Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Staviću tačku na podjele u partiji * Mržnju i podmetanja ostavljam drugima * Baćinom sinu kazna osam mjeseci i 30.000 * Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Čovjek miš * Srpski zavoj o srpsko rame
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
IVAN VUJOVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
Premijeri Albanije i Makedonije nisu imali previše partnerskog razumijevanja zbog bojkota parlamenata, ali su istrajali i danas su lideri koji su pobijedili autokratije.

Vic Dana :)

Čovjek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
- Jao, to mora da je moj muž!
Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezvjeren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
- Objasni mi šta ti znači ono „to je moj muž”, pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
- Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SLOVENAČKI PREMIJER MIRO CERAR POSJETIO CETINJE Podrška integracijama i ulaganjima
Dan - novi portal
Pre­mi­jer Slo­ve­ni­je Mi­ro Ce­rar po­sje­tio je Ce­ti­nje i tom pri­li­kom po­zdra­vio pod­sti­ca­je ko­je se nu­de in­ve­sti­to­ri­ma na te­ri­to­ri­ji pre­sto­ni­ce u ci­lju kre­i­ra­nja po­volj­nog po­slov­nog am­bi­jen­ta, na­vo­de­ći da je spre­man da o to­me in­for­mi­še slo­ve­nač­ke in­ve­sti­to­re. Ka­ko je sa­op­šte­no, Ce­rar je raz­go­va­rao sa gra­do­na­čel­ni­kom Ce­ti­nja Alek­san­drom Bog­da­no­vi­ćem, ko­jem je ka­zao da je ohra­bren ak­tiv­no­sti­ma ko­je spro­vo­di pre­sto­ni­ca Ce­ti­nje u di­je­lu obez­bje­đi­va­nja do­na­ci­ja iz me­đu­na­rod­nih fon­do­va.
– Kao po­seb­no va­žno je is­ta­kao pod­sti­ca­je ko­je se nu­de in­ve­sti­to­ri­ma na te­ri­to­ri­ji pre­sto­ni­ce, u ci­lju kre­i­ra­nja po­volj­nog po­slov­nog am­bi­jen­ta, te is­ka­zao sprem­nost da o to­me in­for­mi­še slo­ve­nač­ke in­ve­sti­to­re – sa­op­šte­no je iz ce­tinj­ske lo­kal­ne sa­mo­u­pra­ve.
Slo­ve­nač­ki pre­mi­jer je to­kom bo­rav­ka u cr­no­gor­skoj pre­sto­ni­ci ob­i­šao Dvor kra­lja Ni­ko­le, Umjet­nič­ki mu­zej, Iko­nu Bo­go­ro­di­ce Fi­le­rm­ske i Nje­go­še­vu bi­ljar­du, a po­sje­ta je za­vr­še­na obi­la­skom Na­ci­o­nal­nog par­ka Lov­ćen.
Bog­da­no­vić je za­hva­lio na po­dr­šci ko­ju Slo­ve­ni­ja pru­ža Cr­noj Go­ri u pro­ce­su evro­a­tlant­skih in­te­gra­ci­ja i oci­je­nio da sa­rad­nja dvi­ju ze­ma­lja mo­že bi­ti pri­mjer osta­li­ma u re­gi­o­na.
Ka­ko je sa­op­šte­no, Bog­da­no­vić je za­hva­lio na pro­fe­si­o­nal­noj i pri­ja­telj­skoj po­dr­šci Slo­ve­ni­je u pro­ce­su evrop­skih in­te­gra­ci­ja, do­da­ju­ći da su is­ku­stva Slo­ve­ni­je od iz­u­zet­ne va­žno­sti u tom za­htjev­nom pro­ce­su.
– Gra­do­na­čel­nik je upo­znao pre­mi­je­ra Ce­ra­ra sa sa­dr­ža­jem ne­dav­no usvo­je­nog Za­ko­na o pre­sto­ni­ci i iz­ra­zio za­do­volj­stvo zbog či­nje­ni­ce da će Ce­ti­nje na­kon pre­se­lje­nja Mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va, usko­ro po­no­vo po­sta­ti di­plo­mat­ski cen­tar Cr­ne Go­re – pi­še u sa­op­šte­nju.
Bog­da­no­vić je in­fo­r­mi­sao Ce­ra­ra o pro­jek­ti­ma ko­ji se re­a­li­zu­ju u cr­no­gor­skoj pre­sto­ni­ci i ak­tiv­no­sti­ma grad­ske upra­ve na pla­nu me­đu­na­rod­ne sa­rad­nje, na­gla­siv­ši da je u pret­hod­ne če­ti­ri go­di­ne, za­hva­lju­ju­ći tim ak­tiv­no­sti­ma, obez­bi­je­đe­no pre­ko 20 mi­li­o­na eura do­na­ci­je za grad­ske pro­jek­te.
– Gra­do­na­čel­nik je is­ta­kao da će pre­sto­ni­ca kan­di­do­va­ti je­dan od pro­je­ka­ta kod Cen­tra za me­đu­na­rod­nu sa­rad­nju i raz­voj Vla­de Slo­ve­ni­je, pre­ko ko­jeg je Re­pu­bli­ka Slo­ve­ni­ja već re­a­li­zo­va­la do­na­ci­je u Cr­noj Go­ri – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Z.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"