Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Drešaj organizovao šverc, Isat ilegalnu proizvodnju? * Izlazak u Novom logičan kao i bojkot u Nikšiću * Majke prekinule proteste * Milova vlada mimo tendera potrošila 2,6 miliona * Trampov zid zidaju teškoće * Rat sa mrtvima * Evropa stvarana na pepelu ratnih poraza
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MAJA ĆATOVIĆ, FUNKCIONER DPS-a :
Očekujem da će Demokratska partija socijalista pobijediti na predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom.

Vic Dana :)


Kaže Perica prijateljima:
- Jeste li znali da novi Ajfon 7 ima aplikaciju za mršavljenje?
Na to će drugovi:
- Kako ona radi?
Perica:
- Pa kupite ga i ostanete bez para za hljeb.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika fleš
Dan - novi portal
Kon­fe­ren­ci­ja o in­te­gra­ci­ja­ma

Po­vo­dom 60 go­di­na od pot­pi­si­va­nja Rim­skih ugo­vo­ra, Mi­ni­star­stvo evrop­skih po­slo­va Cr­ne Go­re, u sa­rad­nji s am­ba­sa­dom Ita­li­je u Pod­go­ri­ci i De­le­ga­ci­jom Evrop­ske uni­je, or­ga­ni­zu­je kon­fe­ren­ci­ju „Še­zde­set go­di­na na­kon Rim­skih ugo­vo­ra - put ko­ji pred­sto­ji Evro­pi“.
Kon­fe­ren­ci­ju će otvo­ri­ti mi­ni­star evrop­skih po­slo­va Alek­san­dar An­dri­ja Pe­jo­vić i pr­vi za­mje­nik ge­ne­ral­nog di­rek­to­ra za EU u Mi­ni­star­stvu vanj­skih po­slo­va i me­đu­na­rod­ne sa­rad­nje Ita­li­je Kar­lo Lo Ka­šo.
– U okvi­ru dva pa­ne­la, na ko­ji­ma će go­vo­ri­ti pred­stav­ni­ci vla­da, par­la­me­na­ta i ci­vil­nog sek­to­ra Cr­ne Go­re, Ita­li­je, Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne i Sr­bi­je, bi­će ri­je­či o Rim­skim ugo­vo­ri­ma i nji­ho­vom zna­ča­ju za raz­voj ide­je uje­di­nje­ne Evro­pe, kao i o bu­duć­no­sti EU i po­li­ti­ke pro­ši­re­nja – na­vo­di se u sa­op­šte­nju. M.V.


In­fo dan u Plje­vlji­ma

Ko­mu­ni­ka­ci­o­ni tim Sa­vje­ta za član­stvo u NA­TO-u i NVO Lju­bi­šnja, u sa­rad­nji sa Op­šti­nom Plje­vlja, or­ga­ni­zu­ju da­nas In­fo dan. Pro­gram će po­če­ti u 11 ča­so­va, ka­da će sa za­in­te­re­so­va­nim uče­ni­ci­ma za­vr­šnih raz­re­da Gim­na­zi­je „Ta­na­si­je Pe­ja­to­vić” i Sred­nje struč­ne ško­le raz­go­va­ra­ti Dra­gan Pe­ja­no­vić, dr­žav­ni se­kre­tar Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va i na­ci­o­nal­ni ko­or­di­na­tor za NA­TO, am­ba­sa­dor Slo­vač­ke u Cr­noj Go­ri Ro­man Hlo­benj i iz­vr­šni di­rek­tor AL­FA cen­tra Alek­san­dar De­do­vić. M.V.


Ho­će da za­u­sta­ve put u NA­TO

Me­dij­ska kam­pa­nja po­kre­nu­ta iz Mo­skve, u kom­bi­na­ci­ji sa po­li­tič­kom i fi­nan­sij­skom po­dr­škom pro­ru­skim par­ti­ja­ma u Cr­noj Go­ri, oči­gle­dan je po­ku­šaj da se po­ni­šti pro­za­pad­na pu­ta­nja dr­ža­ve i za­u­sta­vi njen ula­zak u NA­TO, sma­tra pro­fe­sor na Bo­ston­skom uni­ver­zi­te­tu Ve­sko Gar­če­vić. Ne­ka­da­šnji na­ci­o­nal­ni ko­or­di­na­tor za NA­TO pod­sje­tio je u tek­stu za ame­rič­ki „Kon­ver­sant” da je di­rek­tor ame­rič­kog Fe­de­ral­nog is­tra­žnog bi­roa Džejms Ko­mi to­kom svje­do­če­nja pred od­bo­rom Kon­gre­sa po­tvr­dio da ta slu­žba is­tra­žu­je ve­ze iz­me­đu kam­pa­nje Do­nal­da Tram­pa i Ru­si­je.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"