Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika LIDER SNP-A SRĐAN MILIĆ PORUČIO NA SASTANKU SA NJEMAČKIM AMBASADOROM HANSOM GINTEROM MATERNOM
Marković da podnese ostavku
Dan - novi portal
Ostav­ka pre­mi­je­ra Du­ška Mar­ko­vi­ća pred­u­slov je za po­če­tak ukla­nja­nja uzro­ka op­šte kri­ze u Cr­noj Go­ri, oci­je­nio je ju­če li­der So­ci­ja­li­stič­ke na­rod­ne par­ti­je Sr­đan Mi­lić na sa­stan­ku sa am­ba­sa­do­rom Nje­mač­ke Han­som Gin­te­rom Ma­ter­nom. Ka­ko je sa­op­šte­no, Mi­lić je uka­zao na te­šku po­li­tič­ku i ni­šta ma­nje dra­ma­tič­nu so­ci­o­e­ko­nom­sku kri­zu u Cr­noj Go­ri, uz ocje­nu da odr­ža­va­nje po­sto­je­ćeg sta­nja ni­ko­me ne mo­že do­ni­je­ti ni­šta do­bro.
– Pod­sje­tiv­ši da ima­mo re­kor­dan spolj­notr­go­vin­ski de­fi­cit, alar­mant­nu sto­pu ne­za­po­sle­no­sti, ko­ja je me­đu mla­di­ma odav­no pre­šla 40 od­sto, vr­to­gla­vi rast za­du­ži­va­nja, cvje­ta­nje kri­mi­na­la i ko­rup­ci­je, pred­sjed­nik SNP-a je is­ta­kao da ak­tu­el­na vla­da ni­je ri­je­ši­la ni­je­dan pro­blem, već je do­dat­no po­gor­ša­la ži­vot­ni stan­dard ve­ći­ne gra­đa­na i uči­ni­la na­šu ze­mlju ne­sta­bil­nom. Za­to je ostav­ka Du­ška Mar­ko­vi­ća pred­u­slov za po­če­tak ukla­nja­nja uzro­ka op­šte kri­ze u Cr­noj Go­ri –sa­op­šte­no je iz SNP-a.
Pred­sjed­nik SNP-a je na­gla­sio da sva­ko da­lje od­la­ga­nje iz­la­ska iz sa­da­šnje ri­skant­ne po­li­tič­ko-in­sti­tu­ci­o­nal­ne si­tu­a­ci­je u Cr­noj Go­ri sa­mo mo­že vo­di­ti da­ljoj eska­la­ci­ji pro­ble­ma, od­no­sno uda­lja­va­nju na­še dr­ža­ve od to­ga da po­sta­ne bo­lja, ljep­ša, sta­bil­ni­ja, si­gu­ran i bo­gat dom za sve nje­ne gra­đa­ne. Uka­zao je da je Cr­noj Go­ri hit­no po­treb­na pro­mje­na si­ste­ma vla­da­nja, jer tu le­ži osnov­ni pro­blem na­še dr­ža­ve, do­da­ju­ći da nam tre­ba no­va, efi­ka­sna, do­ma­ćin­ska, od­go­vor­na, i pri­je sve­ga, le­gi­tim­na vlast. Mi­lić je oci­je­nio da i ovaj su­sret pred­sta­vlja na­sta­vak kon­ti­nu­i­ra­nog po­li­tič­kog di­ja­lo­ga i raz­mje­ne mi­šlje­nja o ak­tu­el­nim te­ma­ma i sta­vo­vi­ma SNP-a i di­plo­mat­skih pred­stav­ni­ka SR Nje­mač­ke.
Sa­stan­ku su pri­su­stvo­va­li i pot­pred­sjed­ni­ci SNP-a Ve­se­lin Ba­kić i Da­ni­je­la Pa­vi­će­vić i port­pa­rol Sla­đa­na Ka­lu­đe­ro­vić.
Cr­na Go­ra je za­hval­na Nje­mač­koj na sna­žnoj po­dr­šci ko­ju u kon­ti­nu­i­te­tu pru­ža na nje­nom pu­tu evrop­skih i NA­TO in­te­gra­ci­ja kroz po­dr­šku re­form­skim pro­ce­si­ma, ka­zao je mi­ni­star unu­tra­šnjih po­slo­va Me­vlu­din Nu­ho­džić to­kom raz­go­vo­ra sa nje­mač­kim am­ba­sa­do­rom.
V.R.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"