Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Porodica iz Nikšića uzimala milione od kokaina * Glasali umjesto žene koja je bila u bolnici * Cetinje pod vodom * Četvorke nazdravljaju punoljetstvu * Porodica iz Nikšića uzimala milione od kokaina * Muzička čarolija Ivana Zaka * „Zar je moguće” na malim ekranima
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 01-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ljiljana Raičević, direktorica Sigurne ženske ku&:
– Za nasilje nema opravdanja. Ne postoji „neće više”. Ako te je jednom udario, opet će.

Vic Dana :)

Nastavnica pita Pericu: „Perice znaš li ko je izumio ljuti sos?”
A Perica kaže: „Pa izumio je moj tata jer je sinoć vikao na konzervu sosa.”

Pita učiteljica đake:
– Odakle dobijamo struju?
Perica će na to:
– Iz zoološkog vrta.
– Otkud ti to Perice, pita učiteljica, a on će:
– Pa kad je prije neko veče nestala struja, tata je ljutito rekao:
– Vidi, ovi majmuni opet isključili.

Sjedi Perica ispred zgrade i plače. Prolazi jedna žena i pita ga:
– Je li, dijete, što plačeš?
– Buuu, tata se udario čekićem po prstu.
– A što ti plačeš kad se on udario?
– Pa u početku sam se smijao...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SOCIJALDEMOKRATE POČELE RAD NA PLATFORMI ZA PREGOVORE NA CETINJU, DEMOKRATE PORUČILE
Odriču se svih funkcija da DPS ostane bez vlasti Kako nam funkcije i privilegije nijesu motiv za bavljenje politikom, spremni smo i da sva mjesta Demokrata ustupimo onima koji neće sa DPS-om – sve za oslobođenje Cetinja – poručili su iz Demokratske Crne Gore
Dan - novi portal
Bez ika­kvih za­te­za­nja i odu­go­vla­če­nja, po­dr­ža­će­mo pred­log Gra­đan­skog po­kre­ta URA i SDP-a da mje­sto gra­do­na­čel­ni­ka pri­pad­ne So­ci­jal­de­mo­kra­ta­ma, a ka­ko nam funk­ci­je i pri­vi­le­gi­je ni­je­su mo­tiv za ba­vlje­nje po­li­ti­kom, sprem­ni smo i da sva mje­sta De­mo­kra­ta ustu­pi­mo oni­ma ko­ji ne­će sa DPS-om, sa­op­šte­no je iz De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re. Iz te stran­ke su nam ka­za­li da su uvje­re­ni da ne­će bi­ti „nik­šić­kog sce­na­ri­ja“, ni­ti bi­lo ka­kvih re­ži­ja spasa­va­nja DPS-a, već da će svi kao je­dan sta­ti na stra­nu Ce­ti­nja.
– Što se ti­če De­mo­kra­ta, sa na­ma su gra­đa­ni uvi­jek na­či­sto: u ci­lju pri­je­ko po­treb­nih pro­mje­na i raz­vla­šći­va­nja or­ga­ni­zo­va­ne kri­mi­nal­ne gru­pe DPS-a u pre­sto­ni­ci, iako iz­u­zet­no re­spek­ta­bi­lan po­li­tič­ki su­bjekt, sa sve­ga 50 gla­so­va do naj­ja­če opo­zi­ci­o­ne par­ti­je u pre­sto­ni­ci, bez ika­kvih za­te­za­nja i odu­go­vla­če­nja po­dr­ža­će­mo pred­log URA i SDP da mje­sto gra­do­na­čel­ni­ka pri­pad­ne SD. A ka­ko nam funk­ci­je i pri­vi­le­gi­je ni­je­su mo­tiv za ba­vlje­nje po­li­ti­kom, sprem­ni smo i da sva mje­sta De­mo­kra­ta ustu­pi­mo oni­ma ko­ji ne­će sa DPS-om – sve za oslo­bo­đe­nje Ce­ti­nja – po­ru­či­li su iz De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re.
So­ci­jal­de­mo­kra­te su for­mi­ra­le pre­go­va­rač­ki tim za pre­go­vo­re o kon­sti­tu­i­sa­nju vla­sti na Ce­ti­nju, či­ji će ko­or­di­na­to­ri bi­ti pot­pred­sjed­nik stran­ke Da­mir Še­ho­vić i no­si­lac li­ste te par­ti­je na iz­bo­ri­ma u pre­sto­ni­ci 26.no­vem­bra Ivan Ga­zi­vo­da. Pre­go­vo­ri će po­če­ti na­kon što ce­tinj­ski OIK pro­gla­si iz­bor­ne re­zul­ta­te, a pi­ta­nje je da li će SD da­ti po­dr­šku DPS-u ili opo­zi­ci­ji, jer dva man­da­ta stran­ke Iva­na Bra­jo­vi­ća pred­sta­vlja­ju tas na va­gi.
Iz te par­ti­je su nam sa­op­šti­li da tre­nut­no ra­de na iz­ra­di pro­gram­ske plat­for­me za raz­go­vo­re.
– U toj plat­for­mi se ba­vi­mo pro­gra­mom na osno­vu ko­jeg će funk­ci­o­ni­sa­ti bu­du­ća lo­kal­na vlast. Bi­će nam po­treb­no vre­me­na da to usa­gla­si­mo sa po­ten­ci­jal­nim part­ne­ri­ma. Tek na­kon to­ga na red do­la­ze ka­drov­ska pi­ta­nja – sa­op­šti­le su So­ci­jal­de­mo­kra­te.
Pret­hod­no su iz Gra­đan­skog po­kre­ta URA po­ru­či­li da ni­jed­na funk­ci­ja i ni­jed­no per­so­nal­no rje­šnje ni­je­su i ne mo­gu bi­ti va­žni­ji od smje­ne kri­mi­nal­nog DPS-a i pro­spe­ri­te­ta Ce­ti­nja.
Po­li­tič­ki di­rek­tor DPS-a Tar­zan Mi­lo­še­vić ka­zao je za „Dan” da oče­ku­je da će pre­go­vo­ri sa So­ci­jal­de­mo­kra­ta­ma na Ce­ti­nju po­če­ti vr­lo br­zo.
– Mi smo ko­a­li­ci­o­ni part­ne­ri na dr­žav­nom ni­vou i u vi­še op­šti­na i za­to vje­ru­jem da će­mo na­sta­vi­ti sa­rad­nju, pri­je sve­ga na prin­ci­pi­ma funk­ci­o­nal­no­sti i pro­fe­si­o­nal­no­sti. Sva­ka­ko, uz pu­no uva­ža­va­nje iz­bor­nog re­zul­ta­ta – re­kao je Mi­lo­še­vić.
Go­vo­re­ći o tvrd­nja­ma opo­zi­ci­je da su iz­bo­ri 26. no­vem­bra bi­li ne­re­gu­lar­ni, on je na­veo da se ne­re­gu­lar­no­sti naj­bo­lje iz­ra­ža­va­ju kroz pri­mjed­be na bi­rač­kom mje­stu, „ko­jih uop­šte ni­je bi­lo, ili su bi­le teh­nič­ke pri­ro­de”.
– Mi­slim da su bi­rač­ki od­bo­ri pro­fe­si­o­nal­no oba­vi­li svoj po­sao, što po­ka­zu­ju i iz­vje­šta­ji op­štin­skih iz­bor­nih ko­mi­si­ja – na­veo je Mi­lo­še­vić.
M.V.


