Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika SUĐENJE ZA TEŠKO UBISTVO U BREZOJEVICAMA KOD PLAVA
Šoškić juče dolazi na suđenje Razbolio se sudija
Dan - novi portal
Zbog bo­le­sti pred­sje­da­va­ju­ćeg vi­je­ća Vi­šeg su­da u Bi­je­lom Po­lju Vu­ko­mi­ra Bo­ško­vi­ća, ju­če ni­je odr­ža­no su­đe­nje Mar­ku Šo­ški­ću (24) iz Pla­va i Alek­san­dru Ko­na­ta­ru (35) iz Bi­je­log Po­lja zbog kri­vič­nog dje­la te­ško ubi­stvo, i Mir­ku Kne­že­vi­ću (23) iz Pla­va zbog ne­pri­ja­vlji­va­nja uči­ni­o­ca kri­vič­nog dje­la. Ka­ko je obra­zlo­žio član sud­skog vi­je­ća Šef­ki­ja Đe­še­vić, po­red ko­jeg je bi­la i su­di­ja Sa­nja Ko­na­tar, pred­sje­da­va­ju­ći ni­je bio u mo­guć­no­sti da pri­su­stvu­je pre­tre­su.
– Na ovom pre­tre­su je tre­ba­lo da bu­de sa­slu­šan op­tu­že­ni Šo­škić, kao i Kne­že­vić, što će bi­ti ura­đe­no na ro­či­štu ko­je je za­ka­za­no za 5. fe­bru­ar u 10 sa­ti. Tom pri­li­kom će se op­tu­že­ni Ko­na­tar do­ve­sti iz ZIKS-a u Spu­žu, a Šo­škić iz bje­lo­polj­skog za­tvo­ra, dok se tre­će­op­tu­že­ni Kne­že­vić bra­ni sa slo­bo­de – ka­zao je su­di­ja Đe­še­vić.
Ina­če, na pro­šlom pre­tre­su op­tu­že­ni Ko­na­tar je sa­op­štio da ni­je po­či­nio kri­vič­no dje­lo ubi­stvo, ali da je uče­stvo­vao u pljač­ki. Tom pri­li­kom kri­vi­cu je pre­ba­cio na Šo­ški­ća.
– Kriv sam za kra­đu, ali ni­je­sam ubio sta­ri­cu, ni­ti te­ško po­vri­je­dio nje­nog su­pru­ga Vu­ka. Ža­lim zbog sve­ga što se do­go­di­lo – us­tvr­dio je Ko­na­tar, do­da­ju­ći da se na kra­đu od­lu­čio zbog du­ga od 37.000 eura jed­nom čo­vje­ku iz Bu­dve, ko­ji mu je zbog to­ga pri­je­tio i ko­jeg je pri­ja­vio po­li­ci­ji.
U op­tu­žni­ci, ko­ju za­stu­pa za­mje­ni­ca tu­ži­o­ca Mi­li­ca Rman­dić, pi­še da su 31. ma­ja pro­šle go­di­ne, oko po­la no­ći, u mje­stu Bre­zo­je­vi­ce, Op­šti­na Plav, u na­mje­ri da od ošte­će­nih Vu­ka i Gor­da­ne Da­šić odu­zmu no­vac, po pret­hod­nom do­go­vo­ru iz ko­ri­sto­lju­blja, Šo­škić i Ko­na­tar sa umi­šlja­jem li­ši­li ži­vo­ta Gor­da­nu i po­ku­ša­li da li­še ži­vo­ta Vu­ka.
– Uz upo­tre­bu kli­je­šta i bon­se­ka uklo­ni­li su me­tal­nu re­šet­ku sa pro­zo­ra od po­dru­ma ku­će u Bre­zo­je­vi­ca­ma i kroz pro­zor ušli u po­drum. Za­tim su se uz ste­pe­ni­ce po­pe­li do pri­ze­mlja, ušli u dnev­ni bo­ra­vak u ko­jem je spa­va­la Gor­da­na i u spa­va­ću so­bu gdje je spa­vao Vuk. Tra­že­ći od njih no­vac, uda­ra­li su ih pe­sni­ca­ma i dr­ve­nim no­ga­rom u pred­je­lu gla­ve i ti­je­la i ve­za­li im ru­ke. Da­lje se na­vo­di da su ve­za­li ru­ke Gor­da­ni, ugu­ra­li joj kr­pu u usta, a Vu­ka ste­za­li ru­ka­ma za vrat. Na­kon to­ga ve­za­li su mu kr­pe pre­ko oči­ju i usta, ko­jom pri­li­kom su mu na­ni­je­li te­ške tje­le­sne po­vre­de, od ko­jih je kod Gor­da­ne na­stu­pi­la smrt.
– Na­kon što im je Vu­ko, od ko­jeg su tra­ži­li da im pre­da 100.000 eura, re­kao da ima pa­ra u jed­noj sta­kle­noj či­ni­ji u vi­tri­ni u dnev­nom bo­rav­ku, uze­li su taj no­vac i po­no­vo ga iz­u­da­ra­li, zbog če­ga je on iz­gu­bio svi­jest. Za­tim su iz­vr­ši­li pre­me­ta­či­nu po svim pro­sto­ri­ja­ma u ku­ći i iz jed­ne pro­sto­ri­je od­u­ze­li auto­mat­sku pu­šku ka­li­bra 7,62 mm i okvi­re sa mu­ni­ci­jom, na­kon če­ga su na­pu­sti­li ku­ću – či­me su kao sa­i­zvr­ši­o­ci iz­vr­ši­li kri­vič­no dje­lo te­ško ubi­stvo.
U op­tu­žni­ci da­lje pi­še da je okri­vlje­ni Ni­ko­la Kne­že­vić (23), ro­đen u Ko­to­ru sa pre­bi­va­li­štem u Bre­zo­je­vi­ca­ma kod Pla­va, iako je znao pri­je ne­go što su okri­vlje­ni Ko­na­tar i Šo­škić uči­ni­li kri­vič­no te­ško dje­lo, to ni­je pri­ja­vio, ta­ko da je iz­vr­šio kri­vič­no dje­lo ne­pri­ja­vlji­va­nje kri­vič­nog dje­la i uči­ni­o­ca.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"