Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Akcije prodaju Vladi iza leđa * Pacijente pregledali u hotelu * Uhapšen kum Brana Mićunovića * Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Kompromis je kockanje sa samim sobom * Hrvati i Švajcarci vide Rusiju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mihailo Babović, Pozitivna Crna Gora:
– Ovih 35 pari klompi koje doniramo i te kako poboljšavaju zdravstvenu zaštitu sistema.

Vic Dana :)

–Sada možete da skinete masku, gospode doktore. Ja sam vas prepoznao! - reče pacijent u operacionoj sali.

Starija dama je došla kod zgodnog hirurga i pita ga:
– Doktore, možete li da me proljepšate?


– Žao mi je, odrubljivanje glave je u našoj državi zabranjeno.


Mlada pacijentkinja se po povratku iz bolnice hvali prijateljici šta je doživjela:
– Uradili su mi sve pretrage i uradili sve što je bilo u njihovoj moći: mamografiju, tomografiju, pornografiju...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika POTPREDSJEDNIK PZP-A PRIJAVIO POLICIJI SUMNJIVA OŠTEĆENJA NA VOZILU
Radulović Branko sumnja na atentat
Dan - novi portal
Pot­pred­sjed­nik Po­kre­ta za pro­mje­ne (PzP) Bran­ko Ra­du­lo­vić pri­ja­vio je ju­če po­li­ci­ji da je ne­ko, spre­ma­ju­ći kla­sič­ni kri­mi­nal­ni sce­na­rio, po­ku­šao da ga ubi­je. Ra­du­lo­vić je pri­mi­je­tio čud­no kre­ta­nje vo­zi­la, da bi na kra­ju utvr­dio da su mu od­šra­flje­ni šra­fo­vi na pred­njem li­je­vom toč­ku. On je si­gu­ran da je u pi­ta­nju pla­ni­ra­ni po­ku­šaj li­kvi­da­ci­je.
– Mi­slio sam da je ne­ki ja­či de­fekt, da su u pi­ta­nju amor­ti­ze­ri, ko­li­ka je bi­la lu­pa. Od­ve­zao sam ko­la kod maj­sto­ra, ko­ji se, kad je vi­dio o če­mu se ra­di, uhva­tio za gla­vu – ka­zao je Ra­du­lo­vić.
On je slu­čaj pri­ja­vi­o po­li­ci­ji.
– Struč­nja­ci, ka­ko vje­šta­ci, ta­ko i pri­pad­ni­ci po­li­ci­je, ali i maj­sto­ri, tvr­de da se ra­di o kla­sič­nom sce­na­ri­ju ko­ji se zav­šra­va tra­gič­nim po­sle­di­ca­ma – re­kao je Ra­du­lo­vić.
Po­kret za pro­mje­ne sa­op­štio je da je pre­kju­če po­ku­ša­na li­ki­vi­da­ci­ja pot­pred­sjed­ni­ka te par­ti­je Bran­ka Ra­du­lo­vi­ća.
–Ra­du­lo­vić je bio iz­lo­žen kla­snič­nom kri­mi­nal­nom sce­na­ri­ju, ko­ji u naj­ve­ćem bro­ju slu­ča­je­va re­zul­ti­ra tra­gič­nim po­sle­di­ca­ma.
Bio je pri­pre­mljen mon­stru­o­zni sce­na­rio, po­seb­no ima­ju­ći u vi­du, da Ra­du­lo­vić sva­ko­dnev­no pu­tu­je bez obez­bje­đe­nja, vo­ze­ći svoj auto­mo­bil, ne skri­va­ju­ći se od jav­no­sti – pi­še u sa­op­šte­nju PzP-a.
Ka­ko su do­da­li, o to­me je ju­če in­for­mi­sa­na Upra­va po­li­ci­je, ka­da je Ra­du­lo­vić pod­nio pri­ja­vu Cen­tru bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca.
– Struč­ne slu­žbe Cen­tra bez­bjed­no­sti pre­u­ze­le su mje­re i ak­tiv­no­sti, a mi­ni­star unu­tra­šnjih po­slo­va Me­vlu­din Nu­ho­džić i na­čel­nik Cen­tra bez­bjed­no­sti Jo­vi­ca Re­če­vić su se i lič­no za­in­te­re­so­va­li za ci­je­li slu­čaj –sa­op­šti­li su iz PzP- a.
Oni na­gla­ša­va­ju da ovo ni­je pr­vi slu­čaj da se vr­ši pri­ti­sak na Ra­du­lo­vi­ća i nje­go­vu po­ro­di­cu.
– Oče­ku­je­mo da će nad­le­žni or­ga­ni ovaj put ura­di­ti svoj po­sao na pro­fe­si­o­na­lan na­čin i iden­ti­fi­ko­va­ti po­či­ni­o­ce, a po­seb­no na­lo­go­dav­ce. Ja­sno je da se ra­di o vi­du po­li­tič­kog te­ro­ri­zma, či­ji je mo­tiv da se eli­mi­ni­šu oni ko­ji su naj­gla­sni­ji pro­tiv­ni­ci kri­mi­nal­nog re­ži­ma – oci­je­ni­li su iz PzP-a.
Iz Upra­ve po­li­ci­je je sa­op­šte­no da pred­u­zi­ma­ju ak­tiv­no­sti ka­ko bi ra­svi­je­tli­li do­ga­đaj ko­ji je pri­ja­vio član PzP-a.
– Ra­du­lo­vić je oko 11.15 CB Pod­go­ri­ca pri­ja­vio da je ne­po­zna­to li­ce 8.11.2017. go­di­ne, u in­te­r­va­lu od 10.30 do 13.30, od­š­ra­fi­lo ša­ra­fe sa pred­njeg li­je­vog toč­ka nje­go­vog vo­zi­la „audi A4“ dok je bi­lo na par­king pro­sto­ru Par­king ser­vi­sa kod Grad­skog sta­di­o­na u Pod­go­ri­ci. On je ka­zao da je ju­če osje­tio lu­pa­nje kad je kre­nuo vo­zi­lom, ali da je tek da­nas vi­dio da ne­što ni­je u re­du sa pred­njim li­je­vim toč­kom. Po­li­ci­ja pred­u­zi­ma ak­tiv­no­sti ka­ko bi se utvr­di­lo či­nje­nič­no sta­nje i ra­svi­je­tlio do­ga­đaj ko­ji je Ra­du­lo­vić pri­ja­vio – sa­op­šte­no je juče iz po­li­ci­je. M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"