Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom OŠ ,,VLADIMIR NAZOR” PROSLAVILA 59. ROĐENDAN
Sa školske svečanosti Otvorili etno-sobu
Dan - novi portal
Pra­vo pra­znič­no ras­po­lo­že­nje vla­da­lo je ju­če u dvo­ri­štu i pa­vi­ljo­ni­ma OŠ ,,Vla­di­mir Na­zor” po­vo­dom pro­sla­ve 59 go­di­na ra­da. Kre­a­tiv­nim i ra­zno­vr­snim sa­dr­ža­ji­ma uče­ni­ci, na­stav­ni­ci i čla­no­vi upra­ve ško­le re­zi­mi­ra­li su uspje­he u ovoj škol­skoj go­di­ni ko­joj se bli­ži kraj. Di­rek­tor ško­le Lji­lja­na Kri­vo­ka­pić iz­ja­vi­la je da je ško­la u pret­hod­nom pe­ri­o­du bi­la u za­peć­ku, iz ko­jeg je iza­šla za­hva­lju­ju­ći re­zul­ta­ti­ma uče­ni­ka, na­stav­nog ka­dra i upra­ve.
- Sa broj­nih tak­mi­če­nja i kon­kur­sa, na­ši đa­ci su se vra­ća­li sa osvo­je­nim na­gra­da­ma i pri­zna­nji­ma. U pret­hod­nih go­di­nu da­na la­ga­no smo iz­vu­kli ško­lu iz sjen­ke i za nju se sve vi­še ču­je. Vas­pi­ta­nje i obra­zo­va­nje uče­ni­ka je naš glav­ni za­da­tak kom za­jed­nič­kim stre­mi­mo ja i ko­lek­tiv ško­le i mi­slim da smo na do­brom smo pu­tu- iz­ja­vi­la je Kri­vo­ka­pić.
Kri­vo­ka­pić je za­jed­no sa di­rek­to­rom Is­pit­nog cen­tra Dra­ga­nom Dmi­tro­vić i go­sti­ma, u čast de­se­to­go­di­šnji­ce ob­no­ve ne­za­vi­sno­sti, u pa­vi­ljo­nu ško­le sve­ča­no otvo­ri­la et­no so­bu po ugle­du na tra­di­ci­o­nal­ne cr­no­gor­ske pro­sto­ri­je ko­je da­ti­ra­ju iz pro­šlo­sti.
-Ide­ja da na­pra­vi­mo et­no so­bu po­te­kla je od ko­le­gi­ni­ca ko­je vo­de fol­klor­nu sek­ci­ju Ve­re Ro­go­šić i Dra­ga­ne Ra­šo­vić i u nje­noj re­a­li­za­ci­ji uče­stvo­vao je ko­li­ko je ko mo­gao - is­ta­kla je Kri­vo­ka­pić.
Pro­sla­va Da­na ško­le bi­la je ide­al­na pri­li­ka da se ova vas­pit­no-obra­zov­na usta­no­va sim­bo­lič­nim po­klo­ni­ma- sli­ka­ma i cvi­je­ćem odu­ži pen­zi­o­ni­sa­nim pro­svjet­nim rad­ni­ci­ma Dan­ki Tre­bje­ša­nin, Vid­ni Jo­vi­će­vić, Mer­si­di Ni­šić i Ja­dran­ki Jok­si­mo­vić ko­je su zna­čaj­no uti­ca­le na mno­go­broj­ne uspje­he OŠ ,,Vla­di­mir Na­zor”.
Pe­da­gog Ja­dran­ka Jok­si­mo­vić ci­je­li rad­ni vi­jek je pro­ve­la u ško­li i broj­nim ge­ne­ra­ci­ja­ma uče­ni­ka bi­la po­dr­ška pu­nih 35 go­di­na.
- Li­je­pe me uspo­me­ne ve­žu za rad u ško­li, to­kom ko­jeg je iz­ve­de­no 35 ge­ne­ra­ci­ja. Zbog dru­že­nje sa dje­com, po­sao pro­svjet­nih rad­ni­ka je je­dan od naj­ljep­ših po­slo­va. Pe­da­go­zi i na­stav­ni­ci u ško­li su u oba­ve­zi da pru­ža­ju po­dr­šku dje­ci u svim nji­ho­vim us­pje­si­ma i ne­su­spje­si­ma. I da­lje sam u kon­tak­tu sa đa­ci­ma i ko­le­ga­ma, po­što sta­nu­jem bli­zu ško­le, a i moj unuk upra­vo za­vr­ša­va pr­vi raz­red- na­ve­la je Jok­si­mo­vić.
Bo­gat kul­tur­no-umjet­nič­ki pro­gram su vo­di­le uče­ni­ce de­ve­tog raz­re­da Iva­na Mu­jo­vić i Ana­sta­si­ja Mu­sić. Ta­ko­đe, or­ga­ni­zo­va­na su tak­mi­če­nja u ša­hu, ma­lom fud­ba­lu, sla­ga­nju pu­zli, do­mi­na­ma i igri Ne lju­ti se čo­vje­če, kao i iz­lo­žbe li­kov­nih, fo­to­graf­skih i pred­u­zet­nič­kih ra­do­va. Pri­god­ni pro­gram upot­pu­njen je pro­mo­ci­jom škol­skog ča­so­pi­sa, pre­zen­ta­ci­jom uka­zi­va­nja pr­ve po­mo­ći, li­kov­nom ko­lo­ni­jom, po­et­skim uglom i kut­kom za naj­mla­đe.
B.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"