Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika FLEŠ
Dan - novi portal
Od­u­ze­to 30 do­zvo­la
U Cr­noj Go­ri se u pro­te­kla 24 sa­ta do­go­di­lo 17 sa­o­bra­ćaj­nih ne­zgo­da, u ko­ji­ma su tri oso­be te­že, a če­ti­ri lak­še po­vri­je­đe­ne. Iz­da­to je 505 na­lo­ga za upla­tu nov­ča­nih ka­zni i pod­ni­je­to 56 pre­kr­šaj­nih pri­ja­va. Po­li­ci­ja je od­u­ze­la 30 vo­zač­kih do­zvo­la i se­dam pa­ri re­gi­star­skih ta­bli­ca. D.Ž.

Pri­ja­va zbog dro­ge
Osnov­ni sud u Pod­go­ri­ci po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva po­dig­nu­tu pro­tiv okri­vlje­nog M.L. za­to što je iz­vr­šio kri­vič­no dje­lo omo­gu­ća­va­nje uži­va­nja opoj­nih dro­ga u po­ku­ša­ju. Op­tu­žni­com je pred­sta­vlje­no da je okri­vlje­ni 27.3.2017. go­di­ne, oko 13 ča­so­va, u Da­ni­lov­gra­du po­ku­šao dru­gom da da opoj­nu dro­gu, na na­čin što je se­dam ta­ble­ta „bu­pre­nor­fi­na” se­lo­tejp tra­kom pri­čvr­stio za ta­ban li­je­ve no­ge, a za­tim obuo ča­ra­pe i ci­pe­le, ka­ko bi ih unio u Za­vod za iz­vr­še­nje kri­vič­nih sank­ci­ja i dao osu­đe­nom li­cu ko­je iz­dr­ža­va ka­znu za­tvo­ra. Pri­li­kom pre­tre­sa­nja okri­vlje­nog dro­gu je pro­na­šao i pri­vre­me­no od­u­zeo slu­žbe­nik na pri­jav­ni­ci Za­vo­da za iz­vr­še­nje kri­vič­nih sank­ci­ja. D.Ž.

Nu­ho­džić u Da­ni­lov­gra­du
Mi­ni­star unu­tra­šnjih po­slo­va Me­vlu­din Nu­ho­džić i di­rek­tor Upra­ve po­li­ci­je Slav­ko Sto­ja­no­vić uče­stvo­va­li su na sve­ča­no­sti na ko­joj je pro­mo­vi­sa­na 9. ge­ne­ra­ci­ja po­la­zni­ka Po­li­cij­ske aka­de­mi­je, ko­ji su se na toj in­sti­tu­ci­ji ško­lo­va­li po obra­zov­nom pro­gra­mu za za­ni­ma­nje po­li­ca­jac/po­li­caj­ka. Ce­re­mo­ni­ji u Da­ni­lov­gra­du pri­su­stvo­va­li su i mi­ni­star pro­svje­te Da­mir Še­ho­vić i ru­ko­vo­di­lac Po­li­cij­ske aka­de­mi­je Bo­ban Ša­ra­no­vić. Go­vo­re­ći na sve­ča­no­sti, mi­ni­star Nu­ho­džić je is­ta­kao da oče­ku­je da će no­va ge­ne­ra­ci­ja pro­fe­si­o­nal­no i po­sve­će­no oba­vlja­ti du­žnost po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka, da će ra­di­ti po Usta­vu i za­ko­nu, ču­va­ti jav­ni red i mir, lič­nu i imo­vin­sku si­gur­nost gra­đa­na, šti­ti­ti ljud­ska pra­va i slo­bo­de, te da će ra­di­ti na po­bolj­ša­nju po­vje­re­nja i po­što­va­nja iz­me­đu Po­li­ci­je i gra­đa­na.
D.Ž.

Pri­tvor zbog is­tra­ge
Pod­go­ri­ča­ni­nu P.M. (24) od­re­đen je pri­tvor zbog sum­nje da je po­či­ni­lo kri­vič­no dje­lo pre­va­ra. Na­i­me, slu­žbe­ni­ci od­sje­ka su 6.7.2017. go­di­ne li­ši­li slo­bo­de P.M. (24) iz Pod­go­ri­ce zbog osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo pre­va­ra. On je, ka­ko se sum­nja, ovo kri­vič­no dje­lo po­či­nio na na­čin što se la­žno pred­sta­vljao kao iz­vr­šni di­rek­tor D.O.O. Co­gent Co­mu­ni­ca­ti­ons Mon­te­ne­gro i iz­ra­dio če­ti­ri fal­si­fi­ko­va­na pe­ča­ta ko­je je zlo­u­po­tre­blja­vao pri­li­kom ovje­re na­lo­ga za pre­nos nov­ča­nih sred­sta­va u So­si­e­te že­ne­ral Mon­te­ne­gro ban­ci u Del­ta si­ti­ju. On je na ovaj na­čin, sum­nja se, za­po­sle­nu u fi­li­ja­li ban­ke do­veo u za­blu­du i neo­vla­šće­no re­a­li­zo­vao 11 na­lo­ga u ukup­nom iz­no­su od 30.027 eura. D.Ž.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"