Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Radmilin Univerzitet najgori u regionu * Obračunaćemo se sa svima koji prikrivaju dokaze * Tuže državu zbog zakona o švajcarcima * Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Šapat ispod lipe * Pisanje i čitanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-09-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RADE MILOŠEVIĆ, bivši direktor Zavoda za zapo#:
Vrijeme je da se počne sprovođenje zakona prema onima koji zloupotrebljavaju službeni položaj.

Vic Dana :)

Пи­та же­на му­жа:
- Је­си ли ре­као свом ше­фу да нас дво­је не мо­же­мо жи­вје­ти од те тво­је ма­ле пла­те?
Муж од­го­ва­ра:
Је­сам.
Же­на:
- И, што ти је ре­као?
Муж:
- Да се раз­ве­дем...

Ка­же Ци­га Ци­ги:
- Знаш да је умро Вер­са­ће?!
- Ко­ји бре, ори­ги­нал?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2016-09-13 ĐUKANOVIĆ SA TRIBINE DPS-A NA CETINJU PORUČIO
Ovo su istorijski izbori
Foto: CDM Ovo su istorijski izbori
Dan - novi portal
Pred­sjed­nik De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta Mi­lo Đu­ka­no­vić si­noć je sa pr­ve iz­bor­ne kon­ven­ci­je po­ru­čio da DPS sa Ce­ti­nja kre­će u no­vu po­li­tič­ku po­bje­du. Pod­sje­tio je da su upra­vo u pre­sto­ni­ci ve­li­kog sr­ca sla­vi­li re­fe­ren­dum­sku po­bje­du pri­je de­set go­di­na.
– Po­bje­da na ovim iz­bo­ri­ma ne­će bi­ti ni ma­nje zna­čaj­na ni te­ška, jer sve vri­jed­no­sti ko­je smo osvo­ji­li na re­fe­ren­du­mu 21. ma­ja 2006. na pro­bi su na ovim iz­bo­ri­ma i mo­ra­mo ih od­bra­ni­ti. Svi oni ko­ji su bi­li pro­tiv Cr­ne Go­re ta­da, sa­da su još ostra­šće­ni­ji jer su umi­sli­li da su u funk­ci­ji od­bra­ne sve­u­kup­nog pra­vo­sla­vlja. Ovog pu­ta su i do­dat­no po­let­ni zbog to­ga što vje­ru­ju da ima­ju po­dr­šku ja­kog spon­zo­ra sa stra­ne. Ulog je opet, vje­ru­jem i po­sljed­nji put, isto­rij­ski. U igri su sve vri­jed­no­sti za ko­je smo se mi i hi­lja­de na­ših isto­mi­šlje­ni­ka bo­ri­li go­di­na­ma pri­je re­fe­ren­du­ma, kao i de­ce­ni­ju na­kon ob­no­ve ne­za­vi­sno­sti. Nji­hov uspjeh zna­čio bi po­vra­tak uta­ba­nim sta­za­ma lu­ta­nja. To ne smi­je­mo do­zvo­li­ti. Ne smi­je­mo do­zvo­li­ti po­vra­tak ri­zi­ku, su­ko­bu i si­ro­ma­štvu – po­ru­čio je Đu­ka­no­vić, pre­no­si por­tal RTCG.
Za­mje­nik pred­sjed­ni­ka DPS-a Du­ško Mar­ko­vić na­veo je da DPS kre­će sa­mo­u­vje­re­no u još je­dan iz­bor­ni tri­jumf i bo­lju bu­duć­nost Cr­ne Go­re.
– Uvje­re­ni u is­prav­nost na­šeg pu­ta i si­gur­nost na­ših ko­ra­ka i u ovu iz­bor­nu po­bje­du kre­će­mo si­gur­ni­ji ne­go ika­da. Po­ka­za­li smo da ima­mo sna­ge i zna­nja da is­pra­vlja­mo i sop­stve­ne gre­ške – re­kao je Mar­ko­vić.
Mar­ko­vić se osvr­nuo na opo­zi­ci­ju i na­veo da ni­ka­da ne mo­že bi­ti ključ ona ko­a­li­ci­ja u ko­joj ne­ma sa­gla­sno­sti oko ključ­nih pri­o­ri­te­ta na­še dr­ža­ve.
– Nji­ho­va vi­zi­ja ne ide da­lje od 16. ok­to­bra. Svoj od­nos pre­ma dr­ža­vi, DF je po­ka­zao 24. ok­to­bra pro­šle go­di­ne, ka­da je ka­me­ni­ca­ma ju­ri­šao na Skup­šti­nu – re­kao je on.
Go­vo­re­ći o SDP-u ka­zao je da ta par­ti­ja ni­ka­da ne­će pre­bo­lje­ti što je DPS, a ne ona bi­la sto­žer ob­no­ve ne­za­vi­sno­sti Cr­ne Go­re.
De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta po­če­la je sa Ce­ti­nja pred­iz­bor­nu kam­pa­nju, ko­ja će se od­vi­ja­ti pod slo­ga­nom „Si­gu­r­nim ko­ra­kom!”, i pred­sta­vlje­ni su kan­di­da­ti te par­ti­je za po­sla­ni­ke u Skup­šti­ni Cr­ne Go­re.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"