Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preljuba završila ubistvom * Nanizali bisere rasute po Adi * Srbija odbila da izruči Zindovića * Smanjite plate ministrima pa će biti za sve * Preljuba završila ubistvom * Đoković nakon preokreta srušio Delpa * Opravdali ulogu favorita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
STEVO MUK, predsjednik UO Instituta Alternativa :
– Imenovanje Zorana Jelića u Senat DRI je udar na nezavisnost i integritet vrhovne revizorske institucije, čiji je zadatak da čuva budžet od zloupotreba kojima je upravo Jelić godinama pribjegavao.

Vic Dana :)

Šta ne može kornjača kada se okrene na leđa?
- Ne može da vjeruje.

- - - - - -

Idu dva digitrona ulicom i vide kompjuter. Jedan kaže:
- Vidi štrebera!?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-03-02 MIHAILO ČAĐENOVIĆ PORUČIO DA GA TUŽILAŠTVO BEZ DOKAZA DRŽI U PRITVORU
Bilbord sa fotografijom Čađenović na više lokacija u Podgorici Ne mogu me slomiti, lažno neću svjedočiti Grdno su se prevarili ako misle da će držeći me nevinog u pritvoru uspjeti da me natjeraju da pravim bilo kakve nagodbe i trgovine i da nekoga lažno optužim – poručio je Čađenović
Dan - novi portal
Ni­za­šta ni­sam kriv i na prav­di Bo­ga me dr­že u za­tvo­ru bez i jed­nog je­di­nog do­ka­za. Znam da će se na kra­ju do­ka­za­ti da sam ne­pra­ved­no uhap­šen i dr­žan u pri­tvo­ru. Isti­na je na mo­joj stra­ni i to zna­ju i u tu­ži­la­štvu, i ne­kad će ne­ko mo­ra­ti da od­go­va­ra zbog sve­ga ovo­ga što su na­pra­vi­li me­ni i mo­joj po­ro­di­ci, po­ru­čio je iz spu­škog za­tvo­ra Mi­ha­i­lo Ča­đe­no­vić.
On je pre­ko advo­ka­ta Dra­že­na Me­do­je­vi­ća po­ru­čio da je spre­man da iz­dr­ži u pri­tvo­ru ko­li­ko god tre­ba i da ga ni­ka­kvim in­kvi­zi­tor­skim me­to­da­ma ne mo­gu slo­mi­ti.
– Grd­no su se pre­va­ri­li ako mi­sle da će dr­že­ći me ne­vi­nog u pri­tvo­ru, us­pje­ti da me na­tje­ra­ju da pra­vim bi­lo ka­kve na­god­be i tr­go­vi­ne i da ne­ko­ga la­žno op­tu­žim. To ni­ko ni­ka­da ni­je ra­dio u mo­joj po­ro­di­ci, pa ne­ću ni ja. Sve ovo će se zva­ti ju­če, a oni ko­ji su me str­pa­li u za­tvor sti­dje­će se svo­jih po­stu­pa­ka ve­o­ma br­zo – ka­zao je Ča­đe­no­vić.
Spe­ci­jal­no tu­ži­la­štvo te­re­ti Ča­đe­no­vi­ća, ko­ji je ina­če vo­zač li­de­ra No­ve An­dri­je Man­di­ća, da je pri­pad­nik kri­mi­nal­ne or­ga­ni­za­ci­je ko­ja je tre­ba­la da iza­zo­ve ne­mi­re u no­ći 16. ok­to­bra, a na osnov­nu iz­ja­ve biv­šeg kon­tra­o­ba­vje­štaj­ca Slav­ka Ni­ki­ća u jed­noj te­le­vi­zij­skoj emi­si­ji kra­jem pro­šle go­di­ne. Ni­kić je ta­da ka­zao da je kod nje­ga do­la­zio Ana­ni­je Ni­kić, kao pre­vo­di­lac, sa ne­kim Ru­som, ali ni­je po­mi­njao Mi­ha­i­la Ča­đe­no­vi­ća.
Ni­kić je po­tom jav­no sa­op­štio da ne zna ko je Mi­ha­i­lo Ča­đe­no­vić i da nika­da nije po­me­nuo nje­go­vo ime.
– Ako tu­ži­la­štvo Cr­ne Go­re mo­že da pod­ne­se kri­vič­nu pri­ja­vu ili ne­ko­ga li­ši slo­bo­de na osno­vu jed­ne iz­ja­ve na te­le­vi­zi­ji ko­ja se čak i ne od­no­si na nje­ga, on­da su do­bro ura­di­li što su uhap­si­li tog ma­log.
Ako je ne­ko iz tu­ži­la­štva re­kao da ima zva­nič­nu iz­ja­vu Slav­ka Ni­ki­ća, evo ja ga mo­lim da po­ka­že ka­ko iz­gle­da ta mo­ja iz­ja­va, gdje će se vi­dje­ti da je da­va­nju mog is­ka­za pri­su­stvo­vao i ne­ko iz Cr­ne Go­re i da na tom is­ka­zu sto­ji moj pot­pis. Ako ne­ko ima taj pa­pir, ja pri­sta­jem da bu­dem kri­vac. Ako ne­ko sve to ra­di a ne­ma ni­ka­kav pa­pir, ne­ka raz­mi­sli do­bro, jer je na kra­ju ko­lo­ne za hap­še­nje i on – na­gla­sio je Ni­kić.
On je po­no­vio da su Ana­ni­je Ni­kić i Rus do­šli kod nje­ga autom „re­no flu­ens” cr­ne bo­je, re­gi­star­skih ozna­ka PG TE 508. Pod­sje­ća­mo, Mi­ha­i­lo Ča­đe­no­vić vo­zi ta­kav auto­mo­bil, ko­ji je u vla­sni­štvu Skup­šti­ne Cr­ne Go­re, ali su ta­bli­ce pot­pu­no dru­ga­či­je – PG CG870.
– Ni­kad ni­je­sam čuo za Mi­ha­i­la Ča­đe­no­vi­ća i tog čo­vje­ka ni­je­sam ni vi­dio, a ka­mo­li da sam ga po­me­nuo. Pr­vo mi je sti­gla pro­vje­ra da je vla­snik auta sa ta­bli­com PG TE508 ne­ka gra­đe­vin­ska fir­ma iz Pod­go­ri­ce, či­ji je vla­snik ne­ko iz Tu­zi. Dru­gi iz­vor, iz cr­no­gor­ske po­li­ci­je, ja­vio mi je da je to vo­zi­lo An­dri­je Man­di­ća. Ni­je­sam ni­ka­da de­ci­di­ra­no re­kao da je to vo­zi­lo An­dri­je Man­di­ća – is­ta­kao je Ni­kić.
Osim Ča­đe­no­vi­ća, spe­ci­jal­no tu­ži­la­štvo sum­nji­či i Ana­ni­ja Ni­ki­ća da je pri­pad­nik kri­mi­nal­ne or­ga­ni­za­ci­je.
D.Ž.


Bil­bor­di po­dr­ške

Na vi­še lo­ka­ci­ja u Pod­go­ri­ci ju­če su se po­ja­vi­li bil­bor­di sa fo­to­gra­fi­jom Mi­ha­i­la Ča­đe­no­vi­ća. Na tim bil­bor­di­ma je na­pi­sa­no „Ne­vin u za­tvo­ru, a ma­fi­ja na slo­bo­di“.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"