Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Roganović osumnjičen za lažne dojave * Damjanović: Neću vratiti mandat SNP: Ne valja mu partija, ali valjaju mandat i Prva banka * Cetinjanin ranjen u vrat * Čudotvorac sabrao hiljade vjernika * Mlađi smo nego što smo mislili * Roganović osumnjičen za lažne dojave * Krst Svetog Jovana Vladimira štiti Crnu Goru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik URA :
Ni nakon dvije godine gradnje nemamo nijedan metar autoputa. Svaki treći euro u budžetu je pozajmljen, a tek nas čeka zaduživanje za autoput jer je dosad povučeno 200 miliona eura.

Vic Dana :)

Potrošnja
Prodavac automobila objašnjava plavuši:
- Ovaj automobil troši u gradu 8 litara, a na otvorenom troši 6 litara.
Ova ga iznenađeno upita:
- Molim Vas, pa kako auto zna da li je u gradu ?!

Fata: Šta bi ti, bolan, volio da sam ja?Mujo: Kalendar.Fata: Što, je l‘ da me gledaš svaki dan?Mujo: Ne, nego da te mijenjam svake godine!

Sjedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On žvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ODLUKA SA MINISTARSKOG SASTANKA JADRANSKO-JONSKE REGIJE Dva miliona za Crnu Goru
Dan - novi portal
Od­lu­ka ko­jom je odo­bre­no 35 pro­je­ka­ta iz pr­vog po­zi­va ko­ji su ogla­še­ni u okvi­ru pro­gra­ma ADRI­ON, po­tvr­đe­na je na mi­ni­star­skom sa­stan­ku Ja­dran­sko-jon­ske re­gi­je u Ja­nji­ni, a Cr­na Go­ra je osi­gu­ra­la do­dat­na dva mi­li­o­na eura iz evrop­skih fon­do­va.
Mi­ni­star evrop­skih in­te­gra­ci­ja Alek­san­dar An­dri­ja Pe­jo­vić, ko­ji je pred­vo­dio cr­no­gor­sku de­le­ga­ci­ju na mi­ni­star­skom fo­ru­mu Stra­te­gi­je za Ja­dran­sko-jon­sku re­gi­ju (EUSA­IR), ko­ji se odr­ža­va u Ja­nji­ni u Grč­koj, re­kao je da je Cr­na Go­ra po­vu­kla tre­ći­nu nov­ca od ukup­no šest mi­li­o­na eura, ko­li­ko je bi­lo na ras­po­la­ga­nju re­gi­o­nu u po­zi­vu Ja­dran­sko-jon­skog pro­gra­ma.
On je ka­zao da u tim pro­gra­mi­ma ne­ma ga­ran­to­va­nih fon­do­va, ne­go se uspje­šnost u po­vla­če­nju nov­ca za­sni­va na per­for­man­sa­ma.
– Ti­me smo na naj­bo­lji na­čin po­ka­za­li da ima­mo od­lič­ne part­ne­re me­đu pred­u­ze­ći­ma, lo­kal­nim sa­mo­u­pra­va­ma i ci­vil­nom dru­štvu u Cr­noj Go­ri, ko­ji po­sje­du­ju ka­pa­ci­te­te da pri­vu­ku fon­do­ve i da se već ubr­za­no pri­pre­ma­ju za bu­du­će zna­čaj­no ve­će fon­do­ve Evrop­ske uni­je kroz struk­tur­nu i re­gi­o­nal­nu po­lit­ku – ka­zao je Pe­jo­vić.
Iz Vla­de su is­ta­kli da je Cr­na Go­ra, iako naj­ma­nja čla­ni­ca u pro­gra­mu, uče­stvo­va­la u čak 18 od 35 pro­je­ka­ta.
Ti­me je Cr­noj Go­ri, po­red fik­snih iz­no­sa ko­je sva­ke go­di­ne do­bi­ja iz EU sred­sta­va, do­di­je­lje­no do­dat­nih dva mi­li­o­na zbog od­lič­nih pro­jekt­nih pred­lo­ga ko­ji su part­ne­ri iz Cr­ne Go­re raz­vi­li u pret­hod­nom pe­ri­o­du.
Lu­ka Bar je uče­stvo­va­la u se­dam od 18 pro­je­ka­ta za po­bolj­ša­nje tran­spor­ta, po­mor­sku mo­bil­nost i luč­ke ka­pa­ci­te­te. Mi­ni­star­stvo eko­no­mi­je će uče­stvo­va­ti u spro­vo­đe­nju dva pro­jek­ta za ma­la i sred­nja pred­u­ze­ća.
Uni­ver­zi­tet Cr­ne Go­re – In­sti­tut za bi­o­lo­gi­ju mo­ra sa­ra­đi­va­će u okvi­ru dva pro­jek­ta, ko­ji se od­no­se na umre­ža­va­nje ze­ma­lja u okvi­ru ri­bo­lo­va i akva­kul­tu­re, kao i u bor­bi pro­tiv za­ga­đi­va­ča u Ja­dran­skom i Jon­skom mo­ru.
Tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja Cr­ne Go­re će uče­stvo­va­ti u iz­ra­di ja­dran­sko-jon­skog bren­da u tu­ri­zmu. Pred­u­ze­će Lip­ska pe­ći­na je do­bi­la do­dat­ni no­vac za raz­voj svo­je tu­ri­stič­ke po­nu­de u okvi­ru pro­jek­ta Špi­lje Ja­dra­na.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"