Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS kupovao glasove i bacao suzavac na opoziciju * Pucanj u leđa za tužilaštvo nije teško ubistvo * Firma iz Šangaja olakšala CGES za 11.000 eura * Škrelja krši zakon, Agencija ne reaguje * Kondoliza Rajs smjenjuje Dodika * Sudovi, ludovi * Presuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aida Petrović, direktorica CG ženskog lobija:
– Velika je stopa neprijavljivanja nasilja jer žrtve nijesu ohrabrene da se obrate institucijama. Kod nas se osuđuju žrtve. To nema nigdje u svijetu. Na drugoj strani, nasilnici se oslobađaju i prolaze s opomenama.

Vic Dana :)

Zemunac na sudu kaže svom advokatu:
– Slušaj, ako uspiješ da mi izdejstvuješ da dobijem samo jednu godinu zatvora, ova torba sa parama je tvoja, a ako ne uspiješ, leti ti glava!
Kasnije, sudija izriče presudu:
– Sud donosi presudu: Jedna godina zatvora!
Zemunac, sav srećan, grli advokata i upita ga:
– Jel bilo teško?
– Uh, đavolski teško!
– Zašto?
– Hm, sudija je htio da te oslobodi!


Došla plavuša na selo i naiđe na čobanina kako čuva ovce i pita ga:
– Koliko ova ovca ima godina?
– Ima dvije godine.
– A kako znate da ima toliko?
– Znam po rogovima.
– Vidi stvarno, ima 2 roga!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika DF POSTAVIO DESET NOVIH PITANJA KATNIĆU
Sinđelić Objavili komunikaciju Sinđe i Edija
Dan - novi portal
De­mo­krat­ski front je ob­ja­vio eks­klu­ziv­nu vi­ber pre­pi­sku iz­me­đu Alek­san­dra Sa­še Sin­đe­li­ća i ta­ko­zva­nog Edi­ja, za ko­ju tvr­de da je još je­dan od do­ka­za da je glav­ni spe­ci­jal­ni tu­ži­lac Mi­li­vo­je Kat­nić mon­ti­rao afe­ru „dr­žav­ni udar”.
Ka­ko su sa­op­šti­li, Pred­sjed­ni­štvo De­mo­krat­skog fron­ta je na­mjer­no sa­če­ka­lo da pro­tek­nu 24 ča­sa od po­sljed­njeg ro­či­šta i svje­do­če­nja Sa­še Sin­đe­li­ća, ka­ko bi vr­hov­nom dr­žav­nom tu­ži­o­cu Ivi­ci Stan­ko­vi­ću osta­vi­li do­volj­no vre­me­na da smi­je­ni Mi­li­vo­ja Kat­ni­ća i od­re­di mu tu­ži­lač­ki pri­tvor od mje­sec da­na zbog mon­ta­že tzv. dr­žav­nog uda­ra, zlo­u­po­tre­be slu­žbe­nog po­lo­ža­ja i ome­ta­nja prav­de.
– Po­što Ivi­ca Stan­ko­vić ne­ma hra­bro­sti da oba­vlja funk­ci­ju na ko­ju su ga iza­bra­li DPS i ma­lo­gra­đan­ska opo­zi­ci­ja, ni­ti ima na­mje­ru da po­sta­vi pi­ta­nja svom Ci­sku Ki­du iz Baj­ra­mo­vi­ce, pred­sjed­ni­štvo DF-a pred cje­lo­kup­nom cr­no­gor­skom jav­no­šću pi­ta Mi­li­vo­ja Kat­ni­ća za­što je ob­ma­nuo sud i cr­no­gor­sku jav­nost da je tzv. Edi bio nad­re­đe­ni nje­go­vom svje­do­ku sa­rad­ni­ku kad se iz nji­ho­ve pre­pi­ske ja­sno vi­di da Sin­đe­lić sve vri­je­me ko­man­du­je Edi­ju i još mu pri­je­ti – sa­op­šte­no je iz DF-a.
