Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Šef ANB-a priznao susrete sa Branom * Milo gura Vešovića dok ga Katnić izviđa * „Teroristima” po pet mjeseci zatvora * Pored sina plaćamo kumove i drugove * Šef ANB-a priznao susrete sa Branom * Ne planiramo više duete * Sunčane igrarije u Delti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-01-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Zdenka Popović, potpredsjednik Demokratske Crne Gore:
– Milovi prijatelji državi dužni stotine miliona eura.

Vic Dana :)

Ide zec šumom i vidi da svi odjednom bježe pa zaustavi malog miša i upita ga:
- Je li, mišu, što svi bježe?
A miš će njemu:
- Lav je provalio da ga lavica vara pa bježe svi sumnjivi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-01-26 FLEŠ
Dan - novi portal
Bra­ti­mlje­nje Pla­va i Gro­znog
Gra­do­na­čel­nik Gro­znog Mu­slim Hu­ci­jev pri­hva­tio je ini­ci­ja­ti­vu o bra­ti­mlje­nju op­šti­ne Plav sa pre­sto­ni­com ru­ske Če­čen­ske Re­pu­bli­ke. To je sa­op­šte­no iz ka­bi­ne­ta pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Plav Or­ha­na Šah­ma­no­vi­ća, ko­ji bo­ra­vi u po­sje­ti Če­če­ni­ji.
– Po­seb­no že­li­mo da se za­hva­li­mo pred­sjed­ni­ku Re­pu­bli­ke Če­če­ni­je Ram­za­nu Ka­di­ro­vu na po­zi­vu i sr­dač­nom brat­skom do­če­ku ko­ji nam je pri­re­đen u ovoj ze­mlji. U raz­go­vo­ru ko­ji smo vo­di­li sa pred­sjed­ni­kom Skup­šti­ne Če­če­ni­je Ma­go­me­dom Da­u­to­vim i mi­ni­strom spolj­njih po­slo­va Džam­bu­la­tom Uma­ro­vim upo­zna­li smo ih sa pro­ble­mi­ma sa ko­ji­ma je su­o­če­na na­ša na­ci­o­nal­na i vjer­ska za­jed­ni­ca – ka­že se u sa­op­šte­nju.
Na­vo­di se da je od iz­u­zet­nog zna­ča­ja sa­sta­nak u Pri­vred­noj ko­mo­ri Če­čen­ske Re­pu­bli­ke sa in­ve­sti­to­ri­ma ko­ji su is­ka­za­li sprem­nost da po­sje­te Plav i da in­ve­sti­ra­ju u pro­jek­te ko­ji su im pred­sta­vlje­ni.V.R.

Ju­ško­vić u Mo­skvi
U Mo­skvi je obi­lje­že­no 90 go­di­na po­sto­ja­nja DO­SA­AF-a, or­ga­ni­za­ci­je ko­ja ob­je­di­nju­je pri­pad­ni­ke kop­ne­ne voj­ske, avi­ja­ci­je i flo­ta Ru­ske fe­de­ra­ci­je u re­zer­vi. Na pri­god­noj ma­ni­fe­sta­ci­ji kao gost iz Cr­ne Go­re, bo­ra­vio je i Ne­boj­ša Ju­ško­vić, pred­sjed­nik NVO Ve­te­ra­na 63 pa­do­bran­ske bri­ga­de. Sve­ča­no­sti su pri­su­stvo­va­li vo­de­ći funk­ci­o­ne­ri mi­ni­star­sta­va od­bra­ne i unu­tra­šnjih po­slo­va Ru­si­je, pred­sjed­ni­ca Ko­mi­te­ta bez­bjed­no­sti i od­bra­ne Du­me i Sa­vje­ta Fe­de­ra­ci­je, ad­mi­ni­stra­ci­je pred­sjed­ni­ka i pre­mi­je­ra i osta­li zva­nič­ni­ci ru­ske po­li­ti­ke. Ju­ško­vić je pod­sje­tio na bli­skost na­ših na­ro­da, za­jed­nič­ku vi­še­vje­kov­nu bor­bu za slo­bo­du na­ših na­ro­da, ko­ja je kru­ni­sa­na po­bje­dom nad fa­ši­zmom. Nje­mu je pri­pa­la ri­jet­ka čast da na ovom sku­pu pre­ne­se po­zdra­ve pred­sjed­ni­ku DO­SA­AF-a od pa­tri­jar­ha srp­skog Iri­ne­ja, ge­ne­ral-pu­kov­ni­ku Alek­san­dru Kol­ma­ko­vu, i za­že­li uspjeh i na­pre­dak DO­SA­AF u bu­du­ćem ra­du. On je Kol­ma­ko­vu uru­čio iko­nu Isu­sa Hri­sta pan­tro­kra­to­ra hi­lan­dar­skog, po­klon srp­skog pa­tri­jar­ha.V.R.

Pre­mi­jer u Bri­se­lu
Pre­mi­jer Du­ško Mar­ko­vić od da­nas je u zva­nič­noj po­sje­ti Bri­se­lu gdje će raz­go­va­ra­ti sa naj­vi­šim zva­nič­ni­ci­ma NA­TO-a i Evrop­ske uni­je (EU). Mar­ko­vić će po­sje­tu Bri­se­lu po­če­ti sa­stan­kom sa ge­ne­ral­nim se­kre­ta­rom NA­TO-a Jen­som Stol­ten­ber­gom, na­kon če­ga će ima­ti odvo­je­ne su­sre­te sa no­vim pred­sjed­ni­kom Evrop­skog par­la­men­ta An­to­ni­om Ta­ja­ni­jem, pred­sjed­ni­kom Evrop­skog sa­vje­ta Do­nal­dom Tu­skom i pred­sjed­ni­kom Evrop­ske ko­mi­si­je Žan-Klo­dom Jun­ke­rom.
– Od­lu­ka Mar­ko­vi­ća da nje­go­va pr­va po­sje­ta bu­de upra­vo NA­TO-u i EU do­dat­no go­vo­ri u pri­log opre­dje­lje­nju Vla­de da sna­žno na­sta­vi evrop­ske i evro­a­tlant­ske in­te­gra­ci­je i na taj na­čin u kon­ti­nu­i­te­tu re­a­li­zu­je stra­te­ške pri­o­ri­te­te dr­ža­ve u obla­sti vanj­ske ali i bez­bjed­no­sne po­li­ti­ke – na­vo­di se u sa­op­šte­nju. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"