Re­zul­ta­ti iz­bo­ra sna­žan za­ma­jac

Pred­sjed­ni­štvo De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta je na sjed­ni­ci ko­jom je pred­sje­da­vao li­der te par­ti­je Mi­lo Đu­ka­no­vić za­klju­či­lo da su re­zul­ta­ti ko­je su ostva­ri­li na lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u ne­dje­lju po­ka­za­telj su­per­i­or­no­sti te­melj­nih vri­jed­no­sti po­li­ti­ke ko­ju vo­di ta par­ti­ja.
Ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju DPS-a, ubje­dlji­ve po­bje­de ko­je su ostva­re­ne na Ce­ti­nju, u Moj­kov­cu, Pet­nji­ci i Tu­zi­ma bi­će sna­žan za­ma­jac svim par­tij­skim struk­tu­ra­ma uoči lo­kal­nih iz­bo­ra u Ul­ci­nju za­ka­za­nih za 4. fe­bru­ar na­red­ne go­di­ne.
– Tu su i iz­bo­ri ko­ji će bi­ti odr­ža­ni u Be­ra­na­ma, ali i pred­sjed­nič­ki i lo­kal­ni iz­bo­ri u osta­lim op­šti­na­ma ko­ji će bi­ti odr­ža­ni to­kom pro­lje­ća na­red­ne go­di­ne – na­ve­li su iz DPS-a.
Na sjed­ni­ci su raz­ma­tra­ne i pro­ce­du­re i ak­tiv­no­sti uoči op­štin­skih iz­bor­nih kon­fe­ren­ci­ja u op­štin­skim od­bo­ri­ma DPS-a u Bu­dvi i Her­ceg No­vom.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"