Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Staviću tačku na podjele u partiji * Mržnju i podmetanja ostavljam drugima * Baćinom sinu kazna osam mjeseci i 30.000 * Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Čovjek miš * Srpski zavoj o srpsko rame
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
IVAN VUJOVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
Premijeri Albanije i Makedonije nisu imali previše partnerskog razumijevanja zbog bojkota parlamenata, ali su istrajali i danas su lideri koji su pobijedili autokratije.

Vic Dana :)

Čovjek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
- Jao, to mora da je moj muž!
Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezvjeren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
- Objasni mi šta ti znači ono „to je moj muž”, pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
- Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-08-07 NIKŠIĆANIN MILIVOJE ŽIVKOVIĆ PRIJAVIO DA JE OPLJAČKAN Lopov odnio 3.200 eura
Dan - novi portal
Nik­ši­ća­nin Mi­li­vo­je Živ­ko­vić pri­ja­vio je ju­če po­li­ci­ji da je opljač­kan. Ka­ko ne­zva­nič­no sa­zna­je­mo, za­sad ne­po­zna­ti po­či­ni­lac ušao je u Živ­ko­vi­ćev stan pre­ko bal­ko­na i iz nje­go­vog nov­ča­ni­ka otu­đio 3.200 eura. Ka­ko je ošte­će­ni na­veo u pri­ja­vi, no­vac je bio u nov­ča­ni­ku u nje­go­vom odi­je­lu, ko­je je bi­lo od­lo­že­no u so­bi. Lo­pov, pre­ma Živ­ko­vi­će­vim na­vo­di­ma, ni­je iz­vr­šio pre­me­ta­či­nu po so­bi u ko­ju je ušao kroz bal­kon­ska vra­ta ko­ja su bi­la od­škri­nu­ta. Pri­pad­ni­ci nik­šić­ke po­li­ci­je iz­vr­ši­li su uvi­đaj i iz­u­ze­li su tra­go­ve ko­ji će bi­ti pred­met vje­šta­če­nja, a Osnov­ni dr­žav­ni tu­ži­lac u Nik­ši­ću dje­lo je kva­li­fi­ko­vao kao te­ška kra­đa.
To je sa­mo jed­no u ni­zu kri­vič­nih dje­la iz obla­sti imo­vin­skog kri­mi­na­li­te­ta po­či­nje­nih u Nik­ši­ću od po­čet­ka go­di­ne. Po­li­ci­ja je za po­sled­njih se­dam mje­se­ci ra­svi­je­tli­la oko 40 raz­boj­ni­šta­va, te­ških kra­đa i kra­đa i iden­ti­fi­ko­va­la i pro­ce­su­i­ra­la vi­še od 20 li­ca, me­đu ko­ji­ma je i ne­ko­li­ko ma­lo­ljet­ni­ka. Ra­svi­je­tlje­no je i vi­še kra­đa mo­tor­nih vo­zi­la.
Pre­ma po­li­cij­skim iz­vje­šta­ji­ma, ti Nik­ši­ća­ni su uglav­nom pro­va­lji­va­li u objek­te i pro­sto­ri­je pri­vat­nih fir­mi, oda­kle su otu­đi­va­li ala­te, raz­ne apa­ra­te, pred­me­te od ba­kra i slič­no. Po­li­ci­ja je u fe­bru­a­ru ove go­di­ne osum­nji­či­la Rom­ki­nju S.B. da je iz jed­nog sta­na otu­đi­la 2.500 eura. U ju­lu ove go­di­ne po­li­ci­ja je uhap­si­la če­tr­de­se­tjed­no­go­di­šnjeg Nik­ši­ća­ni­na Ran­ka Sta­ni­ši­ća pod osno­va­nom sum­njom da je u ja­nu­a­ru po­či­nio raz­boj­ni­štvo na šte­tu T.K. (79), ko­ji je ne­po­kre­tan i ži­vi sam u na­se­lju Ozri­ni­ći. Ka­ko je ta­da sa­op­šti­la po­li­ci­ja, Sta­ni­šić je tu­kao o­bo­lje­log star­ca po­ku­ša­va­ju­ći da od nje­ga iz­nu­di no­vac, ko­ji ni­je na­šao, pa je otu­đio nje­go­ve lič­ne stva­ri i po­bje­gao. Sta­ni­ši­ću je su­di­ja za is­tra­gu Osnov­nog su­da u Nik­ši­ću od­re­dio pri­tvor u tra­ja­nju od 30 da­na. B.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"