je, kao pred­sje­da­va­ju­ćeg Sa­vje­ta Evrop­ske uni­je.
–Mi­ni­star Dar­ma­no­vić će ima­ti i niz bi­la­te­ral­nih su­sre­ta sa vi­so­kim evrop­skim zva­nič­ni­ci­ma. To­kom po­sje­te Bri­se­lu, šef cr­no­gor­ske di­plo­ma­ti­je odr­ža­će i pre­da­va­nje na In­sti­tu­tu za me­đu­na­rod­ne od­no­se Eg­mont-Ro­jal, na te­mu „Bez­bjed­no­sni iza­zo­vi na Za­pad­nom Bal­ka­nu – in­te­gra­ci­ja kao pri­li­ka da se ide na­pri­jed” –na­vo­di se u sa­op­šte­nju. M.V.


Po­dr­ška re­for­ma­ma

Sa­vjet­nik u Di­rek­to­ra­tu za evrop­ske fon­do­ve Mi­ni­star­stva evrop­skih po­slo­va Bo­jan Vu­jo­vić ka­zao je da je Cr­na Go­ra po­sve­će­na re­gi­o­nal­noj sa­rad­nji kao va­žnom aspek­tu pro­ce­sa evrop­ske in­te­gra­ci­je i me­ha­ni­zmu ko­ji omo­gu­ća­va spro­vo­đe­nje va­žnih re­gi­o­nal­nih in­fra­struk­tur­nih pro­je­ka­ta. On je re­kao da je Cr­na Go­ra po­sred­stvom fi­nan­sij­skih in­stru­me­na­ta u okvi­ru Ber­lin­skog pro­ce­sa is­ko­ri­sti­la pre­ko 80 mi­li­o­na eura bes­po­vrat­ne po­dr­ške EU, što je va­žan pod­sti­caj di­na­mič­ni­jem eko­nom­skom ra­stu cr­no­gor­ske eko­no­mi­je.
– Po­red raz­vo­ja in­fra­struk­tu­re, re­form­ske mje­re ko­je EU po­dr­ža­va u okvi­ru Agen­de po­ve­zi­va­nja do­pri­no­se usva­ja­nju va­žnih evrop­skih stan­dar­da i omo­gu­ća­va­ju gra­đa­ni­ma re­gi­o­na da kroz kon­kret­ne ko­ri­sti una­pri­je­de ži­vot­ni stan­dard – na­gla­sio je Vu­jo­vić.M.V.


Ja­ča­ti sa­rad­nju

Bi­la­te­ral­ne po­li­tič­ke kon­sul­ta­ci­je iz­me­đu pred­stav­ni­ka mi­ni­star­sta­va vanj­skih po­slo­va Cr­ne Go­re i Ko­so­va (pod re­zo­lu­ci­jom 1244) odr­ža­ne su u Pri­šti­ni. Ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju, de­le­ga­ci­je su pred­vo­di­li ge­ne­ral­ni di­rek­tor za bi­la­te­ral­ne po­slo­ve u Mi­ni­star­stvu vanj­skih po­slo­va Cr­ne Go­re am­ba­sa­dor Ivan Le­ko­vić i ge­ne­ral­ni di­rek­tor za bi­la­te­ral­ne po­slo­ve u Mi­ni­star­stvu vanj­skih po­slo­va Ko­so­va Al­bert Pren­kaj.
Obo­stra­no je kon­sta­to­va­no da su od­no­si Cr­ne Go­re i Ko­so­va do­bri i da se u kon­ti­nu­i­te­tu raz­vi­ja­ju, uz re­do­van di­ja­log na vi­so­kom i rad­nom ni­vou.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"