Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Lazoviću blokirali gradnju hotela od devet spratova * Damjanović prekršio Statut i oštetio partiju * Policija sumnja na osvetu * Kuću prodali bivšem tajnom agentu, htjeli bioskop u Gintašu * Lazoviću blokirali gradnju hotela od devet spratova * SAD nijesu više svjetski policajac * Milo i Mile
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-01-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore:
Šef Agencije za nacionalnu bezbjednost ćuti da Milo Đukanović ne bi bio uhvaćen u laži.

Vic Dana :)

Piroćanac Mane pogine u saobraćajnoj nesreći, pa su prijatelji izabrali jednog od njih da to saopšti njegovoj ženi. Ovaj pristane. Kada je došao pred vrata pokojnikove kuće, on pokuca na vrata, a otvara mu Manetova žena:
- Izvol`te?
- Izvin`te, jeste li vi udovica na Maneta?
- A ne, nisam udovica!
- Da se kladimo?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika KIK-BOKSER MIRKO VLAHOVIĆ PREŽIVIO SAČEKUŠU ISPRED „BUDA BARA”
Policija sumnja na osvetu
Dan - novi portal
K
ik-bok­ser Mir­ko Vla­ho­vić (44) pre­ži­vio je sa­če­ku­šu ko­ju su mu or­ga­ni­zo­va­le za sa­da ne­po­zna­te oso­be u no­ći iz­me­đu su­bo­te i ne­dje­lje u cen­tru Pod­go­ri­ce. Puc­nja­va se do­go­di­la 20 mi­nu­ta iza po­no­ći is­pred lo­ka­la „Bu­da bar”. Na Vla­ho­vi­ća je pu­ca­la za sa­da ne­po­zna­ta oso­ba, ko­ja je u nje­go­vom prav­cu is­pa­li­la če­ti­ri met­ka. Bok­se­ra su po­go­di­la tri met­ka, ko­ja su mu na­ni­je­la po­vre­de sto­ma­ka i no­gu. Na­kon uka­za­ne lje­kar­ske po­mo­ći on se na­la­zi van ži­vot­ne opa­sno­sti.
Vla­ho­vić ra­di kao obez­bje­đe­nje u ugo­sti­telj­skom objek­tu „Bu­da bar”. Dok je bio is­pred ula­za u ovaj klub od­jed­nom se do­go­di­la puc­nja­va. Pre­ma na­vo­di­ma oče­vi­da­ca, na­pa­dač se na­la­zio na ostr­vu pre­ko pu­ta „Bu­da ba­ra”. Po­što je is­pa­lio hi­ce u Vla­ho­vi­ća on je po­bje­gao.
Vla­ho­vić je od po­vre­da ko­je je za­do­bio pao na ze­mlju, oda­kle su ga pro­la­zni­ci i nje­go­vi pri­ja­te­lji pre­ve­zli na uka­zi­va­nje lje­kar­ske po­mo­ći.
Podgorička policija sumnja da je Vlahović ranjen zbog osvete. Navodno, radeći kao obezbjeđenje u ovom lokalu on je više puta dolazio u sukob sa nekoliko osoba kojima iz različitih razloga nije dozvoljen ulazak u ovaj lokal. Među njima bilo je i nekoliko pripadnika navodne zagoričke grupe.
Podgorički policajci identifikovali su dvije osobe koje dovode u vezu sa napadom na Vlahovića. Te osobe su se potraživale tokom jučerašnjeg dana.
