Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika POLICIJA LIŠILA SLOBODE MILOVANA RADUNOVIĆA ZBOG SUMNJE DA JE PODMETNUO POŽAR U POPULARNOM BERANSKOM LOKALU
Zapaljeni lokal Iz osvete zapalio kafić
Dan - novi portal
Pri­pad­ni­ci be­ran­ske po­li­ci­je ju­če su li­ši­li slo­bo­de Mi­lo­va­na Ra­du­no­vi­ća (28), zbog osno­va­ne sum­nje da je u no­ći iz­me­đu utor­ka i sri­je­de u No­vom na­se­lju u Be­ra­na­ma za­pa­lio ka­fe-bar „Džek De­ni­jels”, vla­sni­štvo Alek­san­dra Va­si­li­je­vi­ća i Vu­ko­te Stan­ko­vi­ća. Iz po­li­ci­je su sa­op­šti­li da se sum­nja da je Ra­du­no­vić, na­sil­no ula­ze­ći u po­me­nu­ti ka­fe-bar, pod­met­nuo po­žar u unu­tra­šnjost lo­ka­la, na­kon če­ga se ukra­de­nim vo­zi­lom uda­ljio sa li­ca mje­sta.
– Slu­žbe­ni­ci CB Be­ra­ne su, pred­u­zi­ma­ju­ći ak­tiv­no­sti na ra­svje­tlja­va­nju do­ga­đa­ja, u krat­kom ro­ku iden­ti­fi­ko­va­li osum­nji­če­nog M.R. i u kon­sul­ta­ci­ji sa nad­le­žnim tu­ži­o­cem ga li­ši­li slo­bo­de. Kri­mi­na­li­stič­ka ob­ra­da upu­ću­je na sum­nju da je M.R. pr­vo u Uli­ci Sve­tog Sa­ve u Be­ra­na­ma od­u­zeo put­nič­ko mo­tor­no vo­zi­lo mar­ke „golf II”, vla­sni­štvo tre­ćeg li­ca, ko­je je bi­lo ot­klju­ča­no i sa osta­vlje­nim klju­čem u bra­vi vo­zi­la. On je po­tom, ka­ko se sum­nja, sta­vio vo­zi­lo u po­gon i od­ve­zao se do ka­fe-ba­ra „Džek De­ni­jels”, ko­ji se na­la­zi u No­vom na­se­lju u Be­ra­na­ma. Osum­nji­če­ni M.R. je za­tim, sum­nja se, na­sil­no otvo­rio pro­zor objek­ta ka­fe-ba­ra, ušao unu­tra i iza­zvao po­žar u unu­tra­šnjost lo­ka­la, na­kon če­ga se vo­zi­lom uda­ljio sa li­ca mje­sta – sa­op­šti­li su iz Upra­ve po­li­ci­je.
Oni su na­ve­li da je od dej­stva po­ža­ra u lo­ka­lu na­sta­la ve­li­ka ma­te­ri­jal­na šte­ta i da je do­go­đaj pre­do­čen osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­o­cu u Be­ra­na­ma, ko­ji je do­nio rje­še­nje o Ra­du­no­vi­će­vom za­dr­ža­va­nju u po­li­cij­skim pro­sto­ri­ja­ma.
– Osum­nji­če­ni M.R. je, uz po­se­ban iz­vje­štaj kao do­pu­nu kri­vič­ne pri­ja­ve, pri­ve­den osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­o­cu u Be­ra­na­ma, zbog osno­va sum­nje da je po­či­nio kri­vič­na dje­la iza­zi­va­nje op­šte opa­sno­sti i od­u­zi­ma­nje vo­zi­la. Nad­le­žni tu­ži­lac mu je na­kon sa­slu­ša­nja do­nio rje­še­nje o za­dr­ža­va­nju u po­li­cij­skim pro­sto­ri­ja­ma do pri­vo­đe­nja su­di­ji za is­tra­gu Osnov­nog su­da u Be­ra­na­ma. Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su pro­na­šli po­me­nu­to vo­zi­lo ko­je je M.R., ka­ko se sum­nja, od­u­zeo a ko­je je na­kon iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la osta­vio u jed­nom se­lu ne­da­le­ko od Be­ra­na – na­gla­si­li su iz Upra­ve po­li­ci­je, do­da­ju­ći da je vo­zi­lo vra­će­no vla­sni­ku.
U tre­nut­ku po­ža­ra u ka­fe-ba­ru, ko­ji va­ži za omi­lje­no sa­sta­ja­li­šte mla­dih u Be­ra­na­ma, ni­je bi­lo ni­ko­ga. Iz Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja na­vo­de da su va­tro­ga­sci ubr­zo po do­ja­vi do­šli na li­ce mje­sta, spre­ča­va­ju­ći da se va­tra pro­ši­ri na gor­nji sprat ku­će.
– Od­mah po do­ja­vi uspje­li smo da lo­ka­li­zu­je­mo po­žar i spri­je­či­li da se va­tra ne pro­ši­ri na gor­nji sprat ku­će. Me­đu­tim, unu­tra­šnjost lo­ka­la je pot­pu­no stra­da­la, jer se va­tra ši­ri­la ve­li­kom br­zi­nom – ka­zao je na­čel­nik po­me­nu­te slu­žbe Ti­ho­mir Bo­ga­vac.
Vla­sni­ci lo­ka­la ju­če su se uz­dr­ža­li od bi­lo ka­kvog ko­men­ta­ra, is­ti­ču­ći je­di­no da se ra­di o šte­ti od oko tri­de­se­tak hi­lja­da eura.
U gra­du se ju­če spe­ku­li­sa­lo da je Ra­du­no­vić, naj­vje­ro­vat­ni­je, pod­met­nuo po­žar zbog ne­tr­pe­lji­vo­sti sa vla­sni­ci­ma lo­ka­la, ko­ji su mu pri­je iz­vje­snog vre­me­na za­bra­ni­li da po­sje­ću­je „Džek Da­ni­jels”. Ka­ko ne­zva­nič­no sa­zna­je­mo, osum­nji­če­ni Ra­du­no­vić je, zbog po­či­nje­nih ek­ce­sa u lo­ka­lu, sa vla­sni­ci­ma imao od­re­đe­ne ne­su­gla­si­ce. U sa­zna­nju smo da je o to­me bi­la oba­vi­je­šte­na i be­ran­ska po­li­ci­ja.D.J.


Oru­ža­na pljač­ka

Kla­di­o­ni­ca Vol­ka­no, ko­ja se na­la­zi u Uli­ci 29. no­vem­bra u Be­ra­na­ma, opljač­ka­na je prek­si­noć oko 22 ča­sa. Po­li­ci­ji je pri­ja­vlje­no da je ma­ski­ra­ni mu­ška­rac sa oruž­jem u ru­ci pro­va­lio vra­ta kla­di­o­ni­ce i od rad­ni­ka otu­đio 400 eura, na­kon če­ga se uda­ljio u ne­po­zna­tom prav­cu. Rad­nik ni­je po­vri­je­đen, a za pljač­ka­šem se tra­ga. Na li­cu mje­sta iza­šli su in­spek­to­ri kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je i oba­vi­li uvi­đaj.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"