Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Zajedno i u smrt * Spreman sam i na sto godina robije * Kap po kap uništiše KAP * Zbrinuli porodice u državnim institucijama * Zajedno i u smrt * Dan kada je narod odbranio državu * Zid za čelo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Svetalana Pešić, Centar za građansko obrazovanj:
– Kada je riječ o načinu trošenja budžetskih sredstava imamo dvostruke aršine. Najugroženiji slojevi jasno vide da se preko njih prelama sva štednja, dok se na drugim stranama neštedimice troši.

Vic Dana :)

Pripremili se ludaci da pobjegnu iz ludnice i spremili plan:
1. Uspavati čuvara i uzeti ključeve.
2. Otvoriti prva i druga vrata.
3 Pobjeći na slobodu!
I jedne večeri krenuli, uspavili čuvara, otvorili prva i druga vrata i onda je vođa rekao:
●Proba uspjela, sjutra bježimo!

Žena u parku nailazi na starca i ne može a da ne primijeti koliko srećno izgleda. Zastane i pita ga:
- Izgledate tako srećno i zadovoljno! Koja je tajna tako srećnog i dugog života!?
- Pušim kamaru cigareta, pijem litar piva dnevno, jedem samo masnu hranu i nikada ne vježbam.
- Stvarno!? Nevjerovatno! A koliko imate godina?
- 36.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-07-15 PREDSJEDNIK EVROPSKOG PARLAMENTA STIŽE U DVODNEVNU POSJETU CRNOJ GORI I Tajani zaobišao opoziciju
Dan - novi portal
Pred­sjed­nik Evrop­skog par­la­men­ta An­to­nio Ta­ja­ni bo­ra­vi­će u zva­nič­noj po­sje­ti Cr­noj Go­ri 18. jula, tokom koje ni­je­su pred­vi­đe­ni raz­go­vo­ri sa opo­zi­ci­o­nim par­ti­ja­ma.
Ka­ko je na­ja­vlje­no, to­kom po­sje­te Ta­ja­ni će se sa­sta­ti sa pred­sjed­ni­kom Cr­ne Go­re Fi­li­pom Vu­ja­no­vi­ćem, pred­sjed­ni­kom Skup­šti­ne Iva­nom Bra­jo­vi­ćem i pre­mi­je­rom Du­škom Mar­ko­vi­ćem.
Su­sret sa cr­no­gor­skom opo­zi­ci­jom ni­je u mar­tu ove go­di­ne ima­la ni Fe­de­ri­ka Mo­ge­ri­ni, pred­stav­nik Evrop­ske uni­je za vanj­sku po­li­ti­ku i bez­bjed­no­sne po­slo­ve i pot­pred­sjed­nik Evrop­ske ko­mi­si­je. Ona je go­vo­ri­la u cr­no­gor­skom par­la­men­tu, sa­op­šta­va­ju­ći da ža­li što opo­zi­ci­ja ne pri­su­stvu­je, a na­kon to­ga se sa­sta­la sa­mo sa pre­mi­je­rom Du­škom Mar­ko­vi­ćem.
U ju­nu ove go­di­ne evrop­ski ko­me­sar za pro­ši­re­nje Jo­ha­nes Han bo­ra­vio je u Cr­noj Go­ri. Umje­sto di­rekt­nog sa­stan­ka sa opo­zi­ci­jom, za par­ti­je ko­je či­ne par­la­men­tar­nu ma­nji­nu imao je sa­mo po­ru­ku, ko­ju je sa­op­štio na­kon raz­go­vo­ra sa Du­škom Mar­ko­vi­ćem, da boj­kot par­la­men­ta ni­je rje­še­nje.
Ka­ko je sa­op­šte­no iz Ta­ja­ni­je­vog ka­bi­ne­ta, 19. ju­la će pri­su­stvo­va­ti kon­fe­ren­ci­ji ko­ju or­ga­ni­zu­je Pri­vred­na ko­mo­ra Cr­ne Go­re.
– Kon­fe­ren­ci­ja je po­sve­će­na mo­guć­no­sti in­ve­sti­ra­nja u Cr­nu Go­ru, u obla­sti in­fra­struk­tu­ra. Pri­su­stvo­va­će i naj­vi­ši pred­stav­ni­ci Evrop­ske in­ve­sti­ci­o­ne ban­ke i Evrop­ske ban­ke za ob­no­vu i raz­voj – pi­še u sa­op­šte­nju.
Ita­li­jan­ske agen­ci­je pre­no­se da će Ta­ja­ni po­sje­ti­ti i gra­di­li­šte Ter­ne, u sklo­pu pro­jek­ta po­ve­zi­ca­nja ita­li­jan­ske i cr­no­gor­ske mre­že ener­get­skim ka­blom.
Ta­ja­ni je po­sje­tu Cr­noj Go­ri na­ja­vio i na svom zva­nič­nom tvi­ter na­lo­gu, ocje­nju­ju­ći da će sta­bil­nost na Bal­ka­nu do­ni­je­ti ve­li­ki eko­nom­ski rast.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"