Iz tog opo­zi­ci­o­nog sa­ve­za pi­ta­ju Mi­li­vo­ja Kat­ni­ća i za­što je in­stru­i­sao Sin­đe­li­ća da la­že o na­vod­noj po­ru­ci ko­ju mu je na­vod­ni Edi po­slao 1. mar­ta 2016, te gdje se na­la­zi po­ru­ka od 1. mar­ta 2016. u ko­joj tzv. Edi tra­ži od Sin­đe­li­ća da se uklju­či u or­ga­ni­za­ci­ju „dr­žav­nog uda­ra”.
– Ka­ko su Sin­đe­lić i Edi bi­li u sva­ko­dnev­noj ko­mu­ni­ka­ci­ji od po­čet­ka 2016. go­di­ne, i to na Edi­je­vu ini­ci­ja­ti­vu, ako se iz pre­pi­ske ja­sno vi­di da Sin­đe­lić uvi­jek pr­vi ša­lje po­ru­ke i da­ni­ma če­ka od­go­vor, i to od kra­ja ju­la 2016, i u ko­joj od pre­pi­ski Edi­ja i Sin­đe­li­ća, i iz ko­jeg od Sin­đe­li­će­vih te­le­fo­na, po­sto­ji ije­dan ma­te­ri­jal­ni do­kaz o pla­ni­ra­nim ak­ci­ja­ma za iz­vo­đe­nje dr­žav­nog uda­ra – upi­ta­li su iz DF-a.
Oni pi­ta­ju i ka­ko se to Sa­ša Sin­đe­lić pla­šio od tzv. Edi­ja kad se iz nji­ho­ve pre­pi­ske ja­sno vi­di da u stva­ri tzv. Edi ne iz­da­je ni­ka­kva na­re­đe­nja Sin­đe­li­ću, već na­pro­tiv.
– Ka­ko se zo­ve dru­gi čo­vjek ko­jim Sin­đe­lić pri­je­ti Edi­ju i ko­jeg Sin­đe­lić pla­ni­ra da an­ga­žu­je za po­sao? O ka­kvom se to an­ga­žma­nu ra­di, a ni­je pro­da­ja maj­ci u Ru­si­ji? Ka­kve je po­slov­ne aran­žma­ne mul­ti­mi­li­o­ner Edi imao sa pro­dav­cem maj­ci sa Bu­banj po­to­ka i ko­je do­ka­ze ima Mi­li­vo­je Kat­nić o toj po­slov­noj sa­rad­nji – is­ta­kli su iz DF-a.
Oni na kra­ju pi­ta­ju i ka­ko je Sa­ša Sin­đe­lić, ima­ju­ći u vi­du či­nje­ni­cu da je bio nad­re­đe­ni Edi­ju, mo­gao do­bi­ti sta­tus svje­do­ka sa­rad­ni­ka kad po za­ko­nu or­ga­ni­za­to­ri ova­kvog kri­vič­nog dje­la is­klju­či­vo mo­gu bi­ti op­tu­že­ni.
– Pred­sjed­ni­štvo DF -a eks­klu­ziv­no ob­ja­vlju­je dio vi­ber pre­pi­ske iz­me­đu Sa­še Sin­đe­li­ća i tzv. Edi­ja kao još je­dan do­kaz o umi­je­ša­no­sti Mi­li­vo­ja Kat­ni­ća u mon­ti­ra­nje la­žnog dr­žav­nog uda­ra i isto­vre­me­no po­zi­va Ivi­cu Stan­ko­vi­ća da po­sli­je ovog naj­no­vi­jeg skan­da­la sti­sne pe­tlju i pro­ce­su­i­ra spe­ci­jal­nog dr­žav­nog tu­ži­o­ca. A slje­de­ćih da­na na­sta­vi­će­mo sa pi­ta­nji­ma i ob­ja­vlji­va­njem no­vih do­ka­za jer, kao i što smo obe­ća­li, od ove op­tu­žni­ce ne­će osta­ti ni slo­vo, po­što je sva­ko­dnev­no raz­bi­ja­mo u pa­ram­par­čad – po­ru­či­li su iz pred­sjed­ni­štva DF-a.
M.V.R.


Su­đe­nje 6. de­cem­bra

Su­đe­nje op­tu­že­ni­ma za dr­žav­ni udar bi­će na­sta­vlje­no 6. de­cem­bra. Pla­ni­ran je na­sta­vak sa­slu­ša­nja svje­do­ka sa­rad­ni­ka Alek­san­dra Sa­še Sin­đe­li­ća. Advo­ka­ti od­bra­ne u do­sa­da­šnjem to­ku sa­slu­ša­nja ospo­ri­li su broj­ne Sin­đe­li­će­ve tvrd­nje.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"