Od­mah na­kon puc­nja­ve na li­ce mje­sta sti­gli su slu­žbe­ni­ci pod­go­rič­ke po­li­ci­je. Pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na”, oni su to­kom uvi­đa­ja pro­na­šli vi­še tra­go­va ko­ji bi sa ve­li­kom si­gur­no­šću mo­gli uka­za­ti na po­či­ni­o­ca dje­la. Ta­ko­đe, ne­ki od oče­vi­da­ca uspje­li su da da­ju opis na­pa­da­ča, či­me su po­li­ci­ji olak­ša­li po­sao.
To­kom uvi­đa­ja iz­u­ze­ti su i snim­ci si­gur­no­snih ka­me­ra sa obli­žnjih lo­ka­la.
Po­li­ci­ja pro­vje­ra­va da li je kik-bok­ser po­sled­njih mje­se­ci imao su­ko­be sa ne­kim i ko­ji je mo­tiv or­ga­ni­zo­va­nja sa­če­ku­še.
Ne­du­go po­što je nje­go­vo zdrav­stve­no sta­nje po­sta­lo sta­bil­no pod­go­rič­ki po­li­caj­ci uze­li su iz­ja­vu od Vla­ho­vi­ća, ko­ji je od­go­va­rao na pi­ta­nja o mo­gu­ćim na­pa­da­či­ma.
Vla­ho­vić je od­mah pre­ve­zen u Ur­gent­ni cen­tar gdje su mu kon­sta­to­va­ne te­ške tje­le­sne po­vre­de. Na­kon ope­ra­ci­je smje­šten je na Odje­lje­nje in­ten­ziv­ne nje­ge i stabilnih je vi­tal­nih pa­ra­me­ta­ra.
Od hi­ta­ca ko­ji su ga po­go­di­li kik-bokser je za­do­bio po­vre­de obje nat­kolj­ni­ce i ab­do­me­na. Na­kon ope­ra­ci­je on je bio svje­stan i u sta­nju da ko­mu­ni­ci­ra.
– Tre­nut­no je u in­ten­ziv­noj je­di­ni­ci i za sa­da je nje­go­vo sta­nje sta­bil­no. Imao je po­vre­de or­ga­na tr­bu­ha ko­je su zbri­nu­te od stra­ne hi­rur­ga – re­kao je di­rek­tor Ur­gent­nog cen­tra Ner­min Ab­dić.
Vla­ho­vić je ra­njen i pri­je ne­što vi­še od dvi­je go­di­ne u puc­nja­vi ko­ja se do­go­di­la u lo­ka­lu „Mr Kul”, u ko­jem je ra­dio ta­ko­đe kao obez­bje­đe­nje. Tom pri­li­kom stra­dao je Igor Mi­lo­še­vić, dok je kik-bok­ser ra­njen. Za puc­nja­vu se su­di Bo­žu Vu­ji­si­ću, ro­đa­ku sa­da po­koj­nog Mi­lo­še­vi­ća. Osum­nji­če­ni mla­dić imao je pro­ble­ma sa oso­bljem lo­ka­la, zbog če­ga je oti­šao ku­ći i na­o­ru­žan se vra­tio u klub. Ubr­zo za­tim, ka­da je Vla­ho­vić po­ku­šao da mu ot­me pi­štolj, za­čuo se pu­canj. Hi­tac ko­ji je osum­nji­če­ni Vu­ji­sić is­pa­lio pro­šao je Vla­ho­vi­ću kroz vi­li­cu i za­vr­šio u Mi­lo­še­vi­će­vim gru­di­ma. Mi­lo­še­vić, ko­jem me­tak ni­je bio na­mi­je­njen, pre­mi­nuo je ubr­zo na­kon ra­nja­va­nja. Pre­ma na­vo­di­ma iz op­tu­žni­ce, Vu­ji­sić se po­sva­đao sa ko­no­ba­rom, na­kon če­ga je oti­šao ku­ći. Ne­du­go za­tim se vra­tio u lo­kal sa pi­što­ljem ka­ko bi se ob­ra­ču­nao sa ko­no­ba­rom. Na­kon ver­bal­nog su­ko­ba do­šlo je do fi­zič­kog ob­ra­ču­na, usled če­ga je Vu­ji­si­ćev pi­štolj opa­lio.M.V.P.

Is­tra­ga
O ra­nja­va­nju Vla­ho­vi­ća upo­zna­to je i Vi­še dr­žav­no tu­ži­la­štvo iz Pod­go­ri­ce, ko­je je po­kre­nu­lo is­tra­gu. Po na­lo­gu tu­ži­o­ca oba­vljen je uvi­đaj i iz­u­ze­ti tra­go­vi po­sla­ti su na vje­šta­če­nje. Dje­lo je kva­li­fi­ko­va­no kao po­ku­šaj ubi­stva